Μάχη για τις πρώτες θέσεις

Μάχη για τις πρώτες θέσεις

Καλημέρα κουβανέζοι. Συνεχίζουμε με Σκανδιναβία μέχρι να συμπληρωθούν γύρω στις δέκα αγωνιστικές στα περισσότερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Στη Νορβηγία αναμετρώνται η Βαλερένγκα με την Μόλντε. Η γηπεδούχος τρέχει ένα σερί 7 αγώνων goal/goal & over 2,5. Το σερί ξεκίνησε στην έδρα της Μόλντε με ήττα 4-1. Ιστορικά, δεν τα πηγαίνει καλά καθώς η τελευταία της νίκη απέναντι στη Μόλντε ήταν τον Αύγουστο του 2016. Εκτότε μετράει έξι ήττες κι ένα ματς έληξε ισόπαλο. Σίγουρα θα θέλει τη νίκη καθώς εκτός της εκδίκησης για το ματς του πρώτου γύρου, θέλει και την 3η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Europa League. Στην έδρα της είναι αήττητη και σκοράρει πάνω από δύο γκολ ανά παιχνίδι. Θέλει να εκμεταλλευτεί την κούραση της Μόλντε. Η τελευταία παίζει διαδοχικά παιχνίδια κάθε τρεις μέρες περίπου μιας και συνεχίζει στο Champions League. Πέρασε την Καραμπάγκ και σειρά έχει η Φερεντσβάρος. Δείχνει να έχει αφήσει λίγο το πρωτάθλημα μιας και εκτός έδρας έχει σερί τέσσερις ήττες, όλες goal/goal. Δεν βλέπω πως μπορεί να κερδίσει σήμερα την Βαλερέγνκα που έχει κίνητρο.

Ίσως παρουσιαστεί με αλλαγές κιόλας και αυτό θα της κοστίσει. Βλέπετε, διακυβεύεται η είσοδός της στους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Περιμένω να σκοράρει ένα γκολ, αλλά δύσκολα θα κερδίσει, οπότε καταλήγω στο combo 1Χ & goal/goal.

Ίδιο combo θα ποντάρω και στην δεύτερη κατηγορία της Σουηδίας στο ματς Γιόνσεπινγκ – Έστερ. Η Γιόνσεπινγκ έχει το προβάδισμα στην κούρσα για την κατάληψη της 3ης θέσης που οδηγεί στα μπαράζ για την άνοδο στην πρώτη κατηγορία. Παίζει με την Έστερ που έχει ίδιο στόχο με αυτήν. Τα τελευταία χρόνια η προϊστορία είναι υπέρ της γηπεδούχου με τρεις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα ανεξαρτήτου έδρας. Στην έδρα της σκοράρει περίπου δύο γκολ ανά παιχνίδι και δεν βλέπω να χάνει. Η Έστερ από την άλλη, εκτός έδρας είναι πολύ ισορροπημένη. Κερδίζει τις ομάδες που έχει απο κάτω της αλλά με ομάδες του ίδιου βεληνεκούς με αυτή τα βρίσκει σκούρα. Το αξιοσημείωτο βέβαια είναι πως σκοράρει σε κάθε παιχνίδι. Μετά την ήττα από την Χάλμσταντ, έχει σκοράρει και στα έξι τελευταία ματς που έχει δώσει. Θα ξεκινήσει αμυντικά το ματς και θα παίζει με αντεπιθέσεις όπως συνηθίζει άλλωστε σε τέτοιου είδους ματς. Η Γιόνσεπινγκ θα βγει από νωρίς μπροστά να βάλει ένα γκολ που θα την φέρει σε θέση ισχύος.

Γενικά, είναι δύο ομάδες που είναι σε φόρμα και περιμένω να δω ένα καλό παιχνίδι. Λόγω έδρας πιστεύω πως ένα μικρό προβάδισμα το έχει η Γιόνσεπινγκ, όμως και η Έστερ είναι επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις της.

Μονό

19:00 Βαλερένγκα – Μόλντε: 1Χ & goal/goal (1.90)

Δυάδα (απόδοσης 3.99)

19:00 Βαλερένγκα – Μόλντε: 1Χ & goal/goal (1.90)

18:30 Γιόνσεπινγκ – Έστερ: 1Χ & goal/goal (2.10)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις