Με Έβερτον και Φιορεντίνα…

Με Έβερτον και Φιορεντίνα...

Αγαπητοί φίλοι καλημέρα. Πάλι στο ταμείο σας έστειλα χτες με 2/2. Σας είπα ότι ο Ζίβκοβιτς θα αποδειχτεί η μεταγραφή της χρονιάς στην Ελλάδα και ήδη με δικαιώνει πανηγυρικά.

https://www.facebook.com/kouvanezos/posts/197959105272660

Με Premier League και Serie A θα ασχοληθώ σήμερα. Η Έβερτον φαίνεται να έχει φτιάξει ομαδάρα και θα απασχολήσει την στήλη μέσα στη χρονιά. Πήρε από πέρυσι έναν από τους καλύτερους προπονητές όλων των εποχών, τον μεγάλο Κάρλο Αντσελότι και τον στηρίζει με πολύ δυνατές μεταγραφές. Χάμες, Άλαν και Ντουκουρέ, ήρθαν να ενισχύσουν ένα ήδη πολύ καλό ρόστερ, που έβαλε πλώρη για την πρώτη τετράδα.

Η Γουέστ Μπρομ ανέβηκε μόλις το προηγούμενο μήνα κατηγορία. Αυτό σημαίνει ότι τις δύο ομάδες χωρίζει διαφορά τουλάχιστον δύο ταχυτήτων. Η μεν Έβερτον είναι επιπέδου Champions League, η δε Γουέστ Μπρομ έπαιζε στην Championship μέχρι πριν λίγες εβδομάδες. Οπότε θα κυνηγήσω τη νίκη της Έβερτον με χάντικαπ.

Με πρεμιέρες πρωταθλημάτων δε ασχολούμαι εδώ και πολλά χρόνια. Έπαθα κι έμαθα. Φέτος όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά. Η Serie A ολοκληρώθηκε τον Αύγουστο και οι ομάδες δεν έκαναν πολλές μεταγραφές. Συνεπώς, είναι σαν να βλέπουμε τη συνέχεια περισσότερο, παρά μια νέα αρχή.

Στη Φιορεντίνα, έχω την εντύπωση ότι κάτι καλό άρχισε να χτίζεται από πέρυσι. Ήτανε ο πιο βελτιωμένος σύλλογος μετά το lock down. Μία σφιχτή, δεμένη και σταθερή μεσοαμυντικά ομάδα, που έχει και κάποιες μονάδες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά επιθετικά. Όπως ο Κιέζα, ο Ριμπερί κι ο Κουτρόνε, που πλαισιωμένοι πλέον και από τον Μπόρχα Βαλέρο, μπορούν να βοηθήσουν τους «βιόλα», να κάνουν μια πολύ καλή χρονιά.

Από την άλλη η Τορίνο, διαθέτει μια από τις χειρότερες άμυνες στη Serie A, που δέχεται κατά μέσο όρο πάνω από 2,5 γκολ ανά αγώνα, κάτι που δείχνει ξεκάθαρο over 2,5. H πρόσφατη προϊστορία είναι υπέρ της Φιορεντίνα με 5-3-2. Όλα συνηγορούν σε ένα πολύ ωραίο combo…

Μονό

14:30 Έβερτον – Γουέστ Μπρομ: 1 (1.53)

Μονό

19:00 Φιορεντίνα – Τορίνο: 1 (1.90)

Μονά και δυάδα ρίσκου (απόδοσης 7.08)

14:30 Έβερτον (-1) – Γουέστ Μπρομ: 1 (2.45)

19:00 Φιορεντίνα – Τορίνο: 1 & over 2,5 (2.89)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις