Διπλασιασμός… από τη γωνία

Διπλασιασμός... από τη γωνία

ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Καλημερίζω την παρέα του koubanezos.gr και σας εύχομαι ένα όμορφο Σαββατοκύριακο. Η τελευταία μου πρόταση από την Φινλανδία δεν επιβεβαιώθηκε και πάλι οριακά, αναγκάζοντας με πλέον να στραφώ για την επόμενη επιλογή μου, σε ένα πιο… φανταχτερό πρωτάθλημα, μήπως τα περισσότερα φώτα βοηθήσουν, σε μια πιο σωστή απόφαση για τον αγώνα που θα επιλέξω!

Και που θα μεταφερθούμε για να βρούμε… φως; Μα φυσικά στη γερμανική Bundesliga και το παιχνίδι μεταξύ της Αρμίνια Μπίλεφελντ και της Κολωνίας.

Στα 6,5 ο μέσος όρος των κόρνερ που κερδίζει η Αρμίνια Μπίλεφελντ εντός έδρας, 11,8 μ.ό. τα συνολικά κόρνερ που έχουν τα παιχνίδια της ως γηπεδούχος. 5,2 μ.ό. τα κόρνερ που κερδίζει η Κολωνία εκτός έδρας, 10,5 μ.ό. τα συνολικά κόρνερ που έχουν τα παιχνίδια της ως φιλοξενούμενη.

Δυο ομάδες που ο τρόπος παιχνιδιού τους βοηθάει τα πολλά κόρνερ. Ακόμη είμαστε στην αρχή στο πρωτάθλημα και αυτό πιστεύω θα βοηθήσει χωρίς σκοπιμότητες, να διατηρήσουν αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού και να δούμε ένα παιχνίδι, με πολλές επιθέσεις και πολλά κόρνερ. Επιλογή μας το over 10,5 σύνολο κόρνερ.

Μονό

16:30 Αρμίνια Μπίλεφελντ – Κολωνία: Over 10,5 κόρνερ (1.95)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις