Και Αυστρία στο μενού

Και Αυστρία στο μενού

Γειά και χαρά σε όλους τους koubanezous! Η τελευταία στήλη δε πήγε καλά, αν και τα παιχνίδια διαβάστηκαν σωστά, δε μας έκαναν το χατήρι στα σημεία. Πάμε παρακάτω και σήμερα θα ασχοληθούμε με ένα πρωτάθλημα που σίγουρα δεν είναι στις πρώτες επιλογές μας, αλλά βγάζει καλά σημεία.

Ξεκίνημα και στη Β’ Αυστρίας ή Erste Liga και το πρωτο παιχνίδι που θα μας απασχολήσει είναι το Βάκερ Ίνσμπρουγκ – Φλόριντσντορφερ. Εντυπωσιακά ξεκίνησαν οι γηπεδούχοι με εκτός έδρας νίκη απέναντι στη Κάπφενμπεργκ με 0-3. Στον αντίποδα οι φιλοξενούμενοι γνώρισαν εντός έδρας ήττα στη πρεμιέρα από τη Λάφνιτζ με 1-2.

Σίγουρα η Βάκερ θα επιδιώξει κάτι καλύτερο φέτος, από τη περυσινή 6η θέση, που συνοδεύτηκε από μεγάλη αστάθεια στην απόδοση της. Από την άλλη μεριά η Φλόριντσορφερ πέρυσι τερμάτισε 14η και ήταν κυρίως ομάδα έδρας με κακό απολογισμό στα εκτός. Αν και αρχή ακόμα για όποια συμπεράσματα, θεωρώ πως η Βάκερ είναι το φαβορί σήμερα, περιμένω να πάρει τη νίκη σε συνδυασμό με πάνω από ένα τέρμα. Τα κόρνερ πάντα παίζουν ρόλο σε αυτές τις κατηγορίες, οπότε θα τα συνδυάσουμε και αυτά.

Συνεχίζουμε με Αυστρία και το παιχνίδι Λάφνιτζ – Άμστετεν. Νικηφόρα ξεκίνησαν οι γηπεδούχοι με εκτός έδρας νίκη απέναντι στη Φλόριντσντορφερ με. 1-2. Από την άλλη μεριά η Άμστετεν ξεκίνησε με εντός έδρας ισοπαλία απέναντι στη Φόρβαρτς με 2-2.

Ομάδες που τερμάτισαν στο πάνω μισό του πίνακα πέρυσι, με την Άμστετεν να κάνει εντυπωσιακό δεύτερο γύρο και να τερματίζει 5η, ενώ η Λάφνιτζ δείχνοντας μια έφεση στις ισοπαλίες τερμάτισε 8η. Η Άμστετεν είναι πολύ επιθετική ομάδα και τα παιχνίδια της έχουν αρκετά τέρματα. Η Λάφνιτζ δε χάνει εύκολα αλλά παρόλα αυτά δε νικάει κιόλας, με τα παιχνίδια της να παρουσιάζουν ενδιαφέρον μετά τα ημίχρονα. Κάτι ανάλογο περιμένω να γίνει και σήμερα. Έχουν επιθετικές αρετές, γενικά πέρυσι ήταν ομάδες δεύτερου ημιχρόνου και το καλό πληρωμένο goal/goal δε μου περνάει απαρατήρητο.

Μονό

19:30 Βάκερ Ίνσμπρουγκ – Φλόριντσντορφερ: 1 & Βάκερ over 1,5 & over 2 κόρνερ στο 1ο ημίχ. (2.15)

Μονό

21:25 Λάφνιτζ – Άμστετεν: Goal /goal στο 2ο ημίχ. (2.62)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις