Σουηδικό μενού από 2.00 μέχρι 7.25!

Σουηδικό μενού από 2.00 μέχρι 7.25!

Γειά και χαρά αγαπητοί κουβανέζοι. Επιστροφή της στήλης σήμερα με ποντάρισμα στα αλώνια! Γεμάτο πρόγραμμα στη Γ’ κατηγορία της Σουηδίας, απ’ όπου προέρχονται οι επιλογές μου.

Πρώτος στόχος να μη χάσουν

Ξεκινάω από το Βόρειο όμιλο και το ματς ανάμεσα σε Λούλεο και Έρεμπρο Σιριάνσκα με τις δύο ομάδες να μάχονται για την παραμονή και το σημερινό παιχνίδι είναι από τα λεγόμενα των… έξι πόντων. Οι γηπεδούχοι τρέχουν ένα αρνητικό σερί επτά παιχνιδιών χωρίς νίκη και τυχόν θετικό αποτέλεσμα σήμερα θα παίξει σημαντικό ρόλο για την συνέχεια, ενώ και οι φιλοξενούμενοι θέλουν βαθμούς ή έστω να μην χάσουν.

Έρχονται δε με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη νίκη στο προηγούμενο παιχνίδι. Το ματς μπορεί να πάει παντού, θα πάρω το ρίσκο και θα ποντάρω στο να μην χάσουν οι γηπεδούχοι και το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες καθώς πιστεύω ότι και οι δύο θα βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα.

Αν θέλουν άνοδο, πρέπει να κερδίσουν 

Παραμένω στον ίδιο όμιλο και στο παιχνίδι ανάμεσα σε Σάντβικενς και Μπρομαποϊκάρνα, δύο ομάδες με ποιότητα που μπορούν στην καλή τους μέρα να κερδίσουν οποιονδήποτε, αλλά στην κακή τους να χάσουν επίσης από οποιονδήποτε! Οι γηπεδούχοι έχουν μείνει μακριά από την κορυφή και πλέον στόχος είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη θέση στη βαθμολογία, ενώ οι φιλοξενούμενοι είναι σε ανοδική πορεία και το σημερινό παιχνίδι ίσως είναι το σημαντικότερο για τη συνέχεια, καθώς πρώτος στόχος είναι η άνοδος.

Επιθετικά θεωρώ ότι και οι δύο ομάδες μπορούν εύκολα ή δύσκολα να σκοράρουν ενώ αν αυτό συνδυαστεί με νίκη της Μπρομαποϊκάρνα, μας δίνει μια εξαιρετική απόδοση.

Σκοράρουν με άνεση και οι δύο

Αλλάζω όμιλο και πηγαίνω στο Νότιο όμιλο και το παιχνίδι ανάμεσα σε Σκέβντε και Ασιρίσκα ΙΚ, ένα ματς πολύ σημαντικό και για τις δύο ομάδες που θέλουν τους τρεις βαθμούς.

Και οι δύο διαθέτουν εξαιρετική επίθεση, οι μεν γηπεδούχοι έχουν περισσότερη εμπειρία ενώ οι φιλοξενούμενοι ταλέντο, όμως αμυντικά και οι δύο έχουν τεράστια προβλήματα και δέχονται εύκολα το γκολ. Αρχική σκέψη ήταν να ποντάρω στην νίκη των γηπεδούχων αλλά η άμυνα τους με αποτρέπει από αυτό και θα ποντάρω στο να σκοράρουν και οι δύο σε συνδυασμό με το over 2,5 σε τιμή διπλασιασμού.

Μονό

17:00 Λούλεο – Έρεμπρο Σιριάνσκα: 1Χ & goal/goal (2.37)

Μονό

20:00 Σάντβικενς – Μπρομαποϊκάρνα: 2 & goal/goal (2.95)

Μονό

20:00 Σκέβντε – Ασιρίσκα ΙΚ: Goal/goal & over 2,5 (2.00)

Fun bet

20:00 Σάντβικενς- Μπρομαποϊκάρνα: Νίκη Μπρομαποϊκάρνα με ανατροπή στο σκορ (7.25)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις