Τα γκολ στο Τρόντχαϊμ και η «Ενωση»

Τα γκολ στο Τρόντχαϊμ και η «Ενωση»

Καλημέρα σε όλη την παρέα του koubanezos.gr! Ταμείο πήγαμε χθες με τις χθεσινές προτάσεις, αφού και το over 2,5 πέρασε στη Γάνδη και ο Ολυμπιακός μας δικαίωσε, έστω και στο 92’ με την γκολάρα του Ελ Αραμπί.

https://www.facebook.com/kouvanezos/posts/199589328442971

 

Προχωράμε στα σημερινά παιχνίδια τα οποία φυσικά θα είναι από τα προκριματικά του Europa league. Θα ξεκινήσουμε με το ματς που διεξάγεται στην Ελβετία ανάμεσα στη Σεντ Γκάλεν και την ΑΕΚ. Με το δεξί ξεκίνησε της υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Ελβετίας η Σεντ Γκάλεν καθώς επικράτησε με 1-0 της Σιόν, εντός. Το ματς κρίθηκε στο 38ο λεπτό καθώς ο Φασλίγκι με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα το οποίο θα μπορούσε να ήταν ακόμα μεγαλύτερο αν οι παίχτες της, ήταν πιο εύστοχοι στη τελική προσπάθεια.

Η ΑΕΚ έρχεται και αυτή με καλή ψυχολογία καθώς επικράτησε για την 2η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος εκτός έδρας του Παναιτωλικού με 2-0. Η νίκη πάντως ήρθε αρκετά δύσκολα καθώς χρειάστηκε να φτάσουμε στο 68ο λεπτό όπου ο Λιβάια άνοιξε το σκορ με κεφαλιά και φυσικά χρειάστηκε και ο Τσιντώντας οποίος έπιασε το πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του Αγρινίου, το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Μάνταλος στο 88ο λεπτό.

Δύσκολη αποστολή έχει η ΑΕΚ η οποία ακόμα δείχνει ότι δεν πατάει καλά στα ποδιά της αλλά η Σεντ Γκάλεν δεν είναι η ομάδα που μπορεί να τρομάξει την «Ενωση». Και, μια σοβαρή ΑΕΚ, πιστεύω μπορεί να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από την Ελβετία και να κάνει πιο εύκολη την ρεβάνς στην Αθήνα την επόμενη εβδομάδα.

Η Ρόζενμποργκ υποδέχεται την Αλάνιασπορ. Οι Νορβηγοί πέτυχαν μία πολύ σημαντική νίκη εντός έδρας την Κυριακή για το πρωτάθλημα καθώς, αν και βρέθηκαν νωρίς πίσω στο 9ο λεπτό από τη Χάουγκεσουντ, με μία αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο ημίχρονο γύρισαν το ματς και διαμόρφωσαν το τελικό 2-1.

Η Ρόζενμποργκ ανέβηκε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακας με 32 βαθμούς και στόχος της είναι η 2η θέση όπου απέχει μόλις δύο βαθμούς. Στην προηγούμενη φάση απέκλεισε πολύ εύκολα την Βέντσπιλς σε μονό ματς εκτός έδρας με το ευρύ σκορ 5-1.

Η Αλάνιασπορ πήγε στη Νορβηγία με ανεβασμένη ψυχολογία καθώς πέτυχε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα της Τουρκίας αφού επικράτησε το Σάββατο με 2-0 της Καισερίμπορ. Βρίσκεται μάλιστα στην κορυφή της βαθμολογίας με 6 βαθμούς. Στην διάθεση του ο προπονητής της Αλάνιασπορ και έχει και τους τρεις Έλληνες παίχτες διαθέσιμους, τον Τάσο Μπακασέτα, τον Μανώλη Σιώπη και τον Γιώργο Τζαβέλλα και περιμένει να βοηθήσουν με την εμπειρία τους.

Δύσκολο το ματς για σημείο καθώς και οι δύο ομάδες είναι σε πολύ κατάσταση. Το σημείο που πάει το… χέρι είναι τα γκολ καθώς και οι δύο ομάδες είναι επιθετικές και σπάνια μένουν στο μηδέν.

Δυάδα (απόδοσης 4.59)

20:00 Ρόζενμποργκ – Αλάνιασπορ: Over 2,5 (1.80)

21:30 Σεντ Γκάλεν – ΑΕΚ: 2 & under 4,5 (2.55)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις