Με τη γνωστή συνταγή

Με τη γνωστή συνταγή

Γεια και χαρά σε όλη τη παρέα του koubanezos.gr! Μικρή αποχή τις προηγούμενες μέρες, χρειαζόταν, αφού δε πήγε καλά η στήλη. Επιστροφή σήμερα Πέμπτη με  Europa League και μια επιλογή.

Φέχερβαρ εναντίον Ρεμς το ζευγάρι που θα μας απασχολήσει. Σπουδαία πρόκριση επί της Χιμπέρνιαν στη Σκωτία, πήραν οι δευτεραθλητές Ουγγαρίας. Ματς με αρκετά νεύρα και λίγες φάσεις, αλλά η μπίλια έκατσε στους Ούγγρους. Από την άλλη η Ρεμς, που δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά στη Γαλλία, πήρε αγχωτική πρόκριση απέναντι στην eλβετική Σερβέτ με 0-1.

Σαφώς και υπάρχει διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στους δύο. Όσο καλή και να είναι μια Ουγγρική ομάδα δύσκολα θα μπορέσει να χτυπήσει ομάδα, από το τοπ 5 των Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Η Ρεμς δεν έχει ξεκινήσει καλά, αλλά η eυρωπαϊκή παρουσία είναι ένα στοίχημα που θέλει να κερδίσει για φέτος. Έχει τη ανάγκη αλλά και την ποιότητα για να βρεθεί στους ομίλους. Αγωνιστικά όλα ξεκινάνε από την άμυνα για τους Γάλλους. Έτσι παίζουν, έτσι θα αγωνιστούν και σήμερα θεωρώ. Το γκολ εύκολα ή δύσκολα θα το βρουν, απέναντι σε μια ομάδα που δεν έχει να φοβηθεί κάτι, αλλά υστερεί σαφώς σε ποιότητα.

Μονό

19:30 Φέχερβαρ – Ρεμς: 2 & under 3,5 (2.50)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις