Κόρνερ στη Λαμία, δυάδα τριπλασιασμού

Κόρνερ στη Λαμία, δυάδα τριπλασιασμού

Καλημέρα σε όλους τους κουβανέζους. Χαμός από ταμεία στο koubanezos.gr και αυτές τις μέρες! Χθες η μέρα μας ξεκίνησε πολύ καλά, με την Έβερτον να κερδίζει με 5-2 τη Γουέστ Μπρομ και συνεχίστηκε με την πολύ εύκολη νίκη της Μπλάκμπερν αλλά και το διπλό της Σάντερλαντ που απέφεραν ένα ωραιότατο 3 στα 3 για τη στήλη μας!

https://www.facebook.com/kouvanezos/posts/198250048576899

 

Πάμε όμως στα σημερινά. Ξεκινάμε από τη Super League και πιο συγκεκριμένα από την αναμέτρηση της Λαμίας με τον ΟΦΗ. Η Λαμία, την προηγούμενη βδομάδα, αν και προηγήθηκε στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, δέχτηκε τρία γκολ από το 72’ και μετά, και έφυγε με άδεια χέρια από τη Θεσσαλονίκη. Ο ΟΦΗ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, έμεινε στο 1-1 με τον Παναιτωλικό έχοντας το μυαλό του και στο μεσοβδόμαδο παιχνίδι με τον Απόλλων Λεμεσού για το Europa League. Στην εν λόγω αναμέτρηση, οι Κρητικοί το πάλεψαν, αλλά υπέκυψαν στην εμπειρία των Κυπρίων και ηττήθηκαν με 0-1. Πλέον επιστρέφουν στις εγχώριες διοργανώσεις και ταξιδεύουν σε μια έδρα που σε κανέναν δεν είναι φιλόξενη. Η Λαμία παραδίδει δύσκολα τα όπλα εντός έδρας. Οι αγώνες της είναι συνήθως κλειστοί και βλέπουμε για αρκετό διάστημα παιχνίδι κέντρου. Ο ΟΦΗ θα είναι κουρασμένος από τον ευρωπαϊκό αγώνα και ίσως να συμβιβαστεί και με την ισοπαλία. Δεν είναι συνηθισμένος σε τρεις αγώνες σε οκτώ μέρες, πόσο μάλλον τόσο νωρίς στη σεζόν.

Περιμένω παιχνίδι χαμηλού ρυθμού και επειδή οι δυο ομάδες δεν κερδίζουν αρκετά κόρνερ, θα πάω στο under 7,5.

Από Λαμία πάμε στη Δανία και στον αγώνα της Οντένσε με τη Νόρντζελαντ. Αμφότερες προέρχονται από ντέρμπι την πρώτη αγωνιστική.  Η Οντένσε κέρδισε με 3-2 την Κοπεγχάγη, ενώ η Νόρντζελαντ ηττήθηκε με το ίδιο σκορ στην έδρα της Μπρόντμπι, παρόλο που προηγήθηκε με 2-0. Έδειξαν και οι δυο επιθετικές αρετές, αλλά και προβλήματα στην άμυνα. Η προϊστορία τους δείχνει επίσης αρκετά γκολ στις μεταξύ τους αναμετρήσεις και πιστεύω πως και σήμερα θα επιβεβαιώσουν το combo στα γκολ

Τέλος, για την 6η αγωνιστική στο πρωτάθλημα του Βελγίου, η Ζούλτε Βάρεγκεμ υποδέχεται τη Μπριζ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από εντός έδρας ήττα με 0-2 από τη Σαρλερουά. Οι φιλοξενούμενοι δείχνουν να βρίσκουν τα πατήματά τους σιγά σιγά μετά το νωχελικό ξεκίνημα και το απέδειξαν με το εμφατικό 4-1 επί της Μπέβερεν. Απόψε έχουν τον πρώτο λόγο σε μια έδρα που αλώνουν εύκολα ή δύσκολα τα τελευταία χρόνια. Το διπλό από μόνο του δίνεται στο 1.50 και γι’ αυτό θα το ενισχύσουμε με το over 1,5, μιας και σπάνια οι αγώνες των αποψινών αντιπάλων περιορίζονται σε ένα γκολ.

Δυάδα (απόδοσης 3.24)

14:30 Ζούλτε Βάρεγκεμ – Κλαμπ Μπριζ: 2 & οver 1,5 (1.73)

15:00 Οντένσε – Νορντζελαντ: Goal/goal & over 2,5 (1.87)

Κόρνερ

18:15 Λαμία – ΟΦΗ: Under 7,5 κόρνερ (2.35)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις