Είχαμε και Europa στα χωριά μας…

Είχαμε και Europa στα χωριά μας...

…θα λένε ο Φινλανδός μπάρμπα-Jere, ο Λετονός κυρ Ainãrs κι ο Λιθουανός μαστρό-Ramûnas στα αντίστοιχα καφενεία τους. 43 αναμετρήσεις μόνο για τα προκριματικά του Europa League σήμερα, η χαρά των κουπονιών-σεντονιών, αποδείξεων σούπερ μάρκετ, πείτε τα όπως θέλετε. Εύκολο να παρασυρθεί κανείς, αλλά τώρα, περισσότερο από ποτέ, θέλει κράτει.

Οι «σπαζοκεφαλιές» Ιουνίου και Ιουλίου υπό Κ.Σ., ήρθαν να μας απασχολήσουν μέσα Σεπτέμβρη koubanezoi μου, με μονές αναμετρήσεις σε αυτή τη φάση, χωρίς το «bonus» του εκτός έδρας γκολ (άτιμε κορωνοϊέ, όλα τα ‘χεις αλλάξει). Με τα περισσότερα πρωταθλήματα να είναι όχι μόνο φρέσκα, αλλά «άγουρα», τα δεδομένα που έχουμε στη διάθεσή μας για μια πρώτη εικόνα των ομάδων είναι περιορισμένα. Βαδίζοντας σε ημισκόταδα λοιπόν, με όπλα κυρίως τη φόρμα και την πρόσφατη αγωνιστική παράδοση, πάμε μπας και δούμε το φως το αληθινό.

Κουόπιο – Σλόβαν Μπρατισλάβας: Η κόντρα των δεύτερων. Σε 14 αγωνιστικές η Κουόπιο βρίσκεται στο κατόπι της Ελσίνκι, σκοράροντας αβέρτα. Στα προκριματικά για το Τσου Λου εισέπραξε ένα ωραιότατο τάλιρο από τη Μόλντε, οπότε έξω πάμε καλά #not. Στον αντίποδα, η Σλόβαν σε 5 αγώνες που έχει δώσει για τη Φορτούνα Λίγκα έχει μαζέψει 12 ποντάκια, 6 λιγότερα από την πρωτοπόρο Ντουνάισκα (ποδοσφαιρομάνα). Το να πάει στα χαμηλά το ματς δεν το κόβω. Κάτι η τάση της Κουόπιο σε «σκορ πόλο», κάτι κάνα – δυο σημαντικές απουσίες του «φαβορί» Σλόβαν, με ωθούν στο αμφίτερμα με όβερ.

Όσιγιεκ – Βασιλεία: Αγωνιστική ετοιμότητα vs απραξίας. Οι Κροάτες έχουν προλάβει ήδη να παίξουν 4 αγωνιστικές και να μαζέψουν 6 ποντάκια στην εγχώρια λίγκα. Απέναντί τους θα βρουν μια ομάδα με βαρύτερη φανέλα κατά πολλές «οκάδες», αλλά και με το τελευταίο της επίσημο ματς να πραγματοποιείται τέλος Αυγούστου, όπου και έχασε το Κύπελλο από τη Γιουνγκ Μπόις. Οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν χωρίς απουσίες, ενώ ο Σφόρτσα δεν μπορεί να υπολογίζει σε Ζουφί και Καμπράλ. Θα ποντάρω στα παιχνίδια που έχουν στα πόδια τους οι Κροάτες και θα τους στηρίξω να βρουν κι αυτοί ένα γκολ που θα οδηγήσει στο ΤΖΙ ΤΖΙ και ΟΒΕΡ 2.5.

Χόνβεντ – Μάλμε: Οι «πολλά με λίγα» με τη φαβόρα. Οι Ούγγροι σε 3 αγωνιστικές στο Πρωτάθλημά τους είδαν να σημειώνονται 12 γκολ στα παιχνίδια τους. Στον προηγούμενο γύρο πέρασαν την Ίντερ Τούρκου στην παράταση, αφού σκόραραν στο 90’ και κατάφεραν να δεχτούν γκολ στο 91’, για να τους σώσει το αυτογκόλ του Χαμαλάινεν (φαντάζομαι τι θα του ‘σουρε ο μπάρμπα-Jere της εισαγωγής στο καφενείο). Η Μάλμε, δίνει πόνο στο Σουηδικό και κρατά γερά την πρωτιά μετά από 20 αγωνιστικές. Εδώ θα πάω και με το goal/goal & over 2.5, αλλά και με το διπλό με goal/goal.

Χαλαρά, χωρίς πολλά-πολλά ανοίγματα για τους λόγους που εξήγησα παραπάνω, χαιρετώ με τα εξής:

Σύστημα 2-3 (απόδοση τριάδας: 11.17)

18:30 Κουόπιο – Σλόβαν Μπρατισλάβας: Goal/goal & over 2.5 (1.97)

21:45 Όσιγιεκ – Βασιλεία: Goal/goal & over 2.5 (2.10)

22:05 Χόνβεντ – Μάλμε: Goal/goal & over 3.5 (2.70)

Fun bet, σύστημα 2-3 (απόδοση τριάδας: 18.03)

18:30 Κουόπιο – Σλόβαν Μπρατισλάβας: Over 1,5 στο 1ο ημίχ. (2.30)

21:45 Όσιγιεκ – Βασιλεία: Όσιγιεκ over 1,5 (2.45)

22:05 Χόνβεντ – Μάλμε: 2 & goal/goal (3.20)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις