Σκανδιναβικό σύστημα με combo

Σκανδιναβικό σύστημα με combo

Γειά και χαρά αγαπητοί κουβανέζοι και καλό Σαββατοκύριακο. Επιστροφή της στήλης σήμερα με ποντάρισμα σε ένα σύστημα σε ικανοποιητική απόδοση.

Με την πλάτη στον τοίχο η Όντεβολντ

Αρχίζω την περιπλάνηση μου στη Σκανδιναβία από την 4η κατηγορία της Σουηδίας και τον όμιλο της Νόρα Γιόταλαντ και στο παιχνίδι ανάμεσα σε Όντεβολντ και Άχλαφορς. Με την πλάτη στον τοίχο οι γηπεδούχοι καθώς υποχώρησαν στη 2η θέση μετά την ισοπαλία στο προηγούμενο παιχνίδι και η νίκη σήμερα είναι επιτακτική απέναντι σε μία ομάδα που ουσιαστικά είναι αδιάφορη καθώς βρίσκεται 8 βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού – και με πρόγραμμα που δύσκολα θα μπει σε περιπέτειες.

Ποντάρισμα νίκη των γηπεδούχων σε συνδυασμό με το over 2,5.

Αξίζει η Κάρλμπεργκς

Παραμένω στην ιδια κατηγορία αλλά σε διαφορετικό όμιλο: αυτόν της Νόρα Σβέαλαντ και στο παιχνίδι ανάμεσα σε Φάννα και Κάρλμπεργκς, με τους γηπεδούχους να δίνουν μάχη κάθε εβδομάδα για την παραμονή στην κατηγορία και τους φιλοξενούμενους να προέρχονται από τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες που τους φέρνουν στη 2η θέση.

Η νίκη σήμερα αποτελεί μονόδρομο. Καλύτερη και πιο έμπειρη ομάδα η Κάρλμπεργκς το διπλό με το over 2,5 να αξίζει.

Ποιοτικότερη ομάδα η Μπόντενς

Κλείνω τις επιλογές μου από το παιχνίδι ανάμεσα στη Σάντβικς απέναντι στην Μπόντενς για την ίδια κατηγορία και τον όμιλο της Νόρλαντ, καθώς και εδώ έχουμε δυο ομάδες με εντελώς διαφορετικούς στόχους, οι μεν γηπεδούχοι παλεύουν για να παραμείνουν στην κατηγορία ενώ οι φιλοξενούμενοι για να κατακτήσουν το πρωτάθλημα.

Καλύτερη και πιο δεμένη ομάδα η Μπόντενς, εύκολα ή δύσκολα θα πάρει το παιχνίδι σε συνδυασμό νίκης με το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες πληρώνει αρκετά καλά.

Σφραγίζει την άνοδο η Φρέντρικσταντ

Αλλάζω χώρα και πηγαίνω στη Νορβηγία και στον πρώτο όμιλο της 3ης κατηγορίας, και στο παιχνίδι ανάμεσα σε Μος και Φρέντρικσταντ, με τη. φετινή σεζόν να είναι εντελώς αντίθετη για τις δύο ομάδες. Τρία παιχνίδια πριν το τέλος οι γηπεδούχοι μονο μαθηματικά ελπίζουν σε παραμονή, καθώς με ήττα ή και ισοπαλία σήμερα αποχαιρετούν την κατηγορία, ενώ η Φρέντρικσταντ με νίκη σφραγίζει την άνοδο (κάτι το οποίο είχα αναφέρει στην στηλη της 12ης Ιουλίου: ότι είναι το απόλυτο φαβορί).

Η Φρέντρικσταντ θα πάρει την νίκη και θα σφραγίζει την άνοδο ενώ περιμένω να προσφέρει γκολ και θέαμα με το goal/goal και over 3,5 να βρίσκεται στο 2.25.

Σύστημα 3-4 (απόδοση 4άδας: 22,5)

16:00 Όντεβολντ- Άχλαφορς: 1 & over 2,5 (2.15)

16:00 Σάντβικς- Μπόντενς: 2 & goal/goal (2.45)

17:00 Φάννα- Κάρλμπεργκς: 2 & over 2,5 (1.90)

17:00 Μος- Φρέντρικσταντ: Goal/goal & over 3,5 (2.25)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις