Picks σε Καζακστάν και Κρήτη

Γιουνάιτεντ και... ΟΦΗ

Με θετικό πρόσημο για την στήλη και happy end για το φίλαθλο ελληνικό κοινό έκλεισε η Τρίτη, καθώς ολοκληρώσαμε την 4η σερί κερδοφόρα ημέρα. Μετά την ρεπουδάρα της Τετάρτης επανερχόμαστε σήμερα Πέμπτη, έχοντας πολλά παιχνίδια στο κουπόνι για τα προκριματικά του Europa League.

Στο πρώτο παιχνίδι της ημέρας, ο ΑΠΟΕΛ θα αντιμετωπίσει σε εκτός έδρας μονή αναμέτρηση την Καϊσάρ, ομάδα που εκπροσωπεί το Καζακστάν. Δείγματα γραφής για τους γηπεδούχους δεν έχουμε, αλλά το μόνο που γνωρίζουμε είναι πως μετά από 8 αγωνιστικές στο πρωτάθλημά τους βρίσκονται στην 2η θέση.

Ομάδα που δέχεται και δε δέχεται γκολ, αλλά πετυχαίνει 1 γκολ κατά μέσο όρο στο Καζακστάν. Ο ΑΠΟΕΛ είναι σαφώς πιο ποιοτική ομάδα, αν και έχει τα θεματάκια του ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Αρκετές αλλαγές για το ρόστερ των Κυπρίων, αλλά η διαφορά ποιότητας θα φανεί στο χορτάρι. Ποντάρισμα στο διπλό του 1.75.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας στο οποίο θα στρέψουμε την προσοχή μας, ο ΟΦΗ επιστρέφει στα ευρωπαϊκά σαλόνια μετά από χρόνια και υποδέχεται στην Κρήτη τον Απόλλωνα Λεμεσού. Οι γηπεδούχοι έχουν αλλαγές στο ρόστερ τους, αλλά η φιλοσοφία παραμένει η ίδια. Ανοιχτό και ευφάνταστο ποδόσφαιρο, δημιουργώντας ευκαιρίες και πετυχαίνοντας γκολ.

Στην αντίπερα όχθη, ο Απόλλωνας έχει δώσει αρκετούς βαθμούς την τελευταία πενταετία στην Κύπρο, πετυχαίνοντας -για τα δεδομένα του- μεγάλες επιτυχίες. Στα μάτια μου θα κοντραριστούν δύο ισάξιες ομάδες, οι οποίες πρώτα θα κοιτάξουν να κρατήσουν το μηδέν και μετά να σκοράρουν. Αλλά γκολ αμφότερες θα βρουν. Ποντάρισμα στο αμφίτερμα σε απόδοση διπλασιασμού.

Μονό

15:00 Καϊσάρ – ΑΠΟΕΛ: 2 (1.75)

Μονό

20:00 ΟΦΗ – Απόλλων Λεμεσού: Goal/goal (2.00)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις