ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Από 1.80 έως 2.65 στον μεγάλο τελικό

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Από 1.80 έως 2.65 στον μεγάλο τελικό

LIVE BETTING 24/7!

Best picks

Best Picks Τετάρτης με μπάλα και Euroleague έως 70.00!

Προγνωστικά

Στο ρυθμό των ντέρμπι και του 5.50

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Παράδοση και λογική στο 1.85!

προγνωστικά κληματσούδας

Το 1.90 είναι λάθος

προγνωστικά nba

Με ειδικά και ποιότητα τα χαράματα

Δεν μπορεί ο Άντερσον, φαβορί οι Ρέις

Δεν μπορεί ο Άντερσον, φαβορί οι Ρέις

Προγνωστικά Ευρωλίγκα με τον παίκτη Λαπροβίτολα της Μπαρτσελόνα στην εικόνα.

Star του NBA στο 70.00

Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

σημείο ημέρας.

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

σημείο ημέρας.

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

προγνωστικά

Η Stoiximan Super League προσφέρει σιγουράκια

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (24/4)

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (24/4)

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Από 1.80 έως 2.65 στον μεγάλο τελικό

προγνωστικά

Σε άλλον έναν ευρωπαϊκό τελικό ο #Bats καταπιάνεται με ειδικές επιλογές που αφορούν παίκτες, γκολ, λεπτά και στατιστικά.

Η ώρα της στέψης του νέου πρωταθλητή Ευρώπης έφτασε, με τη Μάντσεστερ Σίτι να αντιμετωπίζει την Ίντερ. Πέντε σημεία κεντρίζουν το ενδιαφέρον μας στα σημερινά προγνωστικά, όλα σε ικανοποιητικές αποδόσεις.

Προγνωστικά: Λίγα λόγια για τον τελικό

Στην Κωνσταντινούπολη και το «Ατατούρκ Ολίμπιατ», Μάντσεστερ Σίτι και Ίντερ διασταυρώνουν τα ξίφη τους με στόχο το «ιερό δισκοπότηρο» του διασυλλογικού ποδοσφαίρου. Το μεγάλο φαβορί των μηδέν κατακτήσεων απέναντι στην ιστορική και τρεις φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης, αλλά πολύ πιο αδύναμη ποιοτικά ιταλική ομάδα. Συμπτωματικά, την τελευταία φορά που ο τελικός του Champions League διεξήχθη στην Κωνσταντινούπολη αντίπαλοι ήταν μια αγγλική ομάδα απέναντι σε μια ιταλική, και δη από το Μιλάνο. Ήταν φυσικά το Λίβερπουλ – Μίλαν το 2005 και πρόκειται για τον καλύτερο τελικό όλων των εποχών στη διοργάνωση. Η κατάληξη γνωστή, με τους «κόκκινους» να επιστρέφουν από το 3-0 και να επικρατούν στη διαδικασία των πέναλτι.

Η Σίτι έχει κάθε λόγο να θεωρείται ισχυρό φαβορί. Μια ομάδα που αγγίζει το τέλειο σε κάθε τομέα και έχει βάλει στόχο να γράψει ιστορία, καθώς θέλει να γίνει η δεύτερη αγγλική που πετυχαίνει το τρεμπλ, μετά την συμπολίτισσα Γιουνάιτεντ το 1999. Μόνο εύκολος δεν είναι ο αντίπαλός της βέβαια. Η Ίντερ τον τελευταίο καιρό φόρτσαρε για τα καλά και μετράει 11/12 σε όλες τις διοργανώσεις. Αμφότερες κυπελλούχοι στη χώρα τους νικώντας με 2-1 στους τελικούς τους, χωρίς πάντως να εντυπωσιάσουν. Δεν πρόκειται να ακουμπήσουμε άσο, Χ ή διπλό καθώς στην προκειμένη περίπτωση δεν υπάρχει λόγος να πάρουμε το ρίσκο. Πάμε όμως να δούμε μερικά ειδικά που αξίζουν την προσοχή μας.

Με το πόδι στο γκάζι από νωρίς

Κοινό στοιχείο των δύο ομάδων είναι το γεγονός ότι ξεκινούν δυνατά στα παιχνίδια τους και σκοράρουν αρκετά στα πρώτα λεπτά. Χαρακτηριστικά παραδείγματα το γκολ του Γκουντογάν στα 12 δευτερόλεπτα μια εβδομάδα πριν, στον τελικό του FA Cup κόντρα στη Γιουνάιτεντ, αλλά και τα δύο γκολ της Ίντερ στον πρώτο ημιτελικό με τη Μίλαν στα πρώτα έντεκα λεπτά. Για να είμαστε πιο ακριβείς, στο Champions League οι Άγγλοι πετυχαίνουν 0.92 γκολ στο πρώτο ημίχρονο κι οι Ιταλοί 0.87. Παρά την σπουδαιότητα του αγώνα, δύσκολα οι δύο ομάδες θα πάνε κόντρα στη… φύση τους. Πρώτη επιλογή το να επιτευχθεί γκολ μέχρι το 20ο λεπτό, με απόδοση 2.32 στην Stoiximan. Θα πάρουμε επίσης και το over 1,5 ημιχρόνου στο 2.65 της Betshop.

Στα γνωστά τους μονοπάτια

Αν κάτι χαρακτηρίζει το παιχνίδι της Ίντερ επιθετικά, είναι το πόσο πολύ σουτάρει αναλογικά με τα ποσοστά κατοχής της. Παρότι μετρά κατά μέσο όρο 45,7% κατοχή της μπάλας στη διοργάνωση (22η από τις 32 ομάδες της διοργάνωσης) πραγματοποιεί 12,83 σουτ ανά ματς. Οι τελικές της προέρχονται από παντού, είτε εντός είτε εκτός περιοχής. Ένας από τους παίκτες που… δοκιμάζουν το πόδι τους συχνά είναι ο Νικολό Μπαρέλα, ο οποίος επιχειρεί πάνω από ένα σουτ ανά ματς κατά μέσο όρο. Το να πραγματοποιήσει τουλάχιστον μία τελική προσπάθεια πληρώνει 1.80 στη Novibet.

Χαμηλά το ποσοστό κατοχής για την Ίντερ, πολύ ψηλά όμως για την Σίτι. Δεν αποτελεί έκπληξη ότι η ομάδα του Γκουαρδιόλα ξεπερνά οριακά το 60% στη διοργάνωση κατά μέσο όρο. Ίσως μεγαλύτερη έκπληξη προκαλεί το γεγονός ότι δεν βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας, καθώς η Μπαρτσελόνα (που έχει παίξει τον μισό αριθμό αγώνων) προηγείται με 64,8%. Βέβαια, τα τέσσερα τελευταία ματς των «πολιτών» ήταν απέναντι σε Μπάγερν και Ρεάλ. Η Stoiximan θέτει το όριο στο 63,5%, κάτι που οι «πολίτες» μπορούν να ξεπεράσουν και να επιβεβαιώσουν το 1.87.

Από 1.80 έως 2.65 στον μεγάλο τελικόΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Από 1.80 έως 2.65 στον μεγάλο τελικό

Τέλος, σημείο βγαίνει κι από την κατηγορία των φάουλ. Πλην της Μίλαν, καμία ομάδα δεν έχει κάνει περισσότερα από την Ίντερ στο φετινό Champions League. 150 σε δώδεκα ματς, όπερ σημαίνει 12,5 ανά παιχνίδι. Βέβαια, όπως προείπαμε οι «νερατζούρι» θα έχουν ελάχιστα την μπάλα, κατά πάσα πιθανότητα λιγότερο κι απ’ όσο την έχουν συνήθως. Με τη Μίλαν έκαναν 17 φάουλ σε καθέναν από τους ημιτελικούς. Το όριο εδώ μπαίνει στα 13,5. Αξίζει το over με απόδοση 2.10 στη Fonbet.

Ειδικό
22:00
Μάντσεστερ Σίτι - Ίντερ
Γκολ μέχρι το 20'
2.32
BET: 15 units
Μονό
22:00
Μάντσεστερ Σίτι - Ίντερ
Over 1,5 στο 1ο ημίχ.
2.65
BET: 15 units
Ειδικό
22:00
Μάντσεστερ Σίτι - Ίντερ
Μπαρέλα 1+ προσπάθεια για γκολ
1.80
BET: 25 units
Ειδικό
22:00
Μάντσεστερ Σίτι - Ίντερ
Μάντσεστερ Σίτι over 63,5% κατοχή
1.87
BET: 25 units
Ειδικό
22:00
Μάντσεστερ Σίτι - Ίντερ
Ίντερ over 13,5 φάουλ
2.10
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις