Γυροβολιά σε τρεις χώρες

Γυροβολιά σε τρεις χώρες

Σε τρεις χώρες θα ταξιδέψουμε έτσι ώστε να φτάσουμε στη πηγή του ταμείου. Τα μεγάλα πρωταθλήματα έχουν αρχίσει και οι επιλογές και τα παιχνίδια ανεξάντλητα, όμως η εικόνα της κάθε ομάδας δεν είναι ξεκάθαρη ακόμα και έτσι οι κινήσεις μας πρέπει να είναι προσεγμένες και στοχευμένες. Πάμε να δούμε ξεχωριστά τις επιλογές και τις ομάδες μας.

Ρεν – Μονακό

Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν με 7 βαθμούς τις πρώτες τρεις αγωνιστικές του πρωταθλήματος με 7 βαθμούς έκαστος, με 2 νίκες και 1 ισοπαλία. Η Ρεν είναι μια πολύ καλή και αξιόπιστη ομάδα εντός έδρας εξού και οι τιμές του φαβορί που έχει σε αυτό το ζευγάρωμα. Αναμένεται να παραταχθεί με πολλές απουσίες καθώς δεν θα έχει στη διάθεση του 5 ποδοσφαιριστές ο Στεφάν. Από την άλλη η Μονακό δεν θα έχει μαζί της 2 ποδοσφαιριστές. Η προϊστορία είναι υπέρ της Μονακό που δείχνει πως χάνει δύσκολα από την γηπεδούχο, αφού μετράει μία ήττα το 2018 εντός έδρας, ενώ η προηγούμενη ήττα της είναι στο μακρινό 2014 στην έδρα της Ρεν τότε . Εμείς όμως θα κινηθούμε στο άλλο αξιοσημείωτο κομμάτι της παράδοσης που είναι το αγαπημένο μας και θα αποτελέσει και το πρώτο σημείο μας. Οι δύο ομάδες μετράνε 7 σερί goal/goal ανεξαρτήτου έδρας, στους τελευταίους 7 αγώνες τους.

Ντόρτμουντ – Γκλάντμπαχ

Ντέρμπι με το καλημέρα για τους Βεστφαλούς, οι οποίοι υποδέχονται την Γκλάντμπαχ, στο πρώτο δυνατό τεστ της χρονιάς. Ο βαθμός προετοιμασίας και των δύο άγνωστος καθώς μετά την καραντίνα έπαιζαν ακόμα αγώνες . Ειδικά αυτός της Ντόρτμουντ η οποία δεν έκλεισε και την περσινή χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σε αυτό το ματς καλείται να ξεκινήσει με το δεξί, για να είναι σε τροχιά πρωταθλήματος, εάν θέλει να έχει ελπίδες. Η απουσία αρκετών ποδοσφαιριστών που έχει να διαχειριστεί ο Φαβρ από την αρχή της σεζόν δεν του λύνει τα χέρια, όμως διαθέτει ένα ποιοτικό ρόστερ και πρέπει να παίξει ουσιαστικό ποδόσφαιρο. Η Γκλάντμπαχ θέλει να κινηθεί σε ρυθμούς του περσινού πρωταθλήματος, αφού τερμάτισε 4η και να φτάσει ακόμα ψηλότερα. Και η Γκλάντμπαχ έχει αρκετές απουσίες και το έργο της θα είναι δύσκολο απέναντι στη δευτεραθλήτρια Γερμανίας. Θα πάμε με ένα combo σε αυτό το ματς το οποίο έχει επαληθευτεί στα 5 από τα 6 τελευταία μεταξύ τους ματς στην έδρα της Ντόρτμουντ.

Θέλτα – Βαλένθια

Φαβορί η Θέλτα σύμφωνα με τις αποδόσεις, αλλά θεωρώ πως είναι λάθος και πως η Βαλένθια δύσκολα θα χάσει σήμερα. Για αυτό θα τη στηρίξω, και θα ποντάρουμε σε ένα combo που μου τράβηξε την προσοχή. Η Βαλένθια ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της καθώς κέρδισε την έδρα της την Λεβάντε με σκορ 4-2 ενώ η Θέλτα κόλλησε στο μηδέν με την Εϊμπάρ. Η παράδοση μεταξύ τους δείχνει αρκετά τέρματα και τις δύο ομάδες να σκοράρουν συνεχώς.

Μονό

22:00 Θέλτα – Βαλένθια: 2X & over 1,5 (2.32)

Δυάδα (απόδοσης 2.90)

19:30 Ντόρτμουντ – Γκλάντμπαχ: 1X & over 2,5 (1.78)

22:00 Ρεν – Μονακό: Goal/goal (1.63)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις