Σάββατο και Αγγλία πάνε… πακέτο

Σάββατο και Αγγλία πάνε... πακέτο

Χαιρετώ την ωραία παρέα του koubanezos.gr, που σιγά σιγά μεγαλώνει και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γι’ αυτό. Έχουμε μπει ήδη σε χειμερινούς ρυθμούς, δε ξέρω αν το έχετε καταλάβει, οι «κουπονάρες» έχουν επιστρέψει, κάτι που κάνει τη δουλειά μας και εύκολη και δύσκολη αν με πιάνετε. Σάββατο πάντα μου αρέσει να ασχολούμαι με μικρές Αγγλίες και δύσκολα θα το αλλάξω. Πάμε στο ψητό…

Αρχή από League One και το παιχνίδι Πίτερμπορο – Φλίτγουντ. Δεύτερη αγωνιστική στο νησί, σίγουρα τα δείγματα είναι λίγα, αλλά μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα. Η Πίτερμπορο ηττήθηκε στη πρεμιέρα από την Άκρινγκτον με 2-0, σε ένα παιχνίδι που κυριάρχησε, αλλά δε μπόρεσε να σκοράρει. Δε ξεκινάει καλά η χρονιά για μια ομάδα που και φέτος έχει στόχο τα πλέι οφ. Στον αντίποδα η Φλίτγουντ πήρε τη νίκη στη πρεμιέρα με 2-1 κόντρα στη Μπέρτον. Κυνική όπως πάντα, τα παιχνίδια που πρέπει να κερδίσει, τα κερδίζει, ειδικά εντός έδρας.

Στα του σήμερα τώρα, εξαιρετικά αμφίρροπο προβλέπεται το ματς. Η Φλίτγουντ ήταν η μόνη ομάδα που κατάφερε να νικήσει δύο φορές πέρυσι την Πίτερμπορο. Οι γηπεδούχοι είναι ποιοτική ομάδα, έχουν υψηλούς στόχους και ήδη έχουν ξεκινήσει με το αριστερό, οπότε σήμερα οι βαθμοί είναι επιτακτική ανάγκη. Επιθετικές φιλοσοφίες και οι δύο, σίγουρα δε θα παίξουν για αποτέλεσμα, δε το κάνουν αυτό, οπότε για μένα το παιχνίδι ξεκινάει από το 1-1. Δύσκολα θα κάτσει στο Χ η μπίλια, οπότε βάζουμε και τα τέρματα στην εξίσωση.

Συνεχίζουμε με League Two και το παιχνίδι Κρόουλι – Σκάνθορπ. Δε ξεκίνησε καλά η χρονιά για την πρώτη, που ηττήθηκε στη πρεμιέρα με 2-0 εκτός έδρας από την Πορτ Βέιλ. Δύσκολη προβλέπεται η σεζόν για τους γηπεδούχους, οι οποίοι έχασαν σημαντικούς παίχτες. Από την άλλη μεριά η Σκάνθορπ ξεκίνησε με εντός έδρας ισοπαλία απέναντι στην υπολογίσιμη Νιούπορτ. Πολλοί φίλοι της ομάδας θέλουν να δουν, να παλεύει φέτος για τα play offs. Μένει να δούμε αν θα γίνει αυτό και μέσα στο γήπεδο.

Στοιχηματικά τώρα, μέχρι αυτή την ώρα η Κρόουλι αβαντάρεται ελαφρώς. Προσωπικά δε τη θεωρώ φαβορί σίγουρα, αλλά την ευκαιρία της θα την έχει. Φέτος θα είναι δύσκολη χρονιά για τους γηπεδούχους και η έδρα θα παίξει το ρόλο της. Η Σκάνθορπ δείχνει μια σταθερότητα, απλά της λείπει το εύκολο γκολ. Απέναντι σε ένα μέτριο αντίπαλο θεωρώ πως το έχει. Η Κρόουλι δεν κλείνεται, ανεξαρτήτως αντιπάλου, οπότε μπορεί και αυτή να βρει σκορ. Ακόμα ένα παιχνίδι που θεωρώ ξεκινάει από το 1-1. Όποιος θέλει μπορεί να ρισκάρει και το διπλό σε τιμές αουτσάιντερ.

Μονό

17:00 Πίτερμπορο – Φλίτγουντ: Goal/goal & over 2,5 (2.37)

Μονό

17:00 Κρόουλι – Σκάνθορπ: Goal/goal & over 2,5 (2.25)

Ρίσκο

17:00 Κρόουλι – Σκάνθορπ: 2 & over 1,5 (3.60)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις