Πανδαισία με 1.80 και 2.25

Πανδαισία με 1.80 και 2.25

Ακόμα κι αν για ένα ημίχρονο βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να μας πληρώσει άνετα κόντρα στη Μπενφίκα. Επανερχόμεθα απόψε μετά από μία ημέρα ρεπό, καθώς έχουμε Europa League με μπόλικες ματσάρες…

Σκανδιναβική μάχη περιέχει το μενού, με τη Γκέτεμποργκ να υποδέχεται την Κοπεγχάγη, σε μονή αναμέτρηση με φαβορί τους Δανούς. Φαβορί και ανώτεροι ποιοτικά οι φιλοξενούμενοι, ωστόσο δε μπήκαν καλά στην σεζόν (ήττα με 3-2 από την Οντένσε). Οι δε γηπεδούχοι, επέστρεψαν στις νίκες με το εκτός έδρας 3-0 επί της Φάλκενμπεργκ μετά από ένα μεγάλο, κακό σερί και θέλουν να συνεχίσουν έτσι παίρνοντας μία μεγάλη πρόκριση. Ενδιαφέρον το αμφίτερμα, θα το τιμήσουμε.

Μια και το πρόγραμμα είναι φουλ, θα ανοιχτούμε ολίγον παραπάνω απ’ ό,τι συνήθως, ποντάροντας και σε μία γρήγορη δυάδα. Ο ΟΦΗ δεν έδειξε καλά πράγματα στο 1-1 με τον Παναιτωλικό και ενδέχεται να αντιμετωπίσει προβλήματα κόντρα στον πολύ πιο έμπειρο Απόλλωνα Λεμεσού, με το Χ2 να πληρώνει 1.50.

Αργότερα, η Όσιγιεκ υποδέχεται τη Βασιλεία θέλοντας να εκμεταλλευτεί την έδρα της ενάντια σε μία πιο έμπειρη ομάδα. Οι Κροάτες είναι το αουτσάιντερ ωστόσο το γεγονός ότι το ματς είναι μονό τους δίνει πιθανότητες. Αμφότεροι οι αντίπαλοι έχουν έφεση στο γκολ αλλά και προβλήματα στην άμυνα, ψήφος στο αμφίτερμα.

Μονό

19:00 Γκέτεμποργκ – Κοπεγχάγη: Goal/goal (1.80)

Δυάδα (απόδοσης 2.25)

20:00 ΟΦΗ – Απόλλων Λ.: X2 (1.50)

21:00 Όσιγιεκ – Βασιλεία: Goal/goal (1.50)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις