Ραγδαίες εξελίξεις στον ΠΑΟΚ – Τι αποφάσισαν…

Η επόμενη μέρα για ΠΑΟΚ (Nova) και Open

Στην τελική ευθεία είναι οι συζητήσεις με παίκτες που ενδιαφέρουν τον ΠΑΟΚ, μετά την επιστροφή του Γιώργου Σαββίδη και έτσι μέχρι το Σαββατοκύριακο, αναμένονται οι πρώτες ανακοινώσεις απόκτησης παικτών.

ΠΑΟΚ: την τελική ευθεία είναι οι συζητήσεις με παίκτες που ενδιαφέρουν τον ΠΑΟΚ, μετά την επιστροφή του Γιώργου Σαββίδη και έτσι μέχρι το Σαββατοκύριακο, αναμένονται οι πρώτες ανακοινώσεις απόκτησης παικτών από την διοίκηση της ΠΑΕ και μιλάμε για τρεις παίκτες, που έχουν προσυμφωνήσει, σύμφωνα με το ρεπορτάζ. Ο ένας είναι σέντερ φορ, ο άλλος εξτρέμ και ο τρίτος, αριστερός μπακ!

Αυτός που είναι “καψούρης” με τον ΠΑΟΚ και θέλει να έρθει όσο τίποτε άλλο, είναι ο Κρμέντσικ, ο υψηλόσωμος Τσέχος επιθετικός, ο οποίος άφησε κάτι στη μέση, από την προηγούμενη θητεία του, όταν “αποχαιρέτησε” με το γκολ στον τελικό του κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό , που είχε σαν αποτέλεσμα την κατάκτηση του κυπέλλου!

ΠΗΓΗ: Sportdog

Ομάδα που κερδίζει... δεν αλλάζει!ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Ομάδα που κερδίζει... δεν αλλάζει!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις