Δοκιμαστικά και προκριματικός σε πρώτο πλάνο

Δοκιμαστικά και προκριματικός σε πρώτο πλάνο

Χαίρετω τους απανταχού koubanezous! Μετά από μια διακοπή μιας εβδομάδας η Formula 1 επιστρέφει, αυτή τη φορά από ρωσικό έδαφος. Δεν υπάρχουν πολλά να πούμε για το προηγούμενο grand prix στο Mugello, όλες οι προβλέψεις πήγαν περίπατο με τα ατυχήματα που έγιναν στη διάρκεια του αγώνα.

Πάμε λοιπόν στα φρέσκα σιγά σιγά. Grand prix Ρωσίας λοιπόν, στο Σότσι πιο συγκεκριμένα, μια πίστα με αρκετές δυσκολίες και αρκετά τεχνικά κομμάτια. Ο αγώνας προβλέπεται πολύ ενδιαφέρον, αλλά πάμε να δούμε λίγο τα πριν.

Οι Mercedes είναι οι κυρίαρχες στο συγκεκριμένο αγώνα με 100% επιτυχία από τη στιγμή που μπήκε στο πρόγραμμα από το 2014 και μετά. Είναι τα ταχύτερα μονοθέσια, ο Χάμιλτον είναι ο πολυνίκης και θεωρώ πως έχει το πάνω χέρι και αυτή τη φορά. Ο Μπότας παίζει στα ίσια, αλλά μέχρι τη στιγμή του αγώνα. Ξεκίνημα με πρώτα δοκιμαστικά, θα δούμε αρκετές δοκιμές, αλλά οι Mercedes έχουν το πάνω χέρι. Ο Χάμιλτον δε συνηθίζει να κάνει τους ταχύτερους χρόνους εδώ, οπότε θα εμπιστευτώ τον ομόσταυλό του για ταχύτερο χρόνο.

Δοκιμαστικά και προκριματικός σε πρώτο πλάνο
Δεύτερο ποντάρισμα στα επίσημα δοκιμαστικά ή προκριματικό αν προτιμάτε. Αν και στο συγκεκριμένο αγώνα να ξεκινήσεις από τη poll είναι αρκετά δύσκολο και κρύβει παγίδες λόγω της ιδιαιτερότητας της πίστας, θεωρώ πως ο Χάμιλτον που πλέον κυνηγάει όλα τα ρεκόρ, δε θα αφήσει την ευκαιρία. Αναμενόμενα χαμηλά η απόδοση αλλά την επιλέγω.

Μονό

25/6, 11:00 Ταχύτερος δοκιμαστικά 1: Βάλτερι Μπότας (2.37)

Μονό

26/6, 15:00 Ταχύτερος προκριματικού: Λιούις Χάμιλτον (1.50)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις