ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Οι Άραβες, οι Πέρσες και η πρόκριση

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Οι Άραβες, οι Πέρσες και η πρόκριση

LIVE BETTING 24/7!

«Ασφαλής» διπλασιασμός με τους αστέρες!

«Ασφαλής» διπλασιασμός με τους αστέρες!

Σε τρομερή κατάσταση ο Μπους

Σε τρομερή κατάσταση ο Μπους

Best Picks

Best Picks Τρίτης με Euroleague και σημαντικά ματς στην μπάλα!

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Πρεμιέρα στα play offs με ίδια λάθη!

προγνωστικά

Μέχρι 5.00 στο ασιατικό Champions League

προγνωστικά

Combo του 2.85 στο Λονδίνο

προγνωστικά

Απουσίες που δημιουργούν αξία στο Λονδίνο

σημείο ημέρας.

Άρσεναλ – Τσέλσι: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (23/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Οι Άραβες, οι Πέρσες και η πρόκριση

Οι Άραβες, οι Πέρσες και η πρόκριση

Χαιρετώ άπαντες τους απανταχού κουβανέζους. Ελπίζω να σας βρίσκω για άλλη μια φορά όλους και όλες καλά. Καλή εβδομάδα να έχουμε, βαδίζοντας σταθερά προς το φθινόπωρο. Πλέον ξεκίνησαν και τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, οπότε μπαίνουμε και εμείς σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς, με πολλές ώρες μελέτης, ανάλυσης και ρεπορτάζ, πάντα με στόχο τη καλύτερη δυνατή πληροφόρηση και ενημέρωση σας στο δρόμο προς το ταμείο.

Απολογισμός

Το μεσημέρι του Σαββάτου η τύχη μας γύρισε τη πλάτη για τα καλά. Στην Οσάκα Σερέζο και Κασίμα πλήρωσαν το αμφίτερμα από το 37’ του πρώτου ημιχρόνου, η Κασίβα όμως αργότερα απέτυχε να σκοράρει και δεύτερο τέρμα και να μας επιβεβαιώσει τη δυάδα απόδοσης, την οποία προτείναμε. Ένα δοκάρι και τουλάχιστον 4 κλασικές ευκαιρίες χαμένες μετά την επίτευξη του πρώτου της γκολ, 1-1 τελικό σκορ εναντίον της Χιροσίμα και κάπως έτσι η πρόταση πήγε άκλαυτη.

Κυνηγώντας τη πρόκριση

Θα κινηθούμε και σήμερα με τον ίδιο τρόπο παιχνιδιού, έχοντας εντοπίσει για εσάς άλλη μια δυνατή δυάδα απόδοσης από το θεσμό του ασιατικού Champions League, το οποίο διεξάγεται αυτές τις μέρες στη Ντόχα του Κατάρ.

Ολοκληρώνεται σήμερα λοιπόν η 4η αγωνιστική ημέρα του 3ου και 4ου ομίλου με πολύ ενδιαφέρουσες και αμφίρροπες αναμετρήσεις. Εμείς θα ασχοληθούμε με τα δύο ματς των 18:00 και πιο συγκεκριμένα θα εστιάσουμε καταρχήν τη προσοχή μας στο ματς του 4ου ομίλου ανάμεσα στην Αλ Σαντ του Τσάβι από το Κατάρ και τη δευτεραθλήτρια της Σαουδικής Αραβίας Αλ Νασρ.

Πρώτοι μέχρι στιγμής οι Σαουδάραβες της Αλ Νασρ στον όμιλο με 10 βαθμούς, καθάρισαν με δύο νίκες τους Ιρανούς της Σεπαχάν και έχουν βάλει πλώρη για τα προημιτελικά της δυτικής ζώνης. Έχοντας καλό αγωνιστικό ρυθμό, αφού μόλις πρόσφατα ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα στη Σαουδική Αραβία και χωρίς προβλήματα έκαναν το 2/2 και πλέον γλυκοκοιτάζουν και τη πρώτη θέση του ομίλου, που θα τους φέρει ένα θεωρητικά ευκολότερο αντίπαλο από το πρώτο όμιλο στη φάση των 16.

Τη πρώτη θέση κυνηγά και η αρμάδα του Τσάβι, η οποία ξόδεψε αρκετά εκατομμύρια, για να φέρει αστέρες στην ομάδα πριν την έναρξη του τουρνουά και εν όψει της καινούργιας σεζόν στη Λίγκα του Κατάρ. Σάντι Καθόρλα και Γκιγιέρμε πήραν ήδη φανέλες βασικού και ξεκίνησαν την απόσβεση των χρημάτων που δαπανήθηκαν με τις εμφανίσεις τους. Η έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού στοίχησε στην ισοπαλία με 3-3 εναντίον της Αλ Αΐν στο πρώτο της ματς, αλλά γρήγορα πήρε το αίμα της πίσω σημειώνοντας εμφατική νίκη με 4-0 στον επαναληπτικό αγώνα. Πλέον βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 8 βαθμούς και χρειάζεται άλλους δύο για τη σίγουρη πρόκριση στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια με την Αλ Νασρ και τη Σεπαχάν. Ξεκάθαρη δήλωση από τη διοίκηση της ομάδας, ότι στόχος είναι η κατάκτηση του τροπαίου.

Περιμένουμε ανοιχτό παιχνίδι και από τους δύο. Κοινό χαρακτηριστικό των δύο αντιπάλων είναι η επίθεση τους οπότε το ματς ξεκινά από το 1-1 ή εάν προτιμάτε από το αμφίτερμα. Έχοντας παρακολουθήσει και τους δύο αντιπάλους μέχρι στιγμής στη Ντόχα, δίνω ένα μικρό προβάδισμα στην Αλ Σαντ, η οποία πραγματικά είναι πάρα πολύ καλή στη δημιουργία και το τελείωμα των φάσεων. Παρόλα αυτά οι Σαουδάραβες δεν είναι αμελητέα ποσότητα και θα κάνουν τα πάντα για να κρατήσουν τη πρώτη θέση, θέλοντας να ορίσουν οι ίδιοι τη τύχη τους στη διοργάνωση. Έχει μπόλικο Χ το ματς, αφού θεωρητικά βολεύει και τους δύο, αλλά κάτι μου λέει, ότι η ομάδα του Τσάβι θα κυνηγήσει τη νίκη και τη πρωτιά.

Την ίδια ώρα διεξάγεται το ματς ανάμεσα στη Περσέπολις από το Ιράν και τη πρωταθλήτρια του Κατάρ, Αλ Ντουχαΐλ για τη 4η αγωνιστική του 3ου ομίλου, ο οποίος είναι και ο πιο αμφίρροπος, αφού και οι 4 ομάδες διατηρούν πιθανότητες πρόκρισης.

Με δύο νίκες εναντίον της Αλ Τααβόν οι Ιρανοί μας δικαιώνουν καταρχήν σε όσα γράψαμε στο μικρό αφιέρωμα του τουρνουά πριν την έναρξη του. Οι μόνιμοι πρωταθλητές του Ιράν τα τελευταία χρόνια, με όπλο τη τρομερή τους άμυνα και την εξαιρετική φυσική τους κατάσταση πήραν 6 πολύτιμους βαθμούς και τώρα βρίσκονται στη θέση του οδηγού για τη πρόκριση, έχοντας 7 βαθμούς. Διαθέτει ό,τι καλύτερο υπάρχει από ταλέντο στη χώρα και πραγματικά η τακτική της πειθαρχία και προσήλωση είναι παροιμιώδης. Με ενδεχόμενη νίκη σήμερα εξασφαλίζει τη παρουσία της στα προημιτελικά ενώ και η ισοπαλία δεν είναι καταδικαστική.

Η Αλ Ντουχαΐλ κατάφερε και κέρδισε το πρωτάθλημα στη χώρα της και κέρδισε το πρώτο ματς στο τουρνουά εναντίον της Σαρζά με 2-1. Στο επαναληπτικό όμως και ενώ βρισκόταν μπροστά, δέχθηκε κόκκινη κάρτα και κάπου εκεί δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην αντίπαλο της χάνοντας με 4-2, αποτέλεσμα που έβαλε φωτιά στη βαθμολογία του ομίλου. Έχει αρκετά καλό ρόστερ αλλά η πολύμηνη αποχή λόγω πανδημίας και η έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού είναι εμφανής. Μεγάλο το πλήγμα της φυγής του φορ Μάτζουκιτς, με την απουσία του όμως προς το παρόν να καλύπτεται επάξια από τους δύο φορ της ομάδας Αλμόεζ και Ντουντού.

Πολύ σημαντικό ματς και για τους δύο, αφού μία ενδεχόμενη νίκη θα τους φέρει αγκαλιά με τη πρόκριση. Σε λίγο χειρότερη μοίρα η Αλ Ντουχαΐλ με τους 6 βαθμούς που έχει, θα κυνηγήσει πρωτίστως, να μην ηττηθεί, κάτι που ισχύει και για τη Περσέπολις. Δεν βλέπω πως μπορεί η Αλ Ντουχαΐλ, να σπάσει αυτή την άμυνα και γενικά δεν βλέπω πολλά γκολ στο ματς ελέω σκοπιμότητας. Η κόκκινη τη προηγούμενη αγωνιστική και η απουσία του Μπενάτια στα μετόπισθεν των Σαουδάραβων, τους κάνει αυτόματα πιο ευάλωτους αμυντικά, γεγονός που μπορεί να εκμεταλλευτεί η Περσέπολις. Από εκεί και πέρα θεωρώ, ότι και λόγω καλύτερης φυσικής της κατάστασης, εάν δεν δεχθεί νωρίς γκολ, τότε η ομάδα από το Ιράν έχει και το πρώτο λόγο για τη νίκη.

Δυάδα απόδοσης (2.98)

18:00 Αλ Σαντ – Αλ Νασρ: 1Χ & goal/goal (1.72)

18:00 Περσέπολις – Αλ Ντουχαΐλ: 1Χ & under 3,5 (1.72)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις