«Κιτρινόμαυρη» μάχη με… κίτρινο ενδιαφέρον

«Κιτρινόμαυρη» μάχη με... κίτρινο ενδιαφέρον

Καλημέρα φίλοι κουβανέζοι, επαληθεύτηκαν κατά το ήμισυ οι χθεσινές μας προβλέψεις, με την Ομόνοια να μας πληρώνει πριν καν λήξει το πρώτο ημίχρονο, αλλά τη Γάνδη να κάνει ένα κακό πεντάλεπτο, στο οποίο αντίκρισε τρεις κίτρινες (!), γεγονός που μας έβγαλε εκτός… Μια νέα μέρα όμως, έχει ξημερώσει, και όπως στη ζωή, έτσι και στο στοίχημα, πάντα κοιτάμε μπροστά και συνεχίζουμε.

https://www.facebook.com/kouvanezos/posts/199585345110036

 

Πέραν του Europa League, στο σημερινό κουπόνι δεν υπάρχει κάτι αξιοσημείωτο, πόσο μάλλον στα ειδικά των καρτών που μας ενδιαφέρει, τα οποία προσφέρονται με το σταγονόμετρο. Όπως προκύπτει λοιπόν, με ένα σημείο θα ασχοληθούμε, αυτό που έχει ελληνικό-«κιτρινόμαυρο» ενδιαφέρον.

Η ΑΕΚ λοιπόν, φιλοξενείται στην έδρα της Σεντ Γκάλεν, το «Κίμπουνπαρκ», με στόχο να αποδράσει με την νίκη που θα της δώσει το εισιτήριο για τα play offs του θεσμού. Στα δύο επίσημα παιχνίδια της η «ένωση» αντίκρισε 5,5 κίτρινες μέσο όρο, εκ των οποίων οι 3 (μ.ο.) εμφανίζονται στο δεύτερο ημίχρονο. Κάτι ανάλογο θα κυνηγήσουμε απόψε, σε πιο χαμηλά όρια, με την προϋπόθεση πως και ο 37χρονος Ισπανός Αλεχάντρο Ερνάντεθ (6 κίτρινες έβγαλε στην πρεμιέρα της La Liga!) που ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση, θα είναι αρωγός μας.

Μονό

21:30 Σεντ Γκάλεν – ΑΕΚ: ΑΕΚ over 2,5 κίτρινες (1.85)

Μονό

21:30 Σεντ Γκάλεν – ΑΕΚ: ΑΕΚ over 1,5 κίτρινες στο 2ο ημίχ. (1.70)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις