Η… τρόικα των over

Η... τρόικα των over

Γεια και χαρά σε όλους τους φίλους της σελίδας! Τη χθεσινή ημέρα η ανικανότητα της Ίντερ Τούρκου να σκοράρει έστω ένα τέρμα στην έδρα της, μας στέρησε το απόλυτο στις προτάσεις. Η Άρσεναλ με τη Γουέστ Χαμ επιβεβαίωσαν εύκολα το αμφίτερμα και έτσι η βασική μας δυάδα “έσπασε” επειδή η Ίντερ δε σκόραρε για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν μέσα στο σπίτι της. Μολαταύτα, το ρισκαδόρικο combo εκ Νορβηγίας μας δικαίωσε και ταυτόχρονα μας έδωσε έναν ωραιότατο τριπλασιασμό και… βάλε!  

https://www.facebook.com/kouvanezos/posts/198283635240207

Στη σημερινή στήλη στηρίχθηκα σε τρία over τα οποία κατά την άποψή μου έχουν καλές πιθανότητες επιβεβαίωσης και με εξαιρετικές αποδόσεις. Ταξίδι, λοιπόν, σε τρεις διαφορετικές χώρες σήμερα, καθώς επισκεπτόμαστε κατά σειρά Χάλμσταντ, Μόσχα και Λάρνακα. 

Δοκιμασία πρωτιάς για Χάλμσταντ 

Έξοδος κινδύνου απόψε για τη δεύτερη της βαθμολογίας Χάλμσταντ, η οποία αντιμετωπίζει τη σκληροτράχηλη και αήττητη στο “Γκρίμστα” Ακρόπολις, σε ένα ματς για… δυνατούς λύτες. Η ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου τα πηγαίνει περίφημα μέχρι στιγμής, βρίσκεται στην 4η θέση του πίνακα και κρυφοκοιτάζει άνοδο. Στην έδρα της είναι αήττητη σε 9 αναμετρήσεις, έχοντας όμως 6 ισοπαλίες. Εσχάτως οι αγώνες της χαρακτηρίζονται από καλό ρυθμό και αρκετά τέρματα, καθώς στους τρεις τελευταίους επαληθεύτηκαν αμφίτερμα και over. 

Η Χάλμσταντ που απέχει 3 βαθμούς από την πρωτοπόρο Ντέγκερφορς, θέλει να ξεπεράσει το υψηλό εμπόδιο της Ακρόπολις και να βρεθεί πιο κοντά στην κορυφή. Η αποστολή της δε θα είναι εύκολη απέναντι σε μία συμπαγή ομάδα, αλλά έχει τον τρόπο να βρίσκει εύκολα δίχτυα στις εκτός έδρας επισκέψεις της.  

Οι δύο ομάδες στα τρία τελευταία παιχνίδια τους έχουν δείξει ευχέρεια στο σκοράρισμα, αλλά και αρκετά αμυντικά κενά επαληθεύοντας με ευκολία το over. Θα στηριχθώ ξανά σε αυτή την επιλογή που διπλασιάζει. 

Aνοιχτό ματς στη Μόσχα 

Η τοπική Λοκομοτίβ βρίσκεται σε άσχημη αγωνιστική κατάσταση, αλλά είναι θεωρητικά το φαβορί απόψε απέναντι στην Τάμποφ, καθώς η δεύτερη παρουσιάζει μεγάλη αστάθεια και τρομερά αμυντικά κενά στις εκτός έδρας αναμετρήσεις της. 

Οι γηπεδούχοι έχουν να γευτούν τη χαρά της νίκης από τις 15 του περασμένου μήνα και από τότε έχουν πάρει τρεις ισοπαλίες σε 5 αγώνες. Οι δύο από αυτές επαληθεύτηκαν στις δύο τελευταίες αγωνιστικές και μάλιστα με το ίδιο σκορ, 0-0. Αψυχολόγητη η ομάδα της Μόσχας, καθώς ο ρυθμός στα παιχνίδια της αλλάζει με βάση τον εκάστοτε αντίπαλο. Χρειάζεται νίκη για να ξεφύγει από τις θέσεις κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού. 

Αντίπαλός της απόψε η Ταμπόφ, η οποία προέρχεται από νίκη με το καθαρό 2-0 επί της Ούφα. Νίκη-ανάσα που την έβγαλε από τη διακεκαυμένη ζώνη. Εκτός έδρας, πάντως, εμφανίζει πάρα πολλά κενά, έχοντας δεχθεί 8 τέρματα σε τρεις αγώνες συνολικά. Παρόλα αυτά έχει βρει δίχτυα σε καθένα από αυτά, αλλά μόνο απέναντι στην Ρούμπιν Καζάν κατάφερε να πάρει βαθμό (2-2).  

Φαβορί στα χαρτιά οι γηπεδούχοι, αλλά δε βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Δύσκολο ματς για πρόβλεψη. Εύκολα κάποιος μπορεί να κοντράρει τη Λοκομοτίβ, αλλά δεν μπορώ να εμπιστευθώ τους φιλοξενούμενους με τα αμυντικά κενά που παρουσιάζουν. Αξίζει κι εδώ το over.  

Μεγάλο ντέρμπι στη Λάρνακα

Η Ανόρθωση του Τιμούρ Κετσπάγια αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα Λεμεσού, σε ένα ντέρμπι πρωτιάς για το κυπριακό πρωτάθλημα, καθώς οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στο ρετιρέ έχοντας από 7 βαθμούς. 

Οι γηπεδούχοι προς ώρας δείχνουν καλά δείγματα, έχοντας 2 νίκες και 1 ισοπαλία στις 3 αναμετρήσεις που έχουν δώσει μέχρι στιγμής, χωρίς βέβαια να έχουν δώσει κάποιο μεγάλο ντέρμπι. Σήμερα θα είναι το πρώτο crash test για την ομάδα του Κετσπάγια, που πάντως χρειάζεται βελτίωση στην άμυνα.  

Ο Απόλλων μετά τη μεγάλη πρόκριση επί του ΟΦΗ για τα προκριματικά του Europa League, θέλει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό παραμένοντας στην κορυφή της λίγκας. Έδειξε πολύ καλή τακτική προσήλωση στην Κρήτη παίρνοντας την πολυπόθητη νίκη. Έχει βρει δίχτυα σε όλα τα φετινά ματς, το ίδιο θεωρώ ότι θα κάνει και απόψε. 

Πιστεύω ότι ο αγώνας ξεκινά από το 1-1, αλλά θα ρισκάρω περισσότερο επιλέγοντας το over σε απόδοση 2.40, που δεν περνάει απαρατήρητη. Στην συντριπτική πλειοψηφία των μεταξύ τους αναμετρήσεων έχει επαληθευτεί η συγκεκριμένη επιλογή. 

Μονό 

15:30 Ακρόπολις – Χάλμσταντ: Over 2,5 (2.00) 

Μονό 

19:00 Λοκομοτίβ Μόσχας – Ταμπόφ: Over 2,5 (2.10) 

Moνό, ρίσκο 

20:30 Ανόρθωση – Απόλλων Λεμεσού: Over 2,5 (2.40)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις