ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Combo στο Καραϊσκάκη και όχι μόνο...

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Combo στο Καραϊσκάκη και όχι μόνο...

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με κρίσιμες μονομαχίες για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό

μελετημένα προγνωστικά

Η πρόκριση θα έρθει από αέρος

προγνωστικά στοιχήματος

Με ειδικά στην Τούμπα για το 2.13

προγνωστικά

Πέφτουν κορμιά στο «Βελοντρόμ»

σημείο ημέρας.

Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Επιστρέφει ο δαίμονας με 1.80

Επιστρέφει ο δαίμονας με 1.80

Έντεκα μέρες είναι πολλές

Έντεκα μέρες είναι πολλές

Δυάδα δυνατή απόψε

Δυάδα δυνατή απόψε

σημείο ημέρας.

ΠΑΟΚ – Κλαμπ Μπριζ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Εμπιστοσύνη στο ανοιχτό παιχνίδι!

Εμπιστοσύνη στο ανοιχτό παιχνίδι!

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Combo στο Καραϊσκάκη και όχι μόνο…

Combo στο Καραϊσκάκη και όχι μόνο...

Καλημέρα κουβανέζοι και καλό στοιχηματικό τριήμερο να έχουμε. Η στήλη μας επανέρχεται μετά το προχθεσινό 2/2 με σκοπό να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό. Τελείωσαν οι υποχρεώσεις των ομάδων στα κύπελλα Ευρώπης (με πολλά ταμεία στο koubanezos.gr!), και επιστρέφουμε στα εγχώρια πρωταθλήματα. Παρασκευή σήμερα και θα ξεκινήσουμε με ένα “ζέσταμα” εν όψει Σαββατοκύριακου.

https://www.facebook.com/kouvanezos/posts/197310495337521

Ξεκινάμε από ένα σημείο που είχα “κυκλώσει” από τη Δευτέρα. Για το πρωτάθλημα της Πολωνίας η Ποντμπεσκίτζιε υποδέχεται τη Ράκοβ. Μετά από τρεις αγωνιστικές, οι δύο ομάδες έχουν από τρία over. Οι γηπεδούχοι την προηγούμενη αγωνιστική πήραν την ισοπαλία με 2-2 στην έδρα της Γιαγκελόνια. Μάλιστα προηγήθηκαν με 0-2 στο ημίχρονο, αλλά στην επανάληψη ισοφαρίστηκαν πολύ γρήγορα και στο τέλος θα μπορούσαν να φύγουν με άδεια χέρια. Η Ράκοβ έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα πολύ καλά και βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας. Προέρχεται από νίκη με 2-1 επί της Ζαγκλέμπιε Λούμπιν. Με τις επιθετικές αρετές και τις αμυντικές αδυναμίες των δύο ομάδων, ήταν προκλητικό το 2.10 του over που όπως είπα “σημάδεψα” τη Δευτέρα. Πλέον δίνεται στο 1.85 και φτάνει στο 2.12 αν το συνδυάσουμε με το αμφίτερμα, το οποίο αποτελεί και την επιλογή μας.

Για το δεύτερο σημείο της βραδιάς, θα επιστρέψουμε Ελλάδα και συγκεκριμένα στην πρεμιέρα του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα. Οι “ερυθρόλευκοι” δεν αγωνίστηκαν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο λόγω του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας, στον οποίο επικράτησαν της ΑΕΚ με 1-0. Την επόμενη βδομάδα ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Ομόνοια στον πρώτο αγώνα με φόντο τους ομίλους του Champions League. Μέχρι τότε έχει να υπερβεί το εμπόδιο του Αστέρα Τρίπολης. Οι Αρκάδες προέρχονται από νίκη επί του Παναθηναϊκού στην πρεμιέρα με 1-0. Απόψε το έργο τους είναι πιο δύσκολο. Θα έχουν παθητικό ρόλο στο ματς, προσπαθώντας να χαλάσουν το παιχνίδι του Ολυμπιακού. Εύκολα ή δύσκολα οι Πειραιώτες θα πάρουν τη νίκη και λογικά θα προσπαθήσουν να καθαρίσουν όσο το δυνατό γρηγορότερα, για να κάνουν συντήρηση δυνάμεων στη συνέχεια. Συνηθίζουν να παίζουν απ’ τα φτερά, και ειδικά στην έδρα τους πιέζουν στο μισό του γηπέδου και κερδίζουν αρκετά κόρνερ. Στηριζόμενος σε αυτά τα στοιχεία θα “χτίσω” δύο combo, ένα safe και ένα με περισσότερο ρίσκο, με αποδόσεις 2.88 και 6.50 αντίστοιχα.

Για το τέλος άφησα τον αγώνα της Λιόν με τη Νιμ. Οι γηπεδούχοι έχουν ήδη χάσει βαθμούς στο πρωτάθλημα και χρειάζονται μια νίκη για να καλύψουν το χαμένο έδαφος. Την Τρίτη παρόλο που ήταν καλύτεροι, ηττήθηκαν με 2-1 στην έδρα της Μονπελιέ, παίζοντας για ένα ημίχρονο με παίκτη λιγότερο. Η Νιμ προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με 2-4 από τη Ρεν. Είναι μια ομάδα που χάνει τη δυναμική της εκτός έδρας και γενικότερα δε φημίζεται για την αμυντική της λειτουργία. Αμφότερες αρέσκονται σε παιχνίδι από τα πλάγια και κερδίζουν πολλά κόρνερ. Από αυτό τον αγώνα λοιπόν, προκύπτει ένα combo με στήριγμα τη νίκη της Λιόν σε συνδυασμό με την εμφάνιση αρκετών κόρνερ και τελική απόδοση 2.45.

Καλή επιτυχία σε ό,τι και αν επιλέξετε!

Μονό

19:00 Ποντμπεσκίτζιε – Ράκοβ: Goal/goal & over 2,5 (2.12)

Combo

20:30 Ολυμπιακός – Αστέρας: 1 & over 1,5 & Περισσότερα κόρνερ ΟΣΦΠ (-1,5) & περισσότερες κάρτες (-0,5) Αστέρας (2.88)

Combo

20:30 Ολυμπιακός – Αστέρας: 1 ημ. / 1 τελ. & οver 1,5 & οver 5,5 κόρνερ ΟΣΦΠ & περισσότερες κάρτες (-1,5) Αστέρας (6.50)

Combo

22:00 Λιόν – Νιμ: 1 & οver 1,5 & οver 8,5 κόρνερ (2.45)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις