Βόλτα για… κάρτες στο Νησί

Βόλτα για... κάρτες στο Νησί

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο αγαπητοί κουβανέζοι.

Εξαιρετικά τα πηγαίνει η στήλη μας τη νέα σεζόν, καθώς προέρχεται από δύο σερί ταμεία, με τελευταίο, αυτό της Τούμπας και τη μεγαλειώδη πρόκριση του ΠΑΟΚ κόντρα στη Μπενφίκα.

https://www.facebook.com/kouvanezos/posts/196987738703130

Θα αφήσουμε την Ελλάδα όμως, αυτή τη φορά, και θα πάμε στην Αγγλία. Δεύτερη στροφή στην Premier League, χωρίς κάποιο δυνατό ντέρμπι στο πρόγραμμα του Σαββάτου, πέραν της τοπικής μάχης του βόρειου με το ανατολικό Λονδίνο, ήτοι μεταξύ Άρσεναλ και Γουέστ Χαμ. Η τακτική μας θα αλλάξει αυτή τη φορά, μιας και τα ραντάρ μας δεν εντόπισαν κάποιο value bet υψηλής απόδοσης, επομένως θα κινηθούμε σε ρηχά νερά, συνθέτοντας μια δυάδα κι ένα μονό.

Η Λιντς σε δύο αναμετρήσεις έχει δεχθεί μόλις μια κάρτα, ενώ σε αυτό το επίπεδο κινήθηκε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όλη τη περασμένη χρονιά. Απεναντίας, Φούλαμ και Πάλας έχουν μέσους όρους κοντά στις δύο κάρτες ανά παιχνίδι. Τέλος, στο Λονδίνο, αξίζει το ποντάρισμα του -τουλάχιστον- ενός κιτρινισμού σε παίκτη των «σφυριών», κάτι που -παρότι προσφέρεται χαμηλά- επαληθεύεται αρκετά συχνά.

Μονό

17:00 Λιντς – Φούλαμ: Under 4,5 κίτρινες (1.65)

Δυάδα (απόδοσης 2.39)

19:30 Μάντσεστερ Γ. – Κρίστας Πάλας: 2 dnb κίτρινες κάρτες (1.65)

22:00 Άρσεναλ – Γουέστ Χαμ: Γουέστ Χαμ over 0,5 κίτρινες στο 2ο ημίχ. (1.45)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις