Μια πιθανώς βολική ισοπαλία

Μια πιθανώς βολική ισοπαλία

Γεια και χαρά αγαπητοί κουβανέζοι Κυριακή σήμερα και το ποντάρισμα μου θα εστιαστεί στο κίνητρο. Χθες δυστυχώς για ένα γκολ χάσαμε μια καλή τριάδα σε απόδοση πάνω του 10.00 (!)  αλλά αυτά έχει το στοίχημα.

Πατάει κορυφή η Πίτεο

Ξεκινάω από την 4η κατηγορία της Σουηδίας και τον όμιλο της Νόρλαντ και συγκεκριμένα στο παιχνίδι ανάμεσα σε Πίτεο και ΙΦΚ Ούμεο, με τις ομάδες να μάχονται: για την άνοδο οι γηπεδούχοι και για την παραμονή οι φιλοξενούμενοι. Μετά τα χθεσινά αποτέλεσμα η Πίτεο είναι αναγκασμένη να κερδίσει εχει καλύτερο υλικό και απέναντι σε μία αδύναμη αμυντικά ομάδα μπορεί να πάρει εύκολα τη νίκη. Σε συνδυασμό με το over 3,5 καλοπληρώνει.

Κερδίζει η Μπρίνε

Αλλάζω χώρα και κατηγορία και πηγαίνω στη Νορβηγία και τον δεύτερο όμιλο της 3ης κατηγορίας και στο παιχνίδι ανάμεσα σε Μπρίνε και Λεβάνγκερ, με τους γηπεδούχους μετά το στραβοπάτημα χθες της Βάρντ Χάουγκεσουντ, να επιδιώκει θέλουν νίκη για την κορυφή. Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι καθώς οι φιλοξενούμενοι έχουν τρία παιχνίδια φωτιά έως το τέλος της σεζόν και είναι αναγκασμένοι να παλέψουν όλα τα παιχνίδια και θα ψάξουν το γκολ. Θα ρισκάρω στη νίκη της Μπρίνε σε συνδυασμό με το goal/goal.

Πρώτος στόχος να μη (χ)άσουν

Παραμένω στην ίδια κατηγορία αλλά πηγαίνω στον πρώτο όμιλο και στο παιχνίδι ανάμεσα σε Τρόμστντάλεν και Έϊντσβολντ. Ο λόγος που επιλέγω το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι ότι παίζουν δύο ισοδύναμες ομάδες που είχαν ως στόχο φέτος την γρήγορη παραμονή – και ότι μετά τα χθεσινά αποτέλεσμα με μια ισοπαλία παραμένουν και μαθηματικά στην κατηγορία. Αξίζει το ρίσκο.

Μονό

15:00 Μπρίνε- Λεβάνγκερ: 1 & goal/goal (2.65)

Μονό

16:30 Τρόμστντάλεν- Έϊντσβολντ: Χ (4.33)

Μονό

17:00 Πίτεο- ΙΦΚ Ούμεο: 1 & over 3,5 (2.07)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις