Ο Μπεργκ και το πέναλτι

Ο Μπεργκ και το πέναλτι

Ο ΠΑΟΚ θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League, για πρώτη φορά στην ιστορία του. Ο “Δικέφαλος” αξιοποίησε την Τούμπα και απέκλεισε τις Μπεσίκτας (3-1) και Μπενφίκα (2-1), πλέον σε διπλά ματς στα play offs θα αντιμετωπίσει τη ρωσική Κράσνονταρ. Την ομάδα που πέρασε εύκολα πέρυσι ο Ολυμπιακός με δύο νίκες, ξανά για τα play offs της διοργάνωσης, μόνο που τώρα οι Ρώσοι δείχνουν να βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση. Προέρχονται από ευρεία νίκη για το ρωσικό πρωτάθλημα, 7-2 τη Χίμκι, έχοντας κοντά στις 30 τελικές προσπάθειες, σε ένα παιχνίδι που μπορούσαν να πετύχουν περισσότερα γκολ.

Ο Μάρκους Μπεργκ, ο γνώριμός μας από τη θητεία του στον Παναθηναϊκό, έχει πολύ καλή παράδοση κόντρα στον “Δικέφαλο”, από τις εποχές του ελληνικού πρωταθλήματος. Με κρίσιμα γκολ, όπως το χατ-τρικ στον τελικό Κυπέλλου του 2014, ο Σουηδός φορ έχει σκοράρει συνολικά 10 φορές σε 15 συμμετοχές εναντίον του ΠΑΟΚ. Το 2.50 στο anytime γκολ του αξίζει να αναζητηθεί.

Από εκεί και ύστερα και από τη φάση των play offs, επιστρέφει στην… αρωγή του διαιτητή το VAR. Η συνδρομή της τεχνολογίας θα βοηθήσει τον Κλεμάν Τυρπέν σε περίπτωση που του ξεφύγει κάποια φάση στις δύο περιοχές, ο Γάλλος ρέφερι εξάλλου είναι από αυτούς που καταφεύγουν συχνά στην «άσπρη βούλα» σε αγώνες Τσάμπιονς Λιγκ. Σε 28 παρουσίες σε προκριματικούς αγώνες και αγώνες ομίλων, ο Τυρπέν έχει υποδείξει 15 πέναλτι και το 2.80 είναι μια ελκυστική απόδοση.

Σκόρερ

22:00 Κράσνονταρ – ΠΑΟΚ: Μπεργκ anytime (2.50)

Special bet

22:00 Κράσνονταρ – ΠΑΟΚ: καταλογισμός πέναλτι (2.80)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις