Afternoon tea στο… σημαιάκι

Afternoon tea στο... σημαιάκι

Καλημερίζω άπαντες στην παρέα του koubanezos.gr και εύχομαι καλό Σαββατοκύριακο. Μια στις δυο σωστές προβλέψεις είχε η στήλη μας την Τετάρτη, καθώς ναι μεν οι Ούγγροι μας δικαίωσαν, οι δε Γερμανοί όμως δεν κατάφεραν να πιάσουν το όριο για δύο κόρνερ.

Σήμερα θα ασχοληθούμε με ένα παιχνίδι από την αγγλική League One, από το οποίο θα αντλήσουμε δυο επιλογές. Την ώρα που οι Άγγλοι θα τελειώνουν το… afternoon tea θα κοντράρονται η Γουίμπλεντον με την Πλίμουθ. 7,2 μ.ό. τα κόρνερ που κερδίζει η Γουίμπλεντον εντός έδρας, 13,9 μ.ό. τα συνολικά κόρνερ που έχουν τα παιχνίδια της ως γηπεδούχος. 4,7 μ.ό. τα κόρνερ που κερδίζει η Πλίμουθ εκτός έδρας, 10,2 μ.ό. τα συνολικά κόρνερ που έχουν τα παιχνίδια της ως φιλοξενούμενη.

Δυο ομάδες που τα παιχνίδια τους έχουν αρκετά κόρνερ, με την γηπεδούχο να τα έχει για… afternoon tea! Πρώτη μας επιλογή το over 10,5.

Η γηπεδούχος στα τρία τελευταία εντός έδρας της παιχνίδια, κέρδισε αντίστοιχα, 9,12 και 10 κόρνερ, δείγμα του στυλ παιχνιδιού της, αλλά και της πίεσης που ασκεί στην έδρα της. Η δεύτερη μας επιλογή λοιπόν θα είναι το over 5,5 σύνολο κόρνερ της γηπεδούχου στο παιχνίδι.

Μην ξεχνάτε να μας ακολουθήσετε στο Instagram της σελίδας, με καθημερινά live και pregame picks, καθώς και στο chat μας στο telegram με καθημερινή 24ωρη «στοιχηματοκουβέντα» και πλήθος επιπλέον επιλογών!

Μονό

17:00 Γουίμπλεντον – Πλίμουθ: Over 10,5 κόρνερ (1.85)

Μονό

17:00 Γουίμπλεντον – Πλίμουθ: Γουίμπλεντον over 5,5 κόρνερ (1.83)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις