Τι αδιανόητο πέτυχε ο Μπότο

boto

ΠΑΟΚ: Ο σχεδιασμός για το ρόστερ της επόμενης σεζόν άρχισε από τις αποχωρήσεις παικτών που δεν βρισκόταν στα πλάνα, ωστόσο μέσα από αυτές τις αποχωρήσεις φαίνεται ότι δημιουργείται ένα «κενό» στον προϋπολογισμό της ομάδας για την νέα σεζόν, σε σχέση με την περσινή σε ότι αφορά το «μισθολόγιο» στον ΠΑΟΚ.

Υπολογίζεται ότι από τις αποχωρήσεις των Γιάσμιν Κούρτιτς, Νέλσον Ολιβέιρα, Ομάρ Ελ Καντουρί και Ντιέγκο Μπίσεσβαρ ο Δικέφαλος θα εξοικονομήσει ένα ποσό που αγγίζει τα 4.000.000 ευρώ και αυτό έχει να κάνει με τα – μεικτά – χρήματα που λάμβαναν οι ποδοσφαιριστές κατά την διάρκεια της περσινής οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές.

Επίσης και η αποχώρηση του Κεντζιόρα (ανεξάρτητα του αν αγωνιζόταν δανεικός) επιτρέπει στην ΠΑΕ να υπολογίζει και κάποια παραπάνω χρήματα από τη στιγμή που πλέον δεν είναι υποχρεωμένη να καλύψει μέρος του συμβολαίου του όπως συνέβη στον εξάμηνο δανεισμό του.

Αυτά τα χρήματα που εξοικονομούνται από αυτές τις αποχωρήσεις μπορούν να βοηθήσουν τον ΠΑΟΚ στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, κυρίως για συμβόλαια παικτών που κυκλοφορούν στην ελεύθερη αγορά.

ΠΗΓΗ: Sportdog

Ομάδα που κερδίζει... δεν αλλάζει!ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Ομάδα που κερδίζει... δεν αλλάζει!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις