Ο Μάκελι και το… σταγονόμετρο

Ο Μάκελι και το... σταγονόμετρο

Καλησπέρα φίλοι κουβανέζοι. Χάλασε άδοξα το νικηφόρο σερί μας, καθώς στην στήλη του Σαββάτου επιβεβαιώθηκε η μονή πρόταση, αλλά μας χάλασε τα σχέδια η προτεινόμενη δυάδα μας. Προχωράμε όμως, καθώς διανύουμε μια δυνατή ευρωπαϊκή εβδομάδα με τριπλή εκπροσώπηση.

Με δύο μονά θα κινηθούμε, σήμερα, Τετάρτη, με το βάρος να πέφτει όπως πάντα στις κάρτες. Η αρχή θα γίνει από το παιχνίδι που συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα σε Ελλάδα και Κύπρο, το οποίο δεν είναι άλλο από το Ολυμπιακός-Ομόνοια. Σχεδόν πριν από δύο μήνες αναμετρήθηκαν οι δύο σύλλογοι, με τους Πειραιώτες να επικρατούν με σχετική ευκολία (3-0) στην φιλική αναμέτρηση. Αρέσκονται στο σκληρό παιχνίδι οι φιλοξενούμενοι, κάτι που αποδεικνύεται και από τους τελευταίους (4) τους αγώνες, όπου είχαν μέσο όρο τρεις κιτρινισμούς. Αυτό θα ψάξουμε και σήμερα, ελπίζοντας να μην μας χαλάσει τα σχέδια ο Ολλανδός άρχων του αγώνα, Ντάνι Μάκελι.

Φεύγουμε από τον Πειραιά και πηγαίνουμε στο Βέλγιο, όπου Γάνδη και Ντινάμο Κιέβου θα μονομαχήσουν για μια θέση στους χρυσοφόρους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Ακριβώς την αντίθετη συμπεριφορά θα συναντήσουμε σε αυτήν την αναμέτρηση. Η Γάνδη δεν ξεπερνάει -συνήθως- τα όρια του αντιαθλητικού (στα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδι δεν αντίκρισε κάρτα!), ενώ η ομάδα του Κιέβου παίζει μεταξύ των ορίων, συγκεντρώνοντας δύο κάρτες μέσο όρο. Κοινώς, καραμπινάτο… under.

Μονό

22:00 Ολυμπιακός – Ομόνοια: Ομόνοια over 2,5 κίτρινες (1.80)

Μονό

22:00 Γάνδη – Ντινάμο Κιέβου: Under 3,5 κίτρινες (2.85)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις