Από την Πίτεο στο ντέρμπι της Ούμεο

Από την Πίτεο στο ντέρμπι της Ούμεο

Γειά και χαρά αγαπητοί κουβανέζοι. Παρασκευή σήμερα ημέρα για σκέψεις ενόψει ενός γεμάτου Σαββατοκύριακου που ακολουθεί. Πάμε και σήμερα με σκοπό ακόμα μία νίκη στα αγαπημένα.. αλώνια.

Και τώρα οι δύο τους

Μεγάλο παιχνίδι για την 4η κατηγορία της Σουηδίας και τον όμιλο της Νόρλαντ ανάμεσα σε Μπόντενς και Πίτεο ή, αν προτιμάτε , ανάμεσα στα δύο φαβορί εξ αρχής για άνοδο. Σαφώς η δομή του πρωταθλήματος με μόνο ένα γύρο δίνει χαρακτήρα τελικού στο παιχνίδι καθώς ο νικητής θα αγκαλιάσει τον εν λόγω στόχο..

Ισοδύναμες ομάδες το παιχνίδι μπορεί να πάει οπουδήποτε η διπλή ευκαιρία στο 1Χ και το να σκοράρουν και οι δύο πληρώνει αρκετά καλά

Τοπικό ντέρμπι με μονόπλευρο κίνητρο

Παραμένω στον ίδιο όμιλο και πηγαίνω στο τοπικό παιχνίδι του Ούμεο ανάμεσα σε ΙΦΚ και FC Academi με το παιχνίδι να είναι κομβικό για τους γηπεδούχους οι οποίοι μάχονται για την παραμονή, ενώ οι φιλοξενούμενοι περιμένουν την μαθηματική εξασφάλιση της σωτηρίας.

Δεν υπάρχει αντιπαλότητα ανάμεσα στις δύο ομάδες και περιμένω οι γηπεδούχοι τουλάχιστον να μην χάσουν με τις τιμές της νίκης τους να βρίσκονται σε εξαιρετική τιμή. Θα ποντάρω στο κίνητρο.

Κερδίζει η Ρανχέιμ

Κλείνω τις επιλογές μου από την Νορβηγία και την OBOS Ligaen και το παιχνίδι ανάμεσα στη Ρανχέιμ απέναντι στην Ασάνε, δύο ομάδες που βρίσκονται ψηλά στην βαθμολογία. Και αν για τους γηπεδούχους το περιμέναμε, οι φιλοξενούμενοι είναι η ευχάριστη έκπληξη μέχρι στιγμής και κοιτάζει στα μάτια οποιονδήποτε αντίπαλο, ενώ έρχονται από σερί τριών νικών.

Η Ρανχέιμ θα επιδιώξει να κερδίσει και το σημερινό παιχνίδι και θεωρώ πως θα τα καταφέρει, αν αυτό συνδυαστεί με τα γκολ μας προσφέρει μια εξαιρετικά καλή απόδοση.

Μονό

19:00 Ρανχέιμ – Ασάνε: 1 & goal/goal (2.72)

Μονό

20:00 Μπόντενς – Πίτεο: 1Χ & goal/goal (2.02)

Μονό

20:00 ΙΦΚ Ούμεο – Ούμεο FC Academi: 1X & over 2,5 (2.60)

Ρίσκο

20:00 ΙΦΚ Ούμεο – Ούμεο FC Academi: 1 (3.35)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις