Τολμηρά… στο 5.04

Τολμηρά... στο 5.04

Οι τελευταίες μέρες δεν μας έχουν οδηγήσει σε κάποιο ταμείο για αυτό θα προσπαθήσω να επιστρέψουμε στα ταμεία με μία τολμηρή επιλογή. Οι επιλογές μου τρεις στο σύνολο, και επειδή δεν μπορώ να διαχωρίσω κάποια θα τις συνδυάσουμε και τις τρεις μαζί, ο καθένας όπως θέλει, είτε σε σύστημα 2-3, είτε σε απόλυτη τριάδα φτάνοντας σε αποδόσεις πενταπλασιασμού. Πάμε να δούμε τους αγώνες μας και αφήνω την τελική απόφαση πάνω σας.

Ρέγκενσμπουργκ – Νυρεμβέργη

Έχουμε την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γερμανίας, τόσο σε Bundesliga όσο και σε Zweite liga. Η Νυρεμβέργη θα ανοίξει την αυλαία της δεύτερης κατηγορίας της Γερμανίας, αλλά τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι τελείως διαφορετικά, καθώς αυτό το οφείλει σε ένα γκολ στο 96’. Στον τελικό των πλέι οφς για τον υποβιβασμό η Νυρεμβέργη κέρδισε την παραμονή της χάρη σε ένα γκολ στην τελευταία φάση του αγώνα από τον Σλόισενερ, ενώ έχανε με 3-0 από την Ινγκολστάντ και χαιρετούσε την κατηγορία. Φέτος ευελπιστεί τα πράγματα να πάνε καλύτερα καθώς ο πόθος της είναι η επιστροφή στην μεγάλη κατηγορία. Απέναντί της μια ομάδα που χαίρει επιθετικού ποδοσφαίρου, και έχει μια πολύ καλή και αξιόπιστη έδρα. Αποτελεί δύσκολο εμπόδιο για όλες τις ομάδες και σίγουρα θα αποτελέσει και για την Νυρεμβέργη. Ελπίζουμε να μας χαρίσουν γκολ στην πρεμιέρα και οι δύο για αυτό θα πάμε με το αμφίσκορο. Εξάλλου είναι ένα σημείο που έχει επαληθευτεί στα 3 από τα 5 μεταξύ τους παιχνίδια.

Σαρλερουά – Μπέερσχοτ

Το επόμενο ματς έρχεται από το Βέλγιο. Ντέρμπι κορυφής θα το χαρακτήριζε κάποιος, με τις δύο πρώτες ομάδες του πρωταθλήματος να τίθενται αντιμέτωπες. Η Σαρλερουά παρουσιάζει ένα εξαιρετικό πρόσωπο εντός έδρας και όχι μόνο και μετράει ένα σερί 5 συνεχόμενων νικών στο πρωτάθλημα, ξεπερνώντας έτσι την έκπληξη και ενθουσιώδη Μπέερσχοτ, της οποίας το σερί το χάλασε η μοναδική ήττα από την Σταντάρ Λιέγης. Ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον ματς που άξιο απορίας είναι η αντίδραση που θα βγάλει η φιλοξενούμενη σε μία τόσο καλή έδρα, αφού μετράει 3 εκτός έδρας νίκες. Και σε αυτό το παιχνίδι πάμε με το αμφίσκορο, περιμένοντας ένα ανοιχτό παιχνίδι και γκολ και από τις δύο ομάδες.

Κόβεντρι – ΚΠΡ

Αγωνιστική πράξη νούμερο 2 στην Championship, με το πρώτο χρονικά παιχνίδι της αγωνιστικής να είναι το αναφερόμενο. Με ήττα ξεκίνησε η γηπεδούχος στην πρώτη αγωνιστική στην έδρα της Μπρίστολ Σίτι, ενώ η ΚΠΡ πήρε την πρώτη της νίκη και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της, απέναντι στη Νότινγκχαμ. Το ματς μου βγάζει από μόνο του το αμφίσκορο, και οι αποδόσεις του άσου δεν ξέρω αν αδικούν την ΚΠΡ, που θα πάει με ψυχολογία στο Μπέρμινγκχαμ, τουλάχιστον θα κυνηγήσουμε ένα γκολ της καθώς η τιμές του αμφίσκορου είναι ιδιαίτερα ελκυστικές.

Μονά και τριάδα ρίσκου (απόδοσης 5.04)

19:30 Ρέγκενσμπουργκ – Νυρεμβέργη: Goal/goal (1.57)

21:45 Σαρλερουά – Μπέερσχοτ: Goal/goal (1.75)

21:45 Κόβεντρι – ΚΠΡ: Goal/goal (1.83)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις