ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Σεντονάτα κόρνερ και ελβετική αξία

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Σεντονάτα κόρνερ και ελβετική αξία

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Σεντονάτα κόρνερ και ελβετική αξία

Σεντονάτα κόρνερ και ελβετική αξία

Χαιρετώ την παρέα του koubanezos.gr! Με θετικό πρόσημο κλείσαμε το Σαββατοκύριακο μιας και επιβεβαιώθηκε τόσο το ποντάρισμα μας στον Ντάνιελ Τάις όσο και η δυάδα τριπλασιασμού με Άγιαξ και Γιουβέντους.

Το Μαϊάμι ηττήθηκε από την Βοστώνη με διαφορά 11 πόντων, η ήττα ήρθε ως αποτέλεσμα της κακής παρουσίας που είχε ο Γκόραν Ντράγκιτς στο παρκέ. Μόλις 11 πόντους σκόραρε ο Σλοβένος, 16 λιγότερους από τον μέσο όρο του στην σειρά!

Στην Αγγλία η ευστοχία της Τότεναμ θύμιζε αγώνα μπάσκετ μιας και στο 82’ μετρούσε 6 σουτ και 5 γκολ, ενώ η Τσέλσι δέχθηκε κόκκινη κάρτα πριν το ημίχρονο, έχασε πέναλτι και φυσικά ηττήθηκε από την Λίβερπουλ.

 

https://www.facebook.com/kouvanezos/posts/198642828537621

 

Σήμερα θα ασχοληθώ με τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της UEFA.

Παίρνει περίπου 6 κόρνερ σε κάθε αγώνα

Απόψε ο ΠΑΟΚ αγωνίζεται στο Κράσνονταρ με την ομώνυμη ομάδα για τα play offs του Champions League. Δεύτερος συνεχόμενος χρόνος που οι Ρώσοι θα αντιμετωπίσουν ομάδα από την χώρα μας καθώς πέρυσι είχαν αποκλειστεί από τον Ολυμπιακό με συνολικό σκορ 6-1! Αυτήν την περίοδο τρέχει αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων στο ρωσικό πρωτάθλημα. Στον τελευταίο αγώνα της που διεξήχθη την Παρασκευή έπαιξε με την βασική της εντεκάδα και διέλυσε τη Χίμκι με το επιβλητικό 7-2.

Ο ΠΑΟΚ ξεπέρασε δίκαια το εμπόδιο των Μπεσίκτας και Μπενφίκα για να φτάσει ως εδώ. Ειδικά στο τελευταίο παιχνίδι με τους Πορτογάλους αφού άντεξε την πίεση του πρώτου ημιχρόνου, βγήκε από τα αποδυτήρια γεμάτος αυτοπεποίθηση και πήρε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Τεράστια επιτυχία η συγκεκριμένη πρόκριση μιας και η Μπενφίκα ξόδεψε το φετινό καλοκαίρι 80 εκατομμύρια ευρώ για μεταγραφές παικτών!

Περιμένω αμυντική προσέγγιση από την ομάδα του ΠΑΟΚ, δίνοντας χώρο στους Ρώσους και χτυπώντας με αντεπιθέσεις. Επιλογή μου για το συγκεκριμένο παιχνίδι θα είναι το –1 σε ασιατικό χάντικαπ κόρνερ υπέρ της Κράσνονταρ. Κερδίζουμε όλο το ποσό αν οι Ρώσοι έχουν 2 περισσότερα κόρνερ από τους Θεσσαλονικείς, παίρνουμε πίσω το ποντάρισμα αν έχουν 1 και χάνουμε αν έχουν ίδια ή λιγότερα κόρνερ από τον ΠΑΟΚ.

Αρκετά επιθετική η Κράσνονταρ, παίρνει περίπου 6 κόρνερ σε κάθε αγώνα της ενώ δέχεται 4. Οριακό φαίνεται το όριο αλλά βασίζομαι και στα στατιστικά του ΠΑΟΚ ο οποίος είχε 7 λιγότερα κόρνερ από την Μπεσίκτας και 8 λιγότερα από την Μπενφίκα! Συνολικά ως τώρα έχει χτυπήσει 3 κόρνερ ενώ οι αντίπαλοι του 18!

Ο ΠΑΟΚ έφτασε στην πηγή και νομίζω ότι ήρθε ο καιρός να πιεί και νερό, έχει ανεβασμένη ψυχολογία μετά την πρόκριση επί της Μπενφίκα και γνωρίζει ότι η Κράσνονταρ είναι στα μέτρα του. Θα τον στηρίξουμε και θα επιλέξω την πρόκριση του…

Το πολύ με 1 γκολ διαφορά

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση του Ολυμπιακού και της Ομόνοιας το βράδυ της Τετάρτης. Αποδυναμωμένος ο Ολυμπιακός μετά το καλοκαιρινό νταραβέρι, έχασε σημαντικούς παίκτες. Φυσικά έκανε και μεταγραφές όμως οι περισσότεροι άργησαν να ενσωματωθούν. Η Ομόνοια έφτασε στα play offs κερδίζοντας την Αραράτ στην παράταση, τη Λέγκια στην παράταση και τον Ερυθρό Αστέρα στα πέναλτι. 3/3 ισοπαλίες δηλαδή για τους Κύπριους.

Παραδοσιακά ο Ολυμπιακός δυσκολεύεται απέναντι στις κυπριακές ομάδες, κάτι που περιμένω να συμβεί και τώρα. Αρκετά χαμηλά η νίκη του μας δίνει το περιθώριο να πάρουμε ευρωπαϊκό χάντικαπ υπέρ της Ομόνοιας. Ο σοβαρός Ολυμπιακός θα κερδίσει, εμείς ζητάμε να το κάνει το πολύ με 1 γκολ διαφορά. Παρατήρησα επίσης ένα αρκετά μεγάλο όριο στα ομαδικά κόρνερ του Ολυμπιακού, υπερβολικά ψηλά το 6,5 για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Θα το ανεβάσω ακόμα περισσότερο και θα συνδυάσω τις δύο επιλογές μου, αυξάνοντας το ρίσκο και χαμηλώνοντας το ποντάρισμα μου.

Δύσκολα εκεί

Στο τρίτο και τελευταίο παιχνίδι η ΑΕΚ ταξιδεύει στο Σανκτ Γκάλεν για να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα. Αξιοσημείωτη η περσινή πορεία των Ελβετών, τερμάτισε δεύτερη στο πρωτάθλημα ενώ μέχρι και τις τελευταίες αγωνιστικές ήταν στο κυνήγι της πρώτης θέσης. Σκόραρε 79 γκολ σε 36 αγώνες δηλαδή κάτι παραπάνω από 2 ανά αγώνα. Αρκετά νεανική ομάδα μιας και ο μεγαλύτερος ηλικιακά παίκτης της είναι 32 χρονών και ο επόμενος 26! Δεν διαθέτουν μεγάλη εμπειρία από ευρωπαϊκές διοργανώσεις αλλά σίγουρα έχουν τεράστιο κίνητρο.

Η ΑΕΚ το φετινό καλοκαίρι αποδυναμώθηκε αισθητά καθώς έχασε τον βασικό τερματοφύλακα της Βασίλη Μπάρκα που πουλήθηκε στη Σέλτικ αλλά και τον καλύτερο κεντρικό αμυντικό της Όγκνιεν Βράνιες που επέστρεψε στην Άντερλεχτ. Το κενό στο τέρμα δεν καλύφθηκε ποτέ ενώ στην άμυνα αποκτήθηκε ο Νασίμ Χνίντ. Παίζει με την τύχη της η ΑΕΚ και δεν ξέρω αν θα της βγει σε καλό. Στην έδρα της η Σαντκ Γκάλεν και σε μονό ματς χωρίς επαναληπτικό, ευνοϊκές οι συνθήκες για το αουτσάιντερ και σίγουρα αξίζει ένα ποντάρισμα στους Ελβετούς.

Κόρνερ

22:00 Κράσνονταρ – ΠΑΟΚ: Κράσνονταρ -1 ΑΗ Κόρνερ (1.75)

Μονό

22:00 Κράσνονταρ – ΠΑΟΚ: Πρόκριση ΠΑΟΚ (1.95)

Combo, Τετάρτης

23/,9 21:00 Ολυμπιακός – Ομόνοια: 2 +2 & Ολυμπιακός under 7,5 κόρνερ (2.75)

Μονό, Πέμπτης

24/9, 21:30 Σανκτ Γκάλεν – ΑΕΚ: 1 dnb (2.12)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις