Καλώς τα παιδιά…

Καλώς τα παιδιά...

Καλημέρα αλάνια, τελικώς η Μπράγκε δεν χαρίστηκε στη Ντάλκουρντ και έμεινε στο 1-1 χαλώντας το over και στερώντας μας το απόλυτο για το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Φάνηκε με ποια ομάδα (Ουμέα) έχει κάνει κονέ για μελλοντική συνεργασία…

Πάμε στα play offs του Champions League, ξεκινώντας από τον Ολυμπιακό και την Ομόνοια. Ξεκάθαρο φαβορί για μένα οι «ερυθρόλευκοι». Βλέπω ένα σκορ της τάξης 3-0, 4-0. Μπορεί η Ομόνοια να έχει ξεκινήσει πιο νωρίς το πρωτάθλημα και να έχει κάποια παιχνίδια στα πόδια της αλλά ο Ολυμπιακός είναι μια σκάλα πιο πάνω ως ομάδα. Δεν πάει καιρός άλλωστε και από το φιλικό στα τέλη Ιουλίου όπου το σκορ έληξε 3-0.

Στο μοναδικό του παιχνίδι ο Ολυμπιακός έδειξε τι θα ακολουθήσει στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Γενικά με τις τριάρες το ‘χει. Πρώτο παιχνίδι κι αν είναι σοβαρός μπορεί, αν θέλει, να καθαρίσει την πρόκριση από το πρώτο κιόλας ημίχρονο(!). Θα βγει αμέσως μπροστά για να καθαρίσει από νωρίς το παιχνίδι. Περιμένω γρήγορο γκολ από τους επιθετικογενείς παίχτες του κι ίσως στο δεύτερο ημίχρονο να ρίξει στροφές.

Η Ομόνοια, καλά στημένη ομάδα, αήττητη στην Κύπρο σε τέσσερις αγωνιστικές αλλά σχεδόν σε κάθε ματς τρώει γκολ. Μόνο η Καρμιώτισσα δεν κατάφερε να σκοράρει. Πέρασε τρεις γύρους, απέκλεισε Αραράτ (Αρμενία), Λέγκια (Πολωνία) και Ερυθρό Αστέρα (Σερβία). Ε, πιστεύω πως έφτασε ταβάνι. Το αξιοσημείωτο είναι πως σε όλες τις περιπτώσεις πέρασε μετά τα 90 λεπτά. Οπότε είχε τύχη, που με τον Ολυμπιακό δε νομίζω να την βρει. Άσο από ημίχρονο λοιπόν και ο Ολυμπιακός στους ομίλους του Champions League, εύκολα, άνετα, αβασάνιστα.

Πάμε και στη Νορβηγία όπου η Μόλντε θα υποδεχτεί τη Φερεντβάρος από την Ουγγαρία. Η Μόλντε ζει γι’ αυτό το παιχνίδι καθώς έχει μεγάλη ευκαιρία να μπει στους ομίλους του Champions League μετά από πολύ καιρό. Τα αποτελέσματά της δείχνουν πως έχει θυσιάσει το πρωτάθλημα γι’ αυτά τα παιχνίδια. Στην έδρα της σκοράρει με ρυθμό τρία γκολ ανά αγώνα. Ειδικά τώρα τελευταία οι 4άρες κι οι 5άρες πάνε σύννεφο. Αλλά μόνο εντός έδρας. Γενικά αν δεν πάρει το σημερινό παιχνίδι δεν θα περάσει. Είναι το σημαντικότερο παιχνίδι της για φέτος (μέχρι το επόμενο). Θα προσπαθήσει να πάρει ένα αποτέλεσμα πρόκρισης για να έχει ένα αβαντάζ στην Ουγγαρία.

Οι φιλοξενούμενοι όπως και η Μόλντε είναι γενικά ομάδα έδρας. Έχει αρκετά επίσημα ματς στα πόδια της αλλά όχι τόσα όσα η Μόλντε. Στα εκτός έδρας όμως παιχνίδια έφαγε τουλάχιστον ένα γκολ. Θεωρώ πως άμα σου βάζουν γκολ ομάδες όπως η Ζαλαεγκερζέγκι και η Ράκεβε, τότε από τη Μόλντε δεν γλυτώνεις. Δεν θα μπλέξω με σημείο καθώς και μόνο που έκανε διπλό στην έδρα της Σέλτικ, κάτι λέει για τη Φερεντβάρος. Ωστόσο, το να βάλει δύο γκολ τουλάχιστον η Μόλντε, δεν μου φαίνεται απίθανο. Η απόδοση είναι πολύ ελκυστική και θα την τιμήσω. Τέλος, ένα 2-0 ή 2-1 για την Μόλντε δεν τη… χαλάσει.

Μονό

22:00 Ολυμπιακός – Ομόνοια: 1 ημίχ. / 1 τελ. (1.93)

Δυάδα (απόδοσης 4.53)

22:00 Ολυμπιακός – Ομόνοια: 1 ημίχ. / 1 τελ. (1.93)

22:00 Μόλντε – Φερεντσβάρος: Μόλντε over 1,5 (2.35)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις