Γύρω γύρω δυο ομάδες και στη μέση το τρόπαιο

προγνωστικά

Στο δρόμο για ταμείο μας πηγαίνει ο #Georgiou με τον τελικό του Champions League ανάμεσα στην Μάντσεστερ Σίτι και την Ίντερ

Στο τέλος της φτάνει η φετινή σεζόν με την διεξαγωγή του τελικού της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, του Champions League, με την Μάντσεστερ Σίτι να αντιμετωπίζει την Ίντερ στην Κωνσταντινούπολη. Το αποτέλεσμα θα δείξει αν συνεχίσουμε το επιτυχημένο σερί στα τελευταία προγνωστικά.

Προγνωστικά: Μάντσεστερ Σίτι – Ίντερ

Η μεγάλη στιγμή έφτασε για την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα καθώς βρίσκεται στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, για δεύτερη φορά στην ιστορία της μετά από το 2021 και την ήττα από την Τσέλσι με 1-0 στο Οπόρτο και τρίτη συνολικά μιας και έχει κατακτήσει το Κύπελλο Κυπελλούχων τη σεζόν 1969-70 επικρατώντας της Γκόρνικ Ζάμπρζε με 2-1 στην Βιέννη. Σήμερα καλείται να φτάσει στο υψηλότερο σκαλοπάτι του βάθρου, στο γήπεδο που 18 χρόνια πριν, μια άλλη αγγλική ομάδα, η Λίβερπουλ, τέθηκε αντιμέτωπη με ομάδα του Μιλάνου, τη Μίλαν και παρότι βρέθηκε να χάνει με 3-0, όχι απλά επέστρεψε θριαμβευτικά ισοφαρίζοντας σε 3-3 αλλά πήρε το τρόπαιο στην διαδικασία των πέναλτι.

Οι «Πολίτες» καλούνται να κάνουν ένα ρεκόρ, μιας και η συμπολίτισσα Γιουνάιτεντ πραγματοποίησε το τρεμπλ το 1999 και αυτή τη στιγμή το μόνο που δεν έχουν στη συλλογή τους για τη φετινή περίοδο είναι η κούπα με τα μεγάλα «αυτιά». Με μπροστάρη τον Νορβηγό φορ, Έρλινγκ Χάαλαντ που ήταν ο φόβος και ο τρόμος για τις αντίπαλες άμυνες σκοράροντας 12 φορές, απέκλεισε κατά σειρά στα νοκ άουτ παιχνίδια τις Λειψία, Μπάγερν Μονάχου και Ρεάλ Μαδρίτης, ούσα αήττητη και στα δώδεκα ματς που έδωσε με απολογισμό επτά νίκες και πέντε ισοπαλίες. Ο Πεπ Γκουαρδιόλα είναι στην ευχάριστη θέση να μην έχει προβλήματα τραυματισμών μιας και ο Κάιλ Γουόκερ που ένιωθε κάποιες ενοχλήσεις στην μέση τίθεται κανονικά στη διάθεση του Καταλανού τεχνικού, ενώ αυτό αναμένεται αν δεν αλλάξει κάτι, να είναι και το τελευταίο παιχνίδι του Ιλκάι Γκιντογκάν με την γαλάζια φανέλα, μιας και φήμες θέλουν να μετακομίζει στην Βαρκελώνη για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα.

Γύρω γύρω δυο ομάδες και στη μέση το τρόπαιοΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Γύρω γύρω δυο ομάδες και στη μέση το τρόπαιο

Συγκρατημένοι εμφανίζονται άπαντες στο στρατόπεδο της Ίντερ η οποία επιστρέφει σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης μετά από 13 χρόνια όταν και κατέκτησε το βαρύτιμο τρόπαιο κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου με 2-0 στον τελικό της Μαδρίτης υπό την επίβλεψη του Ζοσέ Μουρίνιο και τα τέρματα του Ντιέγκο Μιλίτο. Οι «νερατζούρι» γνωρίζουν πολύ καλά πόσο σημαντικό είναι αυτό το ματς για πολλούς λόγους και γι’ αυτό κρατάνε «μικρό καλάθι» σε δηλώσεις τους. Κανείς δεν έχει ξεχάσει πως στο ίδιο γήπεδο, το 2005 η συμπολίτισσά τους Μίλαν, πήγε με τον αέρα του φαβορί απέναντι στην Λίβερπουλ και παρά το γεγονός ότι βρέθηκε με το ενάμιση πόδι αγκαλιά με την κούπα μετά το 3-0, ήρθαν τα πάνω-κάτω με αποτέλεσμα να χάσει στη ρώσικη ρουλέτα των πέναλτι. Επίσης είναι και μια ευκαιρία να κλείσουν τη χρονιά επιτυχημένα μετά την απώλεια του πρωταθλήματος από τη Νάπολι, παρότι κατέκτησαν το Κύπελλο και το Σούπερ Καπ Ιταλίας, ωστόσο για να συμβεί αυτό ο Σιμόνε Ιντσάγκι θα πρέπει να προσαρμόσει τα πλάνα του πάνω στο «βαρύ πυροβολικό» της αγγλικής ομάδας, τον περιορισμό του Χάαλαντ.

Για να φτάσει στον σημερινό τελικό, η Ίντερ απέκλεισε στα νοκ άουτ παιχνίδια τις Πόρτο, Μπενφίκα και Μίλαν με απολογισμό σε έντεκα ματς, επτά νίκες, τρεις ισοπαλίες και μια ήττα. Δεν έχει προβλήματα τραυματισμών αφού τόσο οι Μχιταριάν και Κορέα που αντιμετώπιζαν κάποια θέματα θα είναι κανονικά στην αποστολή, με τον Αρμένιο μάλιστα να ξεκινά πιθανότατα και στο αρχικό σχήμα ενώ και οι μέχρι πρότινος τραυματίες Σκρίνιαρ και Ντε Βράι θα είναι στον πάγκο. Επιλέγουμε λοιπόν τόσο το goal/goalσε απόδοση 1.90 στη Νovibet όσο και το over 2,5 σε απόδοση 1.72 στην ίδια εταιρία.

Moνό
22:00
Μάντσεστερ Σίτι - Ίντερ
Goal/goal
1.90
BET: 10 units
Mονό
22:00
Μάντσεστερ Σίτι - Ίντερ
Over 2,5
1.72
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις