Τι Τζουργκάρντεν, τι… Ρεάλ

Τι Τζουργκάρντεν, τι… Ρεάλ

Καλημερίζω όλους τους φίλους κουβανέζους της ομάδας. Περίφημα τα πήγαμε εχθές με αρκετή άνεση κάναμε το 2/2 και προχωράμε με άλλο αέρα σήμερα. Πάμε να δούμε τι ξεχώρισα.

https://www.facebook.com/kouvanezos/posts/198348748567029

 

Έστερσουντ – Τζουργκάρντεν: Ισόπαλη χωρίς τέρματα αναδείχθηκε στο εντός έδρας με την Έρεμπρο μετά από μέτρια εμφάνιση. Είχε κάποιες φάσεις αλλά χωρίς να γίνει ιδιαίτερα απειλητική. Παραμένει αήττητη σε 6 σερί ματς. Η Τζουργκάρντεν για άλλη μια φορά φέτος πλήρωσε την αδυναμία της να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα και έμεινε στο 1-1 με την Έλφσμποργκ. Έμεινε κιόλας πίσω στο σκορ και ισοφάρισε στην επανάληψη. Σε καλή κατάσταση η γηπεδούχος, σκοράρει συχνά στα εκτός της η Τζουργκάρντεν.

  • 2/4 goal/goal έχουν εμφανίσει οι τελευταίες τους συναντήσεις στην έδρα της Έστερσουντ.

Σοσιεδάδ – Ρεάλ Μαδρίτης: Δεδομένων των προβλημάτων που είχε στη πρεμιέρα στο εκτός έδρας με τη Βαγιαδολίδ μόνο θετικό θα μπορούσε να είναι το 1-1. Βρέθηκε πίσω στο σκορ και ισοφάρισε χάρη στο τραγικό λάθος του τερματοφύλακα της Βαγιαδολίδ. Η Ρεάλ κατέκτησε το πρωτάθλημα και πήρε καλό βαθμό για τη σεζόν που πέρασε. Στηρίχθηκε στην ανασταλτική της λειτουργία στην ποιότητα της και στο γκολ του Μπενζεμά. Παράλληλα ξεφορτώθηκε βαριά συμβόλαια. Στροφή στα γκολ λοιπόν περιμένοντας ανοιχτό παιχνίδι.

  • 3/4 goal/goal έχουν εμφανίσει οι τελευταίες τους συναντήσεις στην έδρα της Σοσιεδάδ.

Δυάδα (απόδοσης 2.99)

15:30 Έστερσουντ – Τζουργκάρντεν: Goal/goal (1.78)

22:00 Σοσιεδάδ – Ρεάλ Μαδρίτης: Goal/goal (1.68)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις