Ποντάρω στον Λαουτάρο, το 4.00 να πάρω

προγνωστικά

Προγνωστικά ποδοσφαίρου για τον μεγάλο τελικό του Champions League, από τον #Μasterbetchef. Eιδικό στοίχημα στο 4.00, combo μέχρι 80.00!

Αγαπητοί φίλοι έφτασε η ώρα του μεγάλου τελικού του Champions League, και όλοι ψάχνουν τα σωστά προγνωστικά για να οδηγηθούν στο ταμείο. Προσωπικά για ένα πράγμα είμαι σίγουρος και σε αυτό θα ποντάρω.

Προγνωστικά: Ότι και να γίνει, ο Μαρτίνεζ θα σκοράρει

Αυτό που θεωρώ δεδομένο στον σημερινό τελικό, είναι πως θα σκοράρει ο Λαουτάρο Μαρτίνεζ. Ο Αργεντίνος επιθετικός βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα, εδώ και πολύ καιρό. Πετάει φωτιές κυριολεκτικά. Είναι εκπληκτικός αθλητής, με κύριο στοιχείο την έκρηξη και την αποτελεσματικότητα. Πιστεύω ότι βρίσκεται σε τόσο καλή κατάσταση, που ουσιαστικά δεν βλέπει κανέναν μπροστά του.

Ποντάρω στον Λαουτάρο, το 4.00 να πάρωΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Ποντάρω στον Λαουτάρο, το 4.00 να πάρω

Γενικότερα η συνεργασία του επιθετικού διδύμου Μαρτίνεζ – Λουκάκου, είναι υποδειγματική και θα παίξει κομβικό ρόλο στον τελικό. Ναι, η Μάντσεστερ Σίτι έπαιξε ιδανικά στο κρίσιμα παιχνίδια φέτος, κάτι που δεν μας είχε συνηθίσει. Ναι, ο Χάαλαντ είναι το παιδί θαύμα. Αν όμως ρωτούσε κάποιος τον Γκουαρδιόλα, ποιόν δεν θα ήθελες απέναντι σου στον τελικό, εικάζω ότι θα απαντούσε: «Tους Ιταλούς».

Γιατί ξέρουν ακριβώς τι να κάνουν σε ένα τέτοιο παιχνίδι και πως να το κερδίσουν. Κάτι σε επανάληψη του τελικού με την αποτελεσματική Τσέλσι του Τούχελ, βλέπω να έχουμε σήμερα. Μόνο που λογικά θα δούμε περισσότερα γκολ.

Σκόρερ
22:00
Μάντσεστερ Σίτι - Ίντερ
Γκολ Μαρτίνεζ
4.00
BET: 50 units
Μονό
22:00
Μάντσεστερ Σίτι - Ίντερ
Κατάκτηση: Ίντερ
4.25
BET: 32 units
Combo
22:00
Μάντσεστερ Σίτι - Ίντερ
1ο γκολ Μαρτίνεζ & τελικό σκορ: 1-2
80.00
BET: 8 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις