Η τενιστική μάχη της χρονιάς στο Παρίσι!

προγνωστικά τένις

Δύο δυνατές ειδικές επιλογές απο τον μεγάλο ημιτελικό του Roland Garros έχει ο #bilias1974 στα προγνωστικά τένις σήμερα

Καλημέρα σε όλους και όλες, 1/3 οι προχθεσινές μας επιλογές με μικρή χασούρα καθώς πέρασε μεν το βασικό στοίχημα με το over στο ποσοστό σερβις του Αλκαράζ αλλά δεν ευδοκίμησε ούτε η δυάδα μας αλλά ούτε και το ρίσκο με την ισοπαλία στους άσους του Μουσέτι με τον Ισπανό. Είμαστε πλέον στα ημιτελικά του μεγάλου τουρνουά και θα επικεντρωθούμε στις σημερινές μας επιλογές στα προγνωστικά τένις από τον αγώνα της χρονιάς ως τώρα που δεν είναι άλλος από αυτόν του τεράστιου Νόβακ Τζόκοβιτς εναντίον του Κάρλος Αλκαράζ.

Προγνωστικά τένις: Κάρλος Αλκαράζ – Νόβακ Τζόκοβιτς

Σε έναν τόσο αμφίρροπο αγώνα οι επιλογές νικητή είναι ρίσκο οπότε θα κινηθούμε σε πιο ειδικές επιλογές με το σκεπτικό να «διαβάσουμε» τον τρόπο παιχνιδιού των δύο αθλητών. Η εκτίμηση είναι ότι ο Νόλε θα προσπαθήσει να τελειώνει όσο πιο γρήγορα μπορεί τους πόντους καθώς λογικά μειονεκτεί σε μεγάλα ράλι έναντί του σούπερ αθλητικού Αλκαράζ.

Ο πρώτος τρόπος για να το πετύχει αυτό τουλάχιστον στο δικό του σέρβις είναι να προσπαθήσει να πετύχει όσο περισσότερους άσους μπορεί. Κάτι παρόμοιο έδειξε να προσπαθεί στην αρχή του προημιτελικού και ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεκινώντας με 2 άσους του στο 1ο σέρβις game αλλά η συνολική του απόδοση επηρέασε σε μεγάλο βαθμό και το σερβις του καθιστώντας μη επιτυχημένη αυτή την τακτική στην συνέχεια του αγώνα.

Ο Νόλε σερβίρει πολύ καλά κατά την διάρκεια του τουρνουά έχοντας 18 άσους στους τελευταίους 2 αγώνες και σίγουρα μπορεί να πετύχει αρκετούς άσους έχοντας ως σύμμαχο και τις ζεστές συνθήκες που θα επικρατούν σήμερα το μεσημέρι στο Παρίσι.

Θα επιλέξουμε το over 5,5 άσοι του Τζόκοβιτς σε απόδοση 2,02 όπως το βρίσκουμε στην Stoiximan.

Για την δεύτερη μας επιλογή θα κινηθούμε πάλι σε ειδικό στοίχημα λαμβάνοντας υπόψιν την κρισιμότητα που έχει ένας ημιτελικός σε Grand Slam τουρνουά. Μια από τις πιο δύσκολες καταστάσεις στο τένις ειδικά στα κλειστά ματς, όπως αναμένεται λογικά το σημερινό, είναι να κλείσει κάποιος τον αγώνα έχοντας match point. Ο Αλκαράζ για παράδειγμα στο άνετο έτσι όπως εξελίχθηκε αγώνα με τον Τσιτσιπά προχθές χρειάστηκε 6 match points για να κλειδώσει την νίκη!

Η επιλογή του να έχει πάνω από 1,5 match point ο αγώνας είναι στο 1,85 στην Stoiximan και θα ολοκληρώσει τις σημερινές μας επιλογές στα προγνωστικά τένις.

Καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε στο στοίχημα σήμερα.

Η τενιστική μάχη της χρονιάς στο Παρίσι!ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Η τενιστική μάχη της χρονιάς στο Παρίσι!

Μονό
15:45
Κάρλος Αλκαράζ – Νόβακ Τζόκοβιτς
Νόβακ Τζόκοβιτς Άσοι: Over 5,5 
2.02
BET: 15 units
Μονό
15:45
Κάρλος Αλκαράζ – Νόβακ Τζόκοβιτς
Συνολικοί πόντοι αγώνα (Match Points): Over 1,5
1.85
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις