Από τη Σουηδία με αγάπη…

Από τη Σουηδία με αγάπη…

Καλημέρα σε όλη την ομάδα του κουβανέζου. Καλή εβδομάδα εύχομαι με πολλά κέρδη. Ο απολογισμός του Σ/Κ ήταν θετικός με 1/2 κερδισμένα δελτία. Προχωράμε παρακάτω και σήμερα θα πάμε με τις… Σουηδέζες.

Έλφσμποργκ – Χάκεν: Την Πέμπτη η Ελφσμποργκ υποδέχθηκε τη Μιάλμπι και παρότι είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και τον έλεγχο της αναμέτρησης στο μεγαλύτερο μέρος, δεν κατάφερε να φτάσει στη νίκη, μένοντας στο 2-2. Παρέμεινε χωρίς νίκη για πέμπτο σερί ματς, έχοντας 4 ισοπαλίες, βρίσκεται βέβαια ψηλά, αλλά όμως έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει περισσότερο την πρωτοπόρο Μάλμε. Η Χάκεν στην εκπνοή των καθυστερήσεων γλίτωσε την ήττα, ισοφαρίζοντας σε 1-1 με πέναλτι τη φιλοξενούμενη Σίριους. Κατώτερη του αναμενόμενου, έμεινε πίσω στο 54’, ενώ στάθηκε τυχερή σε δύο περιπτώσεις στην επανάληψη γλιτώνοντας χάρη στο δοκάρι.

  • 5/6 goal/goal για την Έλφσμποργκ ενώ 4/5 είχαν και το over 2,5 μέσα.
  • Η Χάκεν έχει 3 συνεχόμενα under 2,5, σκοράρει ανελλιπώς στα τελευταία 5.

Μιάλμπι – Έρεμπρο: Το βράδυ της Πέμπτης η Μιάλμπι επέστρεψε με 1 βαθμό στο εκτός έδρας με την ισχυρή Έλφσμποργκ αποσπώντας ισοπαλία 2-2. Ικανοποιητική η παρουσία της ως τώρα, αφού έχει καταφέρει να μαζέψει αρκετούς βαθμούς που τη φέρνουν σε σχετική απόσταση ασφαλείας από τις τελευταίες θέσεις. Βέβαια, στα τελευταία της ματς έδειξε κάμψη και αμυντική αστάθεια, κάτι που της κόστισε αρκετούς βαθμούς. Η Έρεμπρο επέστρεψε με βαθμό από το Έστερσουντ, αποσπώντας «λευκή» ισοπαλία, μετά από αρκετά καλή εμφάνιση. Είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και την κατοχή έκανε φάσεις, στάθηκε όμως αναποτελεσματική. Γενικώς, οι εμφανίσεις της φέτος δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, αλλά όμως καταφέρνει και παίρνει συχνά αποτέλεσμα, κατά βάση χάρη στην πίεση που εφαρμόζει ψηλά στο γήπεδο και στο ό.τι καταστρέφει το παιχνίδι των αντιπάλων.

  • Η Μιάλμπι εντός έδρας έχει 6 συνεχόμενα goal/goal και 3/4 τελευταία over 2,5.
  • Η Έρεμπρο εκτός έδρας έχει 9/10 φετινά ματς με 2-3 γκολ και 4/5 τελευταία over 2,5.

Δυάδα (απόδοσης 2.56)

20:00 Έλφσμποργκ – Χάκεν: Goal/goal (1.53)

20:00 Μιάλμπι – Έρεμπρ : Goal/goal (1.67)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις