Φινλανδική επιλογή στο 1.88

Φινλανδική επιλογή στο 1.88

Ελπίζω όλοι και όλες στην παρέα του koubanezos.gr να είστε καλά. Όταν κοντράρεις την παράδοση θα πρέπει να είσαι έτοιμος να σε κοντράρει και αυτή! Κάτι τέτοιο συνέβη στην τελευταία μας επιλογή, η οποία χάθηκε για ένα μόνο κόρνερ, ρίχνοντας την πρόβλεψή μας στον στοιχηματικό… κουβά!

Και σήμερα θα επιμείνουμε στον Bορρά, αλλά αυτή την φορά θα μεταφερθούμε στην Φινλανδία και την Kakkonen Group B όπου η TPV αντιμετωπίζει την ΦΚ Ίλβες ΙΙ. 7,5 μ.ό. τα κόρνερ που κερδίζει η TPV εντός έδρας, 11,6 μ.ό. τα συνολικά κόρνερ που έχουν τα παιχνίδια της ως γηπεδούχος. 5,4 μ.ό. τα κόρνερ που κερδίζει η ΦΚ Ίλβες ΙΙ εκτός έδρας, 10,5 μ.ό. τα συνολικά κόρνερ που έχουν τα παιχνίδια της ως φιλοξενούμενη.

Η γηπεδούχος παλεύει για την παραμονή και η φιλοξενούμενη για την άνοδο. Σε αυτή την κατηγορία όλες οι ομάδες κοιτάζουν περισσότερο την επίθεση παρά την άμυνα, με ότι συνεπάγεται αυτό και για τα κόρνερ, κάτι που φαίνεται καθαρά στα στατιστικά των δυο ομάδων.

Να πω την αλήθεια δεν περίμενα να βρω αποδόσεις για το συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά από την στιγμή που αυτές εμφανίστηκαν στην οθόνη μου με το όριο στο 10 ασιατικό σύνολο κόρνερ, επιλέγω το over και αυτή την φορά όχι κόντρα στην παράδοση!

Μονό

18:30 TPV – ΦΚ Ίλβες ΙΙ: Over 10 AH κόρνερ (1.88)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις