Live από το Panathinaikos TV!

Live από το Panathinaikos TV!

To Panathinaikos TV θα μεταδώσει το ματς της U19 με την αντίστοιχη ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης στη Λεωφόρο, που είναι το πρώτο επίσημο στη Λεωφόρο μετά τις 7 Μαΐου του 2018, το Σάββατο 19/9 στις 12:00. Εκείνο το απόγευμα, το Τριφύλλι είχε ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της σεζόν 2017/18 γνωρίζοντας την ήττα από την Ξάνθη σε μία αναμέτρηση που είχε διεξαχθεί σε δύο μέρη, αφού ξεκίνησε Κυριακή και λόγω ισχυρής βροχόπτωσης, ολοκληρώθηκε Δευτέρα.

Δωρεάν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου στο πρωτάθλημα της U19 , στο πρώτο ματς στο γήπεδο της Λεωφόρου μετά από δύο χρόνια και τέσσερις μήνες, θα μεταδώσει και η Cosmote TV.

Η U19 του Τριφυλλιού, που ξεκίνησε το πρωτάθλημα επικρατώντας με 3-2 εκτός έδρας της αντίστοιχης του Αστέρα Τρίπολης, δίνει το πρώτο της παιχνίδι στο «σπίτι» της και το κανάλι όλων των Παναθηναϊκών θα είναι πιστό στο ραντεβού του με τον κόσμο της ομάδας».

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις