Για μια θέση στο Conference έως 3.50

προγνωστικά

Μια αναμέτρηση ξεχωρίζει ο #Bats από το πολύ φτωχό πρόγραμμα της Παρασκευής, βγάζοντας επιλογή σε εξαιρετική απόδοση.

Βίμποργκ και Μίντιλαντ αναμετρώνται με φόντο την είσοδο προκριματικά του Conference League και αυτό το 3.50 δεν μπορεί να μην μπει στα σημερινά προγνωστικά.

Προγνωστικά: Βίμποργκ – Μίντιλαντ

Το ανορθόδοξο (και άδικο εδώ που τα λέμε) σύστημα του πρωταθλήματος Δανίας φέρνει αντιμέτωπες τη Βίμποργκ με τη Μίντιλαντ για την τελευταία ευρωπαϊκή θέση που απέμεινε. Η μεν τερμάτισε τέταρτη, η δε… έβδομη. Η Μίντιλαντ βέβαια πήρε την πρωτιά στα πλέι-άουτ του πρωταθλήματος, αλλά η Μπρόντμπι και η Ράντερς, που τερμάτισαν πέμπτη και έκτη αντίστοιχα στα πλέι-οφ, σίγουρα μπορούν να νιώθουν οι αδικημένες της υπόθεσης.

Εν πάση περιπτώσει, η φιλοξενούμενη ομάδα επικράτησε στον «τελικό» της έβδομης θέσης κόντρα στην Οντένσε με 4-2 με αποτέλεσμα να βρεθεί σε αυτό το σημείο. Έχοντας 48 βαθμούς έναντι 46 της αντιπάλου της χρειαζόταν απλώς την ισοπαλία, όμως αυτή πήρε επιβλητική νίκη και θέλει να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα απόψε. Η Βίμποργκ από την πλευρά της δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το «δώρο» της Άαρχους και τερμάτισε τέταρτη. Οι δύο ομάδες τελείωσαν τη χρονιά μαζί, στους 51 βαθμούς, με τη δεύτερη να πλεονεκτεί στην ισοβαθμία. Η Άαρχους έμεινε στο 3-3 εντός έδρας με την αδιάφορη Μπρόντμπι, και η Βίμποργκ με νίκη θα την προσπερνούσε για να εξασφαλίσει την συμμετοχή στα προκριματικά του Europa League. Ωστόσο, έφερε λευκή ισοπαλία στην έδρα της δευτεραθλήτριας Νόρτζελαντ, σε ένα παιχνίδι που δεν άξιζε με τίποτα το κάτι παραπάνω.

Για μια θέση στο Conference έως 3.50ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Για μια θέση στο Conference έως 3.50

Η αλήθεια είναι πως σε γενικές γραμμές η πορεία της Μίντιλαντ ήταν απρόσμενα κακή φέτος. Στα πλέι-άουτ κατάφερε κάτι που μάλλον θα έπρεπε να θεωρείται αυτονόητο και τώρα της δίνεται μια δεύτερη ευκαιρία να παίξει στην Ευρώπη. Η γηπεδούχος όμως όλη τη χρονιά βρίσκεται σταθερά ψηλά στη βαθμολογία κι αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι. Η φόρμα λέει Μίντιλαντ, αλλά το επίπεδο δυσκολίας των αντιπάλων τους μετά τη λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος δεν συγκρίνεται. Δεδομένης της πίεσης και της σπουδαιότητας που φέρει ένας μονός τελικός, λογικά δε θα δούμε μεγάλα ρίσκα από τους δύο προπονητές. Πάμε λοιπόν με την ισοπαλία στο 90λεπτο, η οποία πληρώνει 3.50 στη Fonbet.

Μονό
20:00
Βίμποργκ - Μίντιλαντ
Χ
3.50
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις