ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Παιχνίδια ενηλίκων και... Φορτούνα

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Παιχνίδια ενηλίκων και... Φορτούνα

LIVE BETTING 24/7!

Best picks

Best Picks Τετάρτης με μπάλα και Euroleague έως 70.00!

Προγνωστικά

Στο ρυθμό των ντέρμπι και του 5.50

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Παράδοση και λογική στο 1.85!

προγνωστικά κληματσούδας

Το 1.90 είναι λάθος

προγνωστικά nba

Με ειδικά και ποιότητα τα χαράματα

Δεν μπορεί ο Άντερσον, φαβορί οι Ρέις

Δεν μπορεί ο Άντερσον, φαβορί οι Ρέις

Προγνωστικά Ευρωλίγκα με τον παίκτη Λαπροβίτολα της Μπαρτσελόνα στην εικόνα.

Star του NBA στο 70.00

Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

σημείο ημέρας.

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

σημείο ημέρας.

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

προγνωστικά

Η Stoiximan Super League προσφέρει σιγουράκια

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (24/4)

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (24/4)

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Παιχνίδια ενηλίκων και… Φορτούνα

Παιχνίδια ενηλίκων και... Φορτούνα

Η «μικρή» Έμεν διάγει την τρίτη μόλις σεζόν στην ιστορία της στην 1η κατηγορία της Ολλανδίας και ξεκινά την χρονιά με δυσοίωνες προβλέψεις. Ομάδα με περιορισμένους οικονομικούς πόρους, χωρίς ιδιαίτερη προβολή που καλείται συνάμα να διαχειριστεί και την απώλεια των εσόδων από τα εισιτήρια. Στα δύο τελευταία χρόνια το De Oude Meerdijk (8,309) ήταν ασφυκτικά γεμάτο (99% πληρότητα) αλλά φέτος η πανδημία και τα περιοριστικά μέτρα αναγκάζουν τον σύλλογο από την βορειοανατολική Ολλανδία να αξιοποιεί το 35% της χωρητικότητας.

Οι χορηγίες αποτελούν συνεπώς το βασικό έσοδο αλλά ακόμα και στην «χαλαρή» Ολλανδία ορισμένες αντιλήψεις παραμένουν… κολλημένες στο παρελθόν και βάζουν… φρένο στην οικονομική επιβίωση των «μικρών». Η διοίκηση συμφώνησε για την βασική διαφήμιση της φανέλας με την EasyToys που αποτελεί μια από τις γνωστές εταιρείες στην χώρα για… sex toys! Η συμφωνία θα αποφέρει μάλιστα περίπου 500.000 ευρώ ετησίως στον σύλλογο αποτελώντας έτσι βασική ανάσα στους χαλεπούς καιρούς μας.

Την προηγούμενη Κυριακή, στο νέο πρωτάθλημα, η Έμεν υποδέχτηκε τη Φένλο και η φανέλα των γηπεδούχων ήταν εν τέλει «γυμνή» και χωρίς διαφήμιση. Λίγες ημέρες νωρίτερα, η ομοσπονδία έριξε… άκυρο καθώς η συμφωνία δεν τιμά τις αρχές του αθλήματος, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η ανακοίνωση που επικαλείται το καταστατικό της λίγκας! Η EasyToys διαφημίζεται βέβαια και στο γήπεδο της γειτονικής Χρόνινγχεν, όπως και στο διαδικτυακό «μαγαζί» της, καθώς το νομικό πλαίσιο είναι πιο «αφαιρετικό» και επιτρέπονται οι νομικές «τρύπες».

«Δεν θα το αφήσουμε έτσι, δεν μπορούμε να παρατήσουμε τον βασικό χορηγό μας» αντέδρασε ο πρόεδρος Ρόλαντ Λούμπερς. «Περιμέναμε μια πιο σύγχρονη προσέγγιση από την ομοσπονδία. Η σεξουαλικότητα παραμένει θέμα ταμπού στη χώρα παρότι βάσει των στατιστικών, στα δύο από τα τέσσερα ολλανδικά νοικοκυριά υπάρχουν τα παιχνίδια μας» τόνισε από την πλευρά του ο CEO της εταιρείας, Έρικ Ιντέμα και το ζήτημα έχει σηκώσει αρκετή συζήτηση στην χώρα καθώς η ομοσπονδία έχει δεχτεί αντιθέτως διαφημίσεις αλκοόλ και στοιχηματισμού.

Στα δικά μας, θα πορευτούμε ξανά στα γνώριμα μονοπάτια των πρωταθλημάτων των Κάτω Χωρών, ποντάροντας σε δύο λογικά φαβορί και ένα καλοπληρωμένο αουτσάιντερ. Η Αλκμααρ έχει βέβαια τον πρώτο λόγο κόντρα στην Τσβόλε αλλά πέραν του «φτηνού» άσου, ποντάρω και σε «χαμηλό» άσο. Η ΑΖ είχε πέρυσι την καλύτερη αμυντική στην χώρα, η Τσβόλε έδειξε στα φιλικά (δεν δέχτηκε γκολ) πως φέτος επιλέγει τακτική… κλεφτοπολέμου και ο «χαμηλός» άσος έχει τύχη.

Στο γειτονικό Βέλγιο, θα εμπιστευθώ την Αντερλεχτ επί της προβληματικής Μπέβερεν. Χαμένοι στην μετριότητα όπως άλλωστε αναμενόταν οι γηπεδούχοι που έμαθαν άλλωστε πως θα αγωνιστούν στην κατηγορία, μόλις μια εβδομάδα πριν την έναρξη της σεζόν και τρέχουν πλέον… ετεροχρονισμένα να καλύψουν τα κενά. Goal/goal με over και τα πέντε φετινά ματς και έτσι οι αήττητοι φέτος «μοβ» μπορούν να επιστρέψουν άνετα μ το διπλό.

Τέλος, θα ρισκάρω με τον άσο της Φορτούνα Σιτάρντ επί της Χέρενφεν. Οι φιλοξενούμενοι αποτελούν μια από τις πιο αποδυναμωμένες ομάδες της κατηγορίας και χαρακτηριστικό είναι πως ο τεχνικός διευθυντής… υποσχέθηκε μεταγραφές! Οι τιμές του διπλού κρίνονται υπερβολικές και οι γηπεδούχοι που πλέον πέρασαν σε… survivor εποχή (ο γνωστός Τούρκος παραγωγός Ιτζιλικαλί μπήκε στο ΔΣ) αξίζουν το ρίσκο.

Μονό

17:30 Αλκμααρ – Τσβόλε: 1 & under 3,5 (2.42)

Μονό

21:45 Μπέβερεν – Αντερλεχτ: 2 & over (2.07)

Μονό, ρίσκου

22:00 Φορτούνα Σιτάρντ – Χέρενφεν: 1 (3.20)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις