Νίκαια, Λονδίνο, βόμβα και γκολ

Νίκαια, Λονδίνο, βόμβα και γκολ

Επιστροφή στα ταμεία εχθές για τη στήλη (μετά από μόλις έναν… κουβά), αφού η Έβερτον του Αντσελότι και η Λιντς του Μπιέλσα έκαναν το καθήκον τους και με πολλά γκολ μάλιστα. Σήμερα θα ασχοληθούμε με μια γαλλική… βόμβα, αλλά και το μεγάλο ντέρμπι του Νησιού, ανάμεσα σε Τσέλσι και Λίβερπουλ.

https://www.facebook.com/kouvanezos/posts/198249785243592

Ξεκινώντας από τη Γαλλία λοιπόν, θα κοιτάξουμε το παιχνίδι της Νις με την Παρί Σεν Ζερμέν. Σαφώς πολύ ανώτερη η ομάδα του Παρισιού απ’ αυτήν της Νίκαιας, αλλά στο νέο πρωτάθλημα δεν εντυπωσιάζει. Μετράει 2 ήττες και μια 1 νίκη στο 93. Δεν είναι ότι δεν ενθουσιάζει. Είναι ότι δεν ελκύει καν να την προσέξεις. Η Νις και ο προπονητής της το γνωρίζουν αυτό και έχοντας και το παράδειγμα τόσο της Λανς, όσο και της Μαρσέιγ (ομάδες που κέρδισαν την Παρί), θα κλειστούν στην άμυνα τους και θα χτυπήσουν την άδεια άμυνα της Παρί στην κόντρα. Park the bus δηλαδή και Άγιος ο Θεός.

Αυτό γίνεται κάθε χρόνο απέναντι στην Παρί και απ’ όλες της ομάδες. Αλλά η κάκιστη αγωνιστική εικόνα των Παριζιάνων φέτος ευνοεί τους… “μικρούς”. Επιλογή ρίσκο λοιπόν στο 1Χ της διπλής ευκαιρίες και σε απόδοση 3.00.

Στο μεγάλο ντέρμπι του Νησιού τώρα, η νέα Τσέλσι θα υποδεχθεί την παλιά Λίβερπουλ. Δύο ομάδες οι οποίες θέλουν να αποδείξουν πράγματα. Ο Φρανκ Λάμπαρντ θα ήθελε να δει την ομάδα του να αποκτάει συνοχή και να κερδίζει το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς, αφού οι μεταγραφές έφεραν ενθουσιασμό και άνοιξαν την όρεξη των φιλάθλων της ομάδας. Στον αντίπαλο πάγκο, ο Γιούργκεν Κλοπ θα ήθελε να δει την ομάδα του ακόρεστη, μετά την περσινή μεγάλη επιτυχία με την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αμφότερες έχουν καλές επιθετικές μονάδες, οι οποίες έχουν τόσο την όρεξη όσο και την ικανότητα να σκοράρουν, ενώ αμυντικά δεν τις λες και σφιχτές ομάδες. Η Τσέλσι έχει τα θεματάκια της ακόμα. Με βάση αυτή την προοπτική θα επιλέξω το αμφίτερμα σε συνδυασμό με το over 2,5 σε απόδοση 1.90.

Ρίσκο

14:00 Νις – Παρί Σεν Ζερμέν: 1Χ (3.00)

Combo

18:30 Τσέλσι – Λίβερπουλ: Goal/goal & over 2,5 (1.90)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις