Με σύστημα… 20πλασιασμού

Με σύστημα... 20πλασιασμού

Πολλές καλημέρες σε όλους τους «Κουβανέζους»! Την Κυριακή που μας πέρασε θα μπορούσε κάποιος να μας χαρακτηρίσει και άτυχους. Από τη μία η Οντένσε με τη Νόρντζελαντ έμειναν στο 1-1 από το 57ο λεπτό επιβεβαιώνοντας το αμφίσκορο, αλλά δε μας έκαναν το χατίρι να βάλουν άλλο ένα γκολάκι για να βγει και το over. Από την άλλη το under 7,5 κόρνερ στο αγώνα Λαμία – ΟΦΗ χάθηκε δυστυχώς στο 90’!

Απόψε έχουμε Europa League, μία διοργάνωση δύσκολη στοιχηματικά, με πολλές εκπλήξεις, αρκετά γκολ και μεγάλες ευκαιρίες για να ρισκάρουμε λίγο παραπάνω. Οι επιλογές είναι πολλές, άλλωστε θα γίνουν 34 παιχνίδια, αλλά εγώ προτίμησα να ασχοληθώ με μια τετράδα αγώνων από τα οποία προκύπτουν σημεία που θα παιχτούν μονά, σε δυάδες αλλά και ένα σύστημα… 20πλασιασμού!

Ξεκινάμε λοιπόν από τον αγώνα της Ρόζενμποργκ με την «ελληνική» Αλάνιασπορ των Μπακασέτα, Τζαβέλλα και Σιώπη. Οι Νορβηγοί απέκλεισαν στην προηγούμενη φάση τη Βέντσπιλς, που έκανε το λάθος να προηγηθεί και στη συνέχεια δέχτηκε 5 γκολ! Στο πρωτάθλημα έκαναν μία ακόμη ανατροπή επί της Χάουγκενσουντ και κέρδισαν με 2-1. Οι Τούρκοι με τη σειρά τους έχουν ξεκινήσει το τούρκικο πρωτάθλημα με 2/2, κερδίζοντας με το ίδιο σκορ (2-0) τη Σίβασπορ και την Καϊσέρισπορ. Οι αποψινοί μονομάχοι έχουν αποδείξει τις επιθετικές τους αρετές, με αρκετούς ποιοτικούς παίκτες στις μεσοεπιθετικές τους γραμμές, που δημιουργούν φάσεις παίζοντας γρήγορο ποδόσφαιρο. Η Ρόζενμποργκ μπορεί να έχει το πλεονέκτημα της έδρας, αλλά η άμυνα της δεν εμπνέει σιγουριά, οπότε θεωρώ πως η Αλάνιασπορ μπορεί να βρει ένα γκολ. Το παιχνίδι ξεκινάει από το 1-1 και θα περιμένουμε άλλο ένα γκολ για το διπλασιασμό του πονταρίσματός μας.

Συνεχίζω με την αναμέτρηση της Σταντάρ Λιέγης με τη Βοϊβοντίνα. Η Σταντάρ έχει ξεκινήσει αρκετά καλά το πρωτάθλημα και βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας. Στην προηγούμενη φάση του Europa League, νίκησε με 2-0 τη Μπάλα Τάουν από την Ουαλία σε έναν αγώνα που το σκορ θα μπορούσε να είναι ακόμα μεγαλύτερο. Οι Σέρβοι ντεμπουτάρουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για φέτος, με φόρα από το σέρβικο πρωτάθλημα, όπου βρίσκονται στην 3η θέση, πίσω από το μόνιμο ζευγάρι της κορυφής Ερυθρός Αστέρας – Παρτιζάν. Απόψε η Σταντάρ έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη – πρόκριση, παίζοντας εντός και φυσικά έχοντας καλύτερο σύνολο με περισσότερη εμπειρία σε τέτοια ματς. Ίσως οι Σέρβοι βοηθήσουν στο σκορ, όμως περιμένω από τους Βέλγους  να πάρουν μια νίκη ακόμα και με χάντικαπ.

Ακόμα ένα ματς με παρόμοια στοιχεία είναι αυτό της Μίλαν με την Μπόντο Γκλιμτ. Οι «ροσονέρι» ξεκίνησαν με το δεξί στη Serie A, κερδίζοντας εύκολα τη Μπολόνια με 2-0, χάρη στον αγέραστο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Για να φτάσουν στη σημερινή αναμέτρηση ξεπέρασαν το εμπόδιο της Σάμροκ Ρόβερς με μια επαγγελματική νίκη (0-2) στην Ιρλανδία. Από την άλλη, η πρωτοπόρος του νορβηγικού πρωταθλήματος, απέκλεισε τη Ζαλγκίρις με 3-1 συνεχίζοντας ένα απίστευτο σερί, που κρατάει από τον προηγούμενο  Δεκέμβριο και περιλαμβάνει μόνο νίκες και μόλις δύο ισοπαλίες! Αποδεικνύει με κάθε ευκαιρία το επιθετικό της ταλέντο, έχοντας πετύχει 65 γκολ σε 18 αγωνιστικές εντός συνόρων. Το ευρωπαϊκό της όνειρο όμως μάλλον απόψε θα σταματήσει, απέναντι στο μεγαθήριο που λέγεται Μίλαν. Οι Ιταλοί φαίνεται πως φέτος κάνουν μια καλύτερη προσπάθεια από τα προηγούμενα χρόνια και θα είναι οι νικητές σε έναν αγώνα με ρυθμό και αρκετά γκολ, πιθανότατα εκατέρωθεν.

Τέλος, στη Σλοβενία, η Μούρα υποδέχεται την PSV Αϊντχόφεν. Οι Σλοβένοι φιγουράρουν στην κορυφή του πρωταθλήματος μετά από τέσσερις αγώνες. Στο Europa League προέρχονται από καθαρή νίκη – πρόκριση με 3-0 επί της Άαρχους. Οι Ολλανδοί μετά το 2 στα 2 στο ολλανδικό πρωτάθλημα, στρέφουν την προσοχή τους στην Ευρώπη. Απέναντι στην Έμεν δυσκολεύτηκαν και πήραν τη νίκη στις καθυστερήσεις. Δέχτηκαν γκολ και στα δύο παιχνίδια πρωταθλήματος δείχνοντας αδυναμίες στην αμυντική τους γραμμή. Ο σημερινός αγώνας όμως έχει φαβορί, και αυτό είναι οι φιλοξενούμενοι. Η Αϊντχόφεν θα πάρει τη νίκη είτε η Μούρα καταφέρει να σκοράρει είτε όχι.

Δυάδα (απόδοσης 2.77)

20:00 Μούρα – PSV Αϊντχόφεν: 2 & οver 1,5 (1.60)

21:00 Σταντάρ Λιέγης  – Βοϊβοντίνα: 1 & οver 1,5 (1.73)

Σύστημα 2-3-4 (απόδοση 4άδας: 20.40)

20:00 Μούρα – PSV Αϊντχόφεν: 2 & οver 2,5 (2.00)

20:00 Ρόζενμποργκ – Αλάνιασπορ: Goal/goal & over 2,5 (2.05)

21:00 Σταντάρ Λιέγης (-1) – Βοϊβοντίνα: 1 (2.37)

21:30 Μίλαν – Μπόντο Γκλιμτ: 1 & over 3,5 (2.10)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις