Πώς θα καλυφθεί το Σεντ Γκάλεν – ΑΕΚ

Πώς θα καλυφθεί το Σεντ Γκάλεν – ΑΕΚ

Με αντίπαλο τη Σεντ Γκάλεν στον τρίτο προκριματικό γύρο του UEFA Europa League, ξεκινάει την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις η ΑΕΚ. Η κρίσιμη μάχη των «κιτρινόμαυρων» για πρόκριση στα playoffs της διοργάνωσης θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV, μαζί με την πλούσια κάλυψη της δημοσιογραφικής ομάδας των COSMOTE SPORT HD καναλιών, που περιλαμβάνει ειδικές εκπομπές πριν και μετά τον αγώνα, αλλά και live συνδέσεις με τους απεσταλμένους των αθλητικών καναλιών στη Ζυρίχη.

Ειδικότερα, πριν από τη σέντρα του ματς Σεντ Γκαλέν-ΑΕΚ, οι τηλεθεατές θα συντονιστούν με την εκπομπή Pregame (20.30, COSMOTE SPORT 2HD & στο επίσημο YouTube κανάλι της COSMOTE TV) με τους Κώστα Ψάρρα και Βασίλη Σαμπράκο, όπου θα γίνει η πρώτη σύνδεση με την Ελβετία. Εκεί, θα βρίσκονται οι απεσταλμένοι των καναλιών COSMOTE SPORT HD, Αντρέα Παλομπαρίνι και Πάνος Μάλαμας για να μεταφέρουν τα τελευταία νέα και το παρασκήνιο από την προετοιμασία των δύο ομάδων. Στις 21.30 (COSMOTE SPORT 2HD) θα ξεκινήσει η μάχη των δύο αντιπάλων, ενώ μετά το σφύριγμα της λήξης θα ακολουθήσει η εκπομπή Postgame (23.30, COSMOTE SPORT 2HD) με τα καλύτερα στιγμιότυπα, αναλύσεις και δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις