ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Περί πελατειακών σχέσεων

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Περί πελατειακών σχέσεων

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Περί πελατειακών σχέσεων

Περί πελατειακών σχέσεων

Χαιρετώ άπαντες τους απανταχού κουβανέζους. Ελπίζω, να είστε όλοι και όλες καλά. Ως γονέας οφείλω να ευχηθώ καλή σχολική χρονιά στις θυγατέρες μου και σε όλα τα παιδιά, που ξεκίνησαν κάτω από πρωτόγνωρες περιστάσεις τη φετινή τους περιπέτεια. Ελπίζω να πάνε όλα καλά πρωτίστως για τα ίδια και κατόπιν για τους δασκάλους, καθηγητές και εμάς τους γονείς, Η αλήθεια είναι, ότι με προβληματίζει αρκετά η χρήση της μάσκας, αλλά εφόσον συστήνεται από την επιτροπή, θα πρέπει άπαντες να πειθαρχήσουμε με την απόφαση χρήσης της στα σχολεία.

Απολογισμός

Άλλο ένα ταμείο για τη στήλη στο τελευταίο μας ραντεβού προ εβδομάδας, με τη δυάδα από τη J1 σε απόδοση 3,56 να επιβεβαιώνεται πανηγυρικά. Διπλό η Κασίμα στη Σιμίζου, με τη τελευταία, να σκοράρει προς το τέλος, επιβεβαιώνοντας και το αμφίτερμα, ισοπαλία, με απίθανη ισοφάριση της Κόμπε σε 2-2 στα χασομέρια εναντίον της Τόκυο. Το αμφίτερμα και το over επιβεβαιώθηκαν ήδη από το πρώτο ημίχρονο στο ματς και κάπως έτσι συνεχίσαμε τις υψηλές πτήσεις, ανεβάζοντας το πήχη και τις προσδοκίες εν όψει και της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν, που μόλις ξεκίνησε.

Συνεχίζοντας από εκεί, που είχαμε μείνει

Σήμερα θα κάνουμε παιχνίδι ακριβώς όπως και τη τελευταία φορά και θα ποντάρουμε ξανά σε δυάδα απόδοσης. Η αλήθεια είναι, ότι το κυρίως πιάτο στην Ασία θα σερβιριστεί τη Κυριακή, οπότε λίγες ευκαιρίες υπάρχουν στο πρόγραμμα. Έτσι, αφού δεν βρήκαμε ιδιαίτερα λάθη σε αποδόσεις, αλλά ούτε και τις πλέον ενδιαφέρουσες μονομαχίες, θα κινηθούμε με τη δοκιμασμένη και επιτυχημένη συνταγή της δυάδας και με χαμηλότερο, θεωρητικά πάντα, ρίσκο.

Και πάλι η βόλτα μας θα γίνει στη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου, ξεκινώντας στις 12:00 από την Οσάκα, εκεί που η τοπική Σερέζο αντιμετωπίζει την ομάδα της Κασίμα. Αρκετά ενδιαφέρουσα αναμέτρηση , με τους γηπεδούχους να βρίσκονται στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα και τους φιλοξενούμενους να είναι στη 5η και 12 βαθμούς πιο πίσω.

Υψηλές πτήσεις για τους γηπεδούχους, οι οποίοι αθόρυβα και μεθοδικά κάνουν ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα και λίγο πριν τα μισά του φετινού μαραθωνίου της J1 βρίσκονται μόλις 5 βαθμούς μακριά από τη κορυφή. Τις τελευταίες 2 εβδομάδες έχουν δώσει 4 ματς, πετυχαίνοντας ισάριθμες νίκες και περνώντας από δύσκολες έδρες. Καθαρά αμυντική η προσήλωση της ομάδας και τρομερά κυνική, αφού κάνει γκολ τη μισή ευκαιρία, αλλά τουλάχιστον το τελευταίο καιρό σκοράρει σταθερά και προσπαθεί, να παίξει πιο επιθετικά.

Η Κασίμα από την άλλη έχει 5 συνεχόμενα τρίποντα και παίκτες, οι οποίοι με τη ποιότητα τους τη κρατάνε ψηλά στη βαθμολογία και σχετικά κοντά στη 3η προνομιούχο θέση. Επιθετικά είναι φωτιά το τελευταίο διάστημα πετυχαίνοντας 2,4 γκολ ανά ματς.

Υπάρχει και αρκετά ιντριγκαδόρικη προϊστορία πίσω από το ματς, καθώς η Κασίμα δεν έχει χάσει τα τελευταία 10 χρόνια στην έδρα της Σερέσο, ενώ στις τελευταίες 7 μεταξύ τους αναμετρήσεις στην Οσάκα, φεύγει πάντα νικήτρια.

Εμείς σήμερα θα εμπιστευτούμε τις δύο ομάδες να σκοράρουν τουλάχιστον από ένα γκολ εκατέρωθεν. Το under και το no goal κυριαρχούν στις τελευταίες 6 μεταξύ τους μάχες, αλλά φέτος οι συνθήκες, για να δούμε αρκετά γκολ, μοιάζουν ιδανικές.

Μια ώρα αργότερα θα μεταφερθούμε στη Κασίβα, εκεί όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται αυτή της Χιροσίμα. Η γηπεδούχος μπορεί, να έχασε από τη Τόσου τη προηγούμενη αγωνιστική, αλλά η πορεία της κρίνεται εξαιρετική ως τώρα, με αιχμή του δόρατος τον Κενυάτη Ολούνγκα και τα 16 γκολ του. Αμυντικά δεν πείθει και ιδιαίτερα, αλλά μπροστά το έχει και με το παραπάνω μάλιστα.

Απέναντι της μια Χιροσίμα, η οποία δεν πατάει και πολύ καλά τελευταία, αφού δεν εμπνέει καμιά εμπιστοσύνη στα αμυντικά της καθήκοντα και δέχεται εύκολα το γκολ. 5 εισέπραξε από τη Καβασάκι στο τελευταίο ματς της και σήμερα αναμένεται να έχει εξίσου δύσκολη αποστολή.

Με τον Ολούνγκα, να σκοράρει ακατάπαυστα και την άμυνα της Χιροσίμα να είναι επιρρεπής στο λάθος θα εμπιστευτούμε τους γηπεδούχους και στο να σκοράρουν τουλάχιστον 2 γκολ, κλείνοντας έτσι τη πρόταση της δυάδας απόδοσης στο 3.40.

Δυάδα (απόδοσης 3.40)

12:00 Σερέζο Οσάκα – Κασίμα Αντλερς: Goal/goal (1.70)

13:00 Κασίβα – Χιροσίμα: Κασίβα over 1,5 goal (2.00)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις