Κόντρα στην παράδοση

Κόντρα στην παράδοση

Καλημερίζω άπαντες στην παρέα του Koubanezos.gr. Οι Άγγλοι ήταν χθες κατά το ήμισυ ακριβείς στο ραντεβού τους με το ταμείο, καθώς η επιλογή των γενικών κόρνερ πέρασε, αλλά το ειδικό των ομαδικών της γηπεδούχου όχι, σε ένα ματς με οχτώ γκολ και μόνο ένα κόρνερ από την γηπεδούχο!

Η σημερινή μας επιλογή προέρχεται από την σουηδική Allsvenskan και το παιχνίδι μεταξύ της Νόρκεπινγκ και της Μάλμε. 7,5 μ.ό. τα κόρνερ που κερδίζει η Νόρκεπινγκ εντός έδρας, 11,5 μ.ό. τα συνολικά κόρνερ που έχουν τα παιχνίδια της ως γηπεδούχος. 6,6 μ.ό. τα κόρνερ που κερδίζει η Μάλμε εκτός έδρας, 11,3 μ.ό. τα συνολικά κόρνερ που έχουν τα παιχνίδια της ως φιλοξενούμενη.

Η Μάλμε προέρχεται από ευρωπαϊκό ματς και την πρόκριση εναντίον της Χόνβεντ, ενώ οδηγεί και την κούρσα του πρωταθλήματος. Η Νόρκεπινγκ με πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της το τελευταίο διάστημα, παλεύει για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Η παράδοση μεταξύ των δυο αντιπάλων μας δείχνει ότι τα μεταξύ τους παιχνίδια δεν έχουν αρκετά κόρνερ. Όμως αν λάβουμε υπ’ όψιν την κούραση που θα έχει η φιλοξενούμενη από το ευρωπαϊκό της παιχνίδι, την άμεση ανάγκη και των δυο για την νίκη και τα γενικότερα στατιστικά τους, οδηγούμαστε στο να πάμε κόντρα στην παράδοση και να επιλέξουμε το over 9,5 σύνολο κόρνερ στον αγώνα.

Μονό

18:30 Νόρκεπινγκ – Μάλμε: Over 9,5 κόρνερ (1.98)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις