Καλές αποδόσεις και…. εγκαίνια

Καλές αποδόσεις και.... εγκαίνια

Γεια και χαρά σε όλους. Ξανά ένα γεμάτο ποδοσφαιρικά Σαββατοκύριακο μπροστά μας, με σχεδόν όλα τα πρωταθλήματα σε εξέλιξη. Επιστροφή στη δράση και στην Ισπανία, με πολλές ομάδες να προσπαθούν να βρουν τα πατήματα τους.

Την τελευταία φορά και δύο προτάσεις κόλλησαν στο… Χ, υπήρξε σωστή ανάγνωση και εξέλιξη του αγώνα, ωστόσο έλλειψε το γκολ για τη δικαίωση. Υπάρχει μια γλυκόπικρη γεύση, ναι μεν διάβασα τα παιχνίδια σωστά, το ταμείο δεν ήρθε, αλλά η σωστή προσέγγιση θα μας δικαιώσει μακροπρόθεσμα.

Σήμερα

Αρχή με το ποιο ενδιαφέρον πρωτάθλημα στον κόσμο, γίνομαι γραφικός αλλά η αδυναμίες μου δεν κρύβονται, η απρόβλεπτη Segunda ! Laliga Smartbank ονομάζεται πλέον, αλλά με Segunda μεγάλωσα, είναι και θέμα συνήθειας. Στο ποδοσφαιρικό και στοιχηματικό συνάμα σκέλος.

Αποφεύγω το Αλκορκόν – Τενερίφη, πολύ, απρόβλεπτο στα δικά μου μάτια, μπορεί να πάει παντού.

Στο Ράγιο Βαγιεκάνο – Σαμπαντέλ σωστά δίνεται φαβορί η γηπεδούχος, έδειξε πολλά καλά στοιχεία στην πρεμιέρα με το διπλό στην έδρα της Μαγιόρκα και φαίνεται φέτος πως θέλει να κινηθεί σε ψηλά επίπεδα. Η Σαμπαντέλ κάνει σεφτέ με αυτό το παιχνίδι, την πρώτη αγωνιστική είχε αναβληθεί το παιχνίδι της με την Αλμερία. Αν και είναι ερωτηματικό η φιλοξενούμενη, η προετοιμασία της πέρασε από σαράντα κύματα, θεωρώ ότι εύκολα η δύσκολα η γηπεδούχος θα επικρατήσει. Συνέχεια με το Μιραντές – Ρεάλ Οβιέδο. Η Μιραντές ξεκίνησε με σχετικά νέα ομάδα, σε σχέση με πέρσι, σφικτή και συμπαγής, δημιουργεί αλλά και δέχεται λίγες φάσεις για γκολ, γενικά κρατάει την ίδια περσινή φιλοσοφία. Εξ ου και το ισόπαλο δίχως τέρματα με την Αλκορκόν την πρώτη αγωνιστική. Η Οβιέδο αν και είχε την κατοχή και τις φάσεις απέναντι στην Καρταχένα στην πρεμιέρα δεν τις μετουσίωσε σε γκολ και έμεινε και αυτή στο μηδέν. Με αυτά που είδα την πρώτη αγωνιστική τις θεωρώ ισοδύναμες και θα πάω, με το ανάλογο ρίσκο στο χ. Για το Καστεγιόν – Μάλαγα βίοι αντίθετοι. Η Καστεγιόν πέρασε με σπουδαίο διπλό από την Πονφεραντίνα, εκτός από όρεξη και φρεσκάδα έδειξε ότι έχει και παίχτες που μπορούν να κάνουν την διαφορά, για τα δεδομένα της κατηγόριας. Η Μάλαγα με το ζόρι έφτιαξε αποστολή με επαγγελματίες παίχτες για την Τενερίφη και ηττήθηκε φυσιολογικά. Έχει πολλά προβλήματα και δεν νομίζω να προλάβει σε τόσο σύντομο χρονικά διάστημα να τα λύσει. Ποντάρω στον άσσο χωρίς ισοπαλία για να μειώσω το ρίσκο.

Από Laliga δεν θα ασχοληθώ με το  Χετάφε – Οσασούνα, βλέπω άσσο, αλλά δεν θα το βάλω στο παιχνίδι, δεν με ελκύουν οι αποδόσεις να ασχοληθώ. Στο Βιγιαρεάλ – Εϊμπάρ θα εμπιστευτώ τους γηπεδούχος για τη νίκη. Στην πρεμιέρα τα χρειάστηκαν καθώς ήρθαν ισοπαλία στην έδρα τους με την Ουέσκα. Βρέθηκαν πίσω στο σκορ, ισοφάρισαν είχαν ευκαιρίες που σπατάλησαν και στο τέλος σώθηκαν από το VAR που ορθός ακύρωσε γκολ της Ουέσκα. Ταρακουνήθηκαν και νομίζω ότι καλό τους έκανε αυτό το αποτέλεσμα. Η Εϊμπάρ από την άλλη έφερε ισοπαλία με την Θέλτα, αλλά επιθετικά δεν έκανε πολλά. Θα στηριχτεί στην άμυνα αλλά μόνο αυτό δεν φτάνει.

Το σημείο της ημέρας

Εγκαίνια στο νέο κομμάτι της στήλης και λίγα λόγια για αυτό. Κάθε αγωνιστική διαβάζω 20+ αγώνες. Πάντα βρίσκω σημεία και αξίες σε αποδόσεις, αλλά σχεδόν πάντα υπάρχει και ένας ή και δύο αγώνες, που μου κάνουν κλικ, περισσότερο από τους άλλους. Έτσι λοιπόν θα το εγκαινιάσω από αυτήν την εβδομάδα.

Θέλτα – Βαλένθια

Σε ένα άνοστο παιχνίδι ήρθε η Θέλτα 0-0 με την Εϊμπάρ. Δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα, ούτε απείλησε όμως, έδειξε ότι έχει δρόμο για να μπει σε κανονικούς ρυθμούς. Η Βαλένθια σε ένα θεαματικό παιχνίδι, βρέθηκε πίσω στο σκορ από τη Λεβάντε, αλλά εν τέλει νίκησε με 4-2 και αποκάλυψη τον νεαρό επιθετικό Μανού Βαγιέχο. Έχει τα θέματα της στην άμυνα, αλλά επιθετικά λειτουργεί σωστά, χημεία και ταλέντο υπάρχει, αν δεν υπάρξουν τα περσινά προβλήματα τραυματισμών μπορεί να πάει ψηλά. Η ένσταση μου και ο λόγο που αναφέρομαι ειδικά σε αυτό το παιχνίδι έχει να κάνει με τις αποδόσεις. Φαβορί η Θέλτα και υπερβολικά ψηλό αουτσάιντερ η Βαλένθια, ενώ στην πρεμιέρα άλλα πράγματα είδα. Λάθος το σετ απλά. Θα στηρίξω φιλοξενούμενους, έστω και με κάλυψη στην ισοπαλία και  σε πολύ καλή απόδοση.

Τι παίζω

Τριάδα Καστεγιόν Ράγιο και τα γκολ της Βιγιαρεάλ, μονό το Χ και το διπλό χωρίς ισοπαλία της Βαλένθια.

Επίσης θα παίξω και ένα ειδικό, να σκοράρει οποτεδήποτε ο Βαγιέχο. Είναι ορεξάτος θα πάρει χρόνο συμμετοχής και τον βρίσκω σε υπέρ ικανοποιητική απόδοση.

Τριάδα (απόδοσης 4.30)

17:00 Βιγιαρεάλ – Εϊμπάρ: Βιγιαρεάλ οver 1,5 (1.72)

19:15 Καστεγιόν – Μάλαγα: 1 dnb (1.53)

22:00 Ράγιο Βαγιεκάνο – Σαμπαντέλ: 1 ( 1.63)

Μονό

17:00 Μιραντές – Ρεάλ Οβιέδο: X (2.90)

Μονό

22:00 Θέλτα – Βαλένθια: 2 dnb (2.20)

Σκόρερ

22:00 Θέλτα – Βαλένθια:Μανού Βαγιέχο anytime (4.50)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις