Safe, ρίσκο και ένα της λογικής

Σεντόνι με 2.10 και 2.00

Καλημέρα φίλες και φίλοι, απανταχού κουβανέζοι. Κάτι ψιλά κάναμε την Τρίτη, αφού ο ΠΑΟΚ δεν μας έκανε τη χάρη και δεν κατάφερε να φύγει έστω και με την ισοπαλία. 1/3 γράψαμε και, μετά το ρεπό της Τετάρτης, επιστρέφω σήμερα με το ολίγον υποτιμημένο απ’ όλους μας Europa League, αλλά και τον τελικό του UEFA Super Cup.

Επιλέγω να αναλύσω τα πονταρίσματα μου πάντοτε με χρονολογική σειρά. Ξεκινάω λοιπόν με το παιχνίδι της Γαλατασαράι με τη Χάιντουκ Σπλιτ. Σαφώς πολύ ποιοτικότερο το σύνολο των Τούρκων από τους Κροάτες. Ξεκίνησαν με 3 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια τη χρονιά και μία νίκη εκ των τριών κόντρα στην πολύ δυνατή Μπασακσεχίρ. Οι Κροάτες από την άλλη έχουν ήδη 7 επίσημα παιχνίδια, ενώ πέρασαν με δυσκολία το εμπόδιο της Ρένοβα στον 2ο προκριματικό. Το 1.60 της νίκης των γηπεδούχων δεν είναι ικανό προς ποντάρισμα και γι’ αυτό το συνδυάζουμε με over 1,5 και παίρνουμε το combo αυτό στο 2.00. Διπλασιασμός και επιλογή safe θα έλεγα.

Στο επόμενο χρονικά παιχνίδι, το μεγαθήριο ονόματι Μίλαν θα υποδεχθεί τη… μικρούλα Μπόντο Γκλιμτ. Χαώδης διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες. Ίσως ο Ιμπραΐμοβιτς μοναχός του να κοστίζει όσο δύο φορές η σημερινή αντίπαλος του. Η Μίλαν ξεκίνησε από εκεί που σταμάτησε πέρυσι. Μετράει 2 επίσημα παιχνίδια και 2 νίκες και 3 γκολ του εκπληκτικού Σουηδού. Οι Ιταλοί θα κερδίσουν και θα περάσουν, αλλά το σκορ δε θα ανοίξει. Ένα χαλαρό βράδυ προβλέπω και μία νίκη χωρίς πολύ κούραση. Ποντάρω στον άσο με under 3,5 και εκτοξεύω την απόδοση στο 3.10. A little risk θα μπορούσα να πω.

Στο τελευταίο παιχνίδι της στήλης, η πανίσχυρη Μπάγερν Μονάχου θα αντιμετωπίσει τη Σεβίλλη για τον τελικό του UEFA Super Cup στη Βουδαπέστη. Δύο μεγάλες ομάδες αμφότερες, με σπουδαίες πορείες πέρυσι, αλλά και αρκετή διαφορά δυναμικότητας θα έλεγα. Η Μπάγερν Μονάχου είναι σε πραγματικά άλλο επίπεδο σε σχέση με ΌΛΕΣ τις ευρωπαϊκές ομάδες τη δεδομένη χρονική περίοδο. Μπορεί να ελέγξει το ρυθμό, να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή και με οποιοδήποτε τρόπο. Το Super Cup θα το κατακτήσει εκτιμώ και με σχετική ευκολία, όσο κι αν προσπαθήσουν οι Ισπανοί να της ανακόψουν τον δρόμο. Από το ημίχρονο προβλέπω να βρίσκεται μπροστά στο σκορ η Μπάγερν και εκτιμώ πως θα δούμε και αρκετά γκολ. Όχι με το τσουβάλι, αλλά τουλάχιστον 3. Άσο από ημίχρονο και over 2,5 ποντάρω στο 2.15.

Μονό

21:00 Γαλατασαράι – Χάιντουκ Σπλιτ: 1 & over 1,5 (2.00)

Μονό

21:30 Μίλαν – Μπόντο Γκλιμτ: 1 & under 3,5 (3.10)

Combo

22:00 Μπάγερν Μονάχου – Σεβίλλη: 1 ημίχ. / 1 τελ. & over 2,5 (2.15)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις