Αστεράτο combo, δυάδα τριπλασιασμού

Αστεράτο combo, δυάδα τριπλασιασμού

Kαλημέρα στους φίλους κουβανέζους! Η χθεσινή ημέρα δεν ήταν κερδοφόρα για τη στήλη. Κατά πρώτον ο Μπεργκ δεν κατάφερε να σκοράρει, ενώ ήταν μέσα στις φάσεις και έβγαλε την ασίστ στον Καμπελά που έκανε το 2-1 για τη ρώσικη ομάδα και κατά δεύτερον ο Τσακίρ δεν έβγαλε άλλη μία κίτρινη στη Σλάβια ώστε να μας δώσει το εξαιρετικό 2.50, σταματώντας στις δύο κάρτες για τους Τσέχους.  

Πάμε γρήγορα στα αποψινά παιχνίδια που έχω επιλέξει, έχοντας ως βάση ένα παιχνίδι από τα play offs του Champions League και μια δυάδα από το αγγλικό League Cup. 

Σε καλύτερο φεγγάρι οι Ούγγροι 

Η Μόλντε υποδέχεται στο «Άκερ Στάντιον» τη Φερεντσβάρος σε ένα από τα πιο αμφίρροπα ζευγάρια των play offs για την είσοδο στους ομίλους του Champions League. 

Οι Νορβηγοί δε βρίσκονται σε καλή κατάσταση τελευταία, καθώς αγνοούν τη νίκη εδώ και περίπου έναν μήνα. Τελευταία αυτή επί της Τσέλιε με 2-1 στη Σλοβενία για τον 2ο προκριματικό της διοργάνωσης. Από εκεί και έπειτα, η Μόλντε μετρά δύο ήττες στο πρωτάθλημα από Βίκινγκ και Βαλερένγκα, δεχόμενη μάλιστα 5 τέρματα συνολικά και τη λευκή ισοπαλία απέναντι στην Κάραμπαχ, την οποία και απέκλεισε στη διαδικασία των πέναλτι, για να διεκδικήσει εν τέλει την είσοδο στους ομίλους απέναντι στην Φερεντσβάρος.  

Είναι ομάδα που σταδιακά έχει εμφανίσει προβλήματα στα μετόπισθεν και παρότι βρίσκει σχετικά εύκολα δίχτυα, δεν μπορεί τελευταία να πάρει αποτέλεσμα. Απέναντι στην καλοδουλεμένη αντίπαλό της απόψε, θα έχει θέμα αν δεν προσέξει την αμυντική της συμπεριφορά. Σημείο αναφοράς στο κέντρο ο αμυντικός μέσος Βολφ Έικρεμ, που πασάρει (έξι ασίστ) και σκοράρει (τρία τέρματα).  

Η ομάδα από την Ουγγαρία δείχνει έτοιμη να αρπάξει τη σπουδαία αυτή ευκαιρία που της παρουσιάζεται για είσοδο στους χρυσοφόρους ομίλους. Απέκλεισε μέχρι στιγμής κατά σειρά Γιουργκόρντεν (2-0 εντός), Σέλτικ (1-2 εκτός) και Ντινάμο Ζάγκρεμπ (2-1 εντός), δείχνοντας συνέπεια στο σκοράρισμα. Φυσικά η νίκη στη Σκωτία ήταν η σπουδαιότερη ως τώρα, καθώς η Φερεντσβάρος άντεξε στην πίεση των Σκωτσέζων, βγάζοντας δύο γκολ και παίρνοντας δύσκολα την πρόκριση.  

Απόψε έχει απέναντί της έναν σαφώς πιο βατό αντίπαλο, θα παίξει το παιχνίδι των αντεπιθέσεων και απέναντι στην ευάλωτη νορβηγική άμυνα, ίσως βρει το γκολ που θα ανοίξει το δρόμο για την πρόκριση. Πρώτος σκόρερ για τους Μαγυάρους ο αριστερός εξτρέμ Ενγκουέν, με τέσσερα γκολ. 

Ποντάρω στο ενδεχόμενο να μην ηττηθεί η Φερεντσβάρος, καθώς βρίσκεται σε σαφώς καλύτερη κατάσταση από την αντίπαλό της, συνδυάζοντάς το με over 1,5 γκολ. 

Ματς με γκολ στο «Ντεν»

Η Μίλγουολ φιλοξενεί την Μπέρνλι στο πλαίσιο του Carabao Cup (κατά κόσμον League Cup) με τις δύο ομάδες να χωρίζει μία κατηγορία.  

Οι γηπεδούχοι φαίνεται να έχουν πάρει σοβαρά το θεσμό, καθώς στις προηγούμενες δύο αναμετρήσεις με Κρόουλι (εκτός) και Τσέλτεναμ (εντός), τις απέκλεισαν αμφότερες και μάλιστα με το ίδιο σκορ 3-1. Σήμερα με αντίπαλο από την μεγάλη κατηγορία της χώρας η Μίλγουολ χρειάζεται να έχει ξανά την ίδια επιθετική δεινότητα για να έχει ελπίδες πρόκρισης. 

Η Μπέρνλι από την άλλη, ξεπέρασε με δυσκολία στον προηγούμενο γύρο το εμπόδιο της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ αποκλείοντάς τη στη διαδικασία των πέναλτι, μετά το τελικό 1-1 της κανονικής διάρκειας. Στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος ζόρισε πολύ τη Λέστερ, με το τελικό 4-2 να αδικεί την ομάδα του Σον Ντάις, η οποία έδειξε γενικά καλά στοιχεία στο παιχνίδι της. 

Θεωρώ ότι ο αγώνας θα έχει γκολ και από τις δύο ομάδες και θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Πάω με το over που διπλασιάζει. 

Για την έκπληξη η Τζίλιγχαμ 

Στόουκ εναντίον Τζίλιγχαμ στο «Bet365 Στέιντιουμ», με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να πάρουν μπρος έπειτα από το κακό ξεκίνημα στη σεζόν και τους φιλοξενούμενους να παλεύουν για την έκπληξη στον αποψινό αγώνα.  

Οι γηπεδούχοι έχουν ξεκινήσει νωθρά το φετινό πρωτάθλημα, κάνοντας δύο κακές εμφανίσεις απέναντι σε Μίλγουολ και Μπρίστολ Σίτι παίρνοντας μόλις έναν βαθμό συνολικά. Αποκούμπι μέχρι στιγμής αποδεικνύεται το League Cup, στο οποίο η Στόουκ έχει αποκλείσει Μπλάκπουλ (5-4 στα πέναλτι, 0-0 καν.) και Γουλβς (1-0 εκτός). Σήμερα αναζητά μία καλή εμφάνιση συνδυασμένη με νίκη-πρόκριση εν όψει της δύσκολης συνέχειας. 

Η Τζίλιγχαμ που αγωνίζεται μία κατηγορία χαμηλότερα από την αποψινή της αντίπαλο, απέκλεισε κατά σειρά Σάουθεντ (1-0 εντός) και Κόβεντρι (5-4 στα πέναλτι, 1-1 καν.) μέχρι στιγμής για τη διοργάνωση του Carabao Cup και απόψε πάει χωρίς άγχος να παίξει το αγαπημένο της παιχνίδι των αντεπιθέσεων απέναντι στη Στόουκ. Το έκανε με μεγάλη επιτυχία το Σάββατο απέναντι στην Γουίγκαν την οποία κέρδισε με 3-2, κάνοντας ανατροπή. 

Στην κατάσταση που βρίσκονται οι δύο ομάδες, πιστεύω ότι η φιλοξενούμενη θα βρει ένα γκολ απέναντι στη νωχελική Στόουκ, παρά την μία κατηγορία που τις χωρίζει.  

Μονό 

22:00 MόλντεΦερεντσβάρος: X2 & over 1,5 (2.20) 

Δυάδα (απόδοσης 3.30) 

21:00 ΜίλγουολΜπέρνλι: Over 2,5 (2.05) 

21:00 ΣτόουκΤζίλιγχαμ: Τζίλιγχαμ over 0,5 (1.61) 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις