ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Έρωτας με «ζαχαρωτά» και Μπιέλσα

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Έρωτας με «ζαχαρωτά» και Μπιέλσα

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Έρωτας με «ζαχαρωτά» και Μπιέλσα

Έρωτας με «ζαχαρωτά» και Μπιέλσα

Με τις πρεμιέρες των πρωταθλημάτων σε Γερμανία, Ιταλία, Πορτογαλία και Ελβετία, ουσιαστικά ολοκληρώνεται το παζλ, και έχουμε το πληρέστερο κουπόνι της σεζόν. Μέχρι τώρα, καθώς απομένουν κάποιες εκκινήσεις σε κάποιες δεύτερες κατηγορίες όπως για παράδειγμα αυτή της Ελλάδας και της Ιταλίας. Θα αποφύγω την ενασχόληση με τις λίγκες που κάνουν πρεμιέρα αυτό το τριήμερο και θα μείνω στην πεπατημένη, όπου και υπάρχει δείγμα.

Άλλο επίπεδο

Αρχή από την Premier League, και τον αγώνα που ανοίγει την αυλαία της δεύτερης αγωνιστικής, αυτόν ανάμεσα στην Έβερτον και τη Γουέστ Μπρομ. Τα «ζαχαρωτά», κέρδισαν πανάξια στο Λονδίνο την Τότεναμ, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο τις προθέσεις τους για τη φετινή σεζόν, η οποία είναι γεμάτη προσδοκίες. Δεν ήταν άλλωστε τυχαίες οι μεταγραφικές επιλογές του Κάρλο Αντσελότι, καθώς με Άλαν, Ντουκουρέ και Χάμες στον άξονα, έχει ανέβει τουλάχιστον ένα επίπεδο. Μεσοβδόμαδα, δεν αντιμετώπισε πρόβλημα κόντρα στη Σάλφορντ για το Λιγκ Καπ, παίρνοντας εύκολα την πρόκριση, με εναλλακτική ενδεκάδα.

Απ’ την άλλη η Γουέστ Μπρομ, δεν μπήκε καλά στην επάνοδό της στην κορυφαία κατηγορία, έχασε εύκολα από τη Λέστερ και θέλει πολύ δουλειά για να αποφύγει τους μπελάδες. Τόνωση ηθικού η πρόκριση στο Λιγκ Καπ επί της Χάρογκεϊτ, αλλά μέχρι εκεί.

Λογικός ο άσος στο 1.50, αλλά επειδή μου αρέσει πολύ το φετινό εγχείρημα της Έβερτον και του Αντσελότι, θεωρώ πως δε θα αρκεστεί στο 1-0. Άσος με over 1,5 λοιπόν, για το 1.83.

Οι νεοφώτιστες

Αργότερα, στις 17:00, στο ντέρμπι των νεοφώτιστων, η Λιντς υποδέχεται τη Φούλαμ. Μεγάλη εμφάνιση στο «Άνφιλντ» από την ομάδα του Μπιέλσα, παρά την ήττα, έβγαλε το λάδι κυριολεκτικά στη Λίβερπουλ, ισοφαρίζοντας τρεις φορές! Παρά την ήττα, ο Αργεντινός τεχνικός μόνο θετικά μπορεί να αποκομίσει με μια τέτοια εμφάνιση. Μας επιβεβαίωσε, και στοιχηματικά ως προς το goal/goal που προτάθηκε, αλλά κυρίως ποδοσφαιρικά. Η Λιντς έδειξε ότι ήρθε για να μείνει. Αποκλείστηκε στα πέναλντι από τη Χαλ για το Λιγκ Καπ. Αποκλεισμός που μόνο τσίτωμα μπορεί να φέρει.

Δε θα έλεγα το ίδιο όμως, για τη Φούλαμ. Υποδέχτηκε την Άρσεναλ, ήταν κακή, και έχασε δίκαια. Δεν έχουν ενισχυθεί ιδιαίτερα οι «κότατζερς» και είναι δικαιολογημένα πρώτο φαβορί για τον υποβιβασμό. Δεν μπορώ να φανταστώ με ποιον τρόπο θα φύγουν αήττητοι στο σημερινό ματς.

Πιεσμένος ο άσος, ωστόσο και εδώ, θα συνδυάσω τον άσο με το over 1,5 για να φτάσουμε στο τίμιο 2.00.

Θέαμα ενόψει

Ρεν και Μονακό συνθέτουν ένα ζευγάρι που υπόσχεται γκολ. Έχουν μπει ιδανικά στη νέα σεζόν αμφότερες με ρεκόρ 2-1-0, διαθέτουν επιθέσεις με πολλές δυνατότητες αλλά ανασταλτικά παρουσιάζουν αδυναμίες. Η Ρεν συνεχίζει από εκεί που έμεινε πέρυσι, έχει αλλάξει επίπεδο, ενώ περιμένει πως και πως την παρθενική της συμμετοχή στους ομίλους του Champions League. Η Μονακό, έχει ενισχυθεί σημαντικά μεταγραφικά και στοχεύει ξανά ψηλά. Και το… ψηλά, έρχεται μόνο με γκολ. Στο 1.80 το over 2,5.

Συντηρητικοί πρωταθλητές

Στη Ρωσία, τέλος, η Ουράλ υποδέχεται τη Ζενίτ. Οι πρωταθλητές, αφού πέρασαν ένα μίνι ντεφορμάρισμα δύο αγώνων επανήλθαν στις επιτυχίες αλλά και τις καλές εμφανίσεις με το 3-1 επί της Άρσεναλ Τούλα. Αναμένεται να συνεχίσει έτσι, καθώς ξεκινάνε και οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις σύντομα και ο Σέμακ δε θέλει να συνεχίσει με σκαμπανεβάσματα.

Η Ουράλ, στην έδρα της είναι ανταγωνιστική, παλεύει για κάθε πόντο, ωστόσο το εμπόδιο της Ζενίτ είναι μεγάλο. «Ταμπούρι» θα παίξει κι όσο κρατήσει…

Στη σούμα, Ζενίτ, με χαμηλό σκορ. Κάτι σε 0-2. Στο 2.27 ο συνδυασμός διπλού και under 3,5. Δύο δυάδες προκύπτουν, ενώ θα πονταριστεί με χαμηλή μίζα και η τετράδα (απόδοσης 14.96), για το… ονόρε.

Δυάδα (απόδοσης 3.29)

14:30 Έβερτον – Γουέστ Μπρομ: 1 & over 1,5 (1.83)

22:00 Ρεν – Μονακό: Over (1.80)

Δυάδα (απόδοσης 4.54)

16:30 Ουράλ – Ζενίτ: 2 & under 3,5 (2.27)

17:00 Λιντς – Φούλαμ: 1 & over 1,5 (2.00)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις