ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Η απειρία είναι (ελβετική) δύναμη

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Η απειρία είναι (ελβετική) δύναμη

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

προγνωστικά

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά στοιχήματος

Έχει πολύ ζουμί η Championship

προγνωστικά βόλεϊ

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά στοιχήματος

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Η απειρία είναι (ελβετική) δύναμη

Η απειρία είναι (ελβετική) δύναμη

Καλημέρα λαέ του koubanezos.gr!

Ωραίο και καλομελετημένο το Χ της Χόνκα, δικαίωση για το ρεπορτάζ και για εμάς που μελετήσαμε ενδελεχώς τα πάντα γύρω από το παιχνίδι. Η γνώση είναι δύναμη, αλλά και η… απειρία, όπως μαρτυρά ο τίτλος και στο καθιερωμένο μας ραντεβού σήμερα, ημέρα Πέμπτη, θα σας το ερμηνεύσουμε αναλύοντας τις πτυχές ενός και μόνο αγώνα από το Europa League: Την αναμέτρηση της Σεντ Γκάλεν με την ΑΕΚ, στον 20ο προκριματικό γύρο της Ένωσης. Μονή επιλογή αλλά και σκέψεις με τόλμη και θάρρος…

«Για τους περισσότερους παίκτες θα είναι το πρώτο ματς σε ευρωπαϊκή διοργάνωση και υπάρχει ανυπομονησία γι’ αυτό το παιχνίδι. Στόχος μας είναι να μπούμε στους ομίλους του Europa League. Να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται. Ξέρουμε βέβαια ότι είναι πολύ δύσκολο και πάμε προσγειωμένοι. Ίσως η απειρία μας να είναι η μεγαλύτερή μας… δύναμη». Αυτές ήταν οι δηλώσεις του προπονητή της Σεντ Γκάλεν, Πίτερ Τσάιντλερ, που ναι μεν έθιξε την σημασία της άμυνας για ένα τέτοιο παιχνίδι, αλλά αν η ομάδα του εκμεταλλευθεί την άγνοια κινδύνου, μπορεί να κάνει τη ζημιά. Δεν είπε ψέματα ο Τσάιντλερ, αλλά επιμελώς αποσιωπά τη διαχείριση που πρέπει να κάνει ο ίδιος και η ομάδα του ώστε να αντέξει απέναντι σε μια πρόκληση. Η Σεντ Γκάλεν είναι μια ομάδα συμπαγής αμυντικά και ικανή επιθετικά, ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της για το πρωτάθλημα νικώντας με 1-0 εντός την Σιόν, και της πιστώνεται η πολύ καλή εμφάνιση στο β’ μέρος, όταν και βρήκε γκολ. Χωρίς σχόλια η προετοιμασία της, που ήταν ένα πάρτι των γκολ, δίχως συμπεράσματα. Της ταιριάζει το 4-4-2 απέναντι στα επιθετικά και ”ανοικτά” συστήματα του Καρέρα. Αντιμετωπίζει πρώτη φορά την ελληνική ομάδα και θα παρουσιαστεί σχεδόν πλήρης με απόντα μονάχα τον αμυντικό Λούσινγκερ ενώ την τελευταία 5ετία για την ίδια διοργάνωση ”τρέχει” ένα 2-1-0 εντός και όλα τα ματς με γκολ.

Η ΑΕΚ έχει μια πρώτης τάξεως πρόκληση να αντιμετωπίσει και πρέπει να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων, αν δε θέλει να βρεθεί προ εκπλήξεως. Δεν πείθει στην αρχή, έχασε στον καθυστερημένο τελικό κυπέλλου με 1-0 από τον Ολυμπιακό, νίκησε στην πρεμιέρα της τον Παναιτωλικό (0-2) και οφείλει να κρατήσει το β΄ημίχρονο. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο νεοαποκτηθείς αμυντικός χαφ Σάκχοφ και ο επίσης νέος φορ Ενομπακάρε, γνωστός για τον ατίθασο χαρακτήρα του. Άγνωστο αν θα χρησιμοποιηθούν και σε ποιο σχήμα. Επιθετικογενής ο Καρέρα, η ομάδα έχει την εμπειρία, αλλά αμυντικά δεν πείθει.

Εκτίμηση: Συγκρούονται δύο ομάδες με ετερόκλητα στοιχεία, διαφορετικές φιλοσοφίες και κοινή συνισταμένη τους είναι το κίνητρο. Ματς κινήτρου και αποδείξεων και στο βάθος η πρόκριση. Επιθετικές ομάδες, αχαρτογράφητα νερά η άμυνά τους και εκτιμούμε ότι θα έχουμε γκολ αμφίπλευρα.

Μονό

21:30 Σεντ Γκάλεν – ΑΕΚ: Goal/goal (1.85)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις